Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 548
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Мойта бебка е на месец. Педиатърът днес ми каза да спирам да я храня през нощта, което не знам как ще стане като тя си плаче и си иска. Също така каза, че сме я претоплили, защото има пъпчици по вратлето.
Имаме и едно кожно образувание, което щяло да стане бемка, но си ме притеснява.

# 451
Дойде и моя ред.Днес в 9.00 часа,чрез планирано секцио се роди моя втори син Мартин.Цели 3.500кг и 52см,а уж дребен вървял.Хич не им вярвам на изчисленията 😁

# 452
  • WonderLand
Честито magi_gl, нека е здрав и много да ви радва!

Момичета, аз от сутринта съм със слабо болезнени контракции, които продължават около 30 секунди и са на около 7 мин вече доста време. Дали е фалшива тревога или да се опитвам към болницата? Нито води нито тапа съм видяла, утре е термина ми.

# 453
Знаете ли какви капки трябва да се купят на мястото на вигантол?

# 454

На нас педиатърът ни изписа Био Баланс с витамин Д от 20 ден. Предполагам, че за да облекчи коликите, ако има такива, и да си взима дозата витамин Д по 5 капки дневно. Питай лекаря на детето. Той ще ти прадпише най-подходящото за вас 🍀

# 455
  • София
Аз съм взела на джеймисън. Има и други марки , просто питай в аптеката.

# 456
Дойде и моя ред.Днес в 9.00 часа,чрез планирано секцио се роди моя втори син Мартин.Цели 3.500кг и 52см,а уж дребен вървял.Хич не им вярвам на изчисленията 😁
magi_gl честито! Жив и здрав да е Мартин💙🎈

# 457
Честито magi_gl, нека е здрав и много да ви радва!

Момичета, аз от сутринта съм със слабо болезнени контракции, които продължават около 30 секунди и са на около 7 мин вече доста време. Дали е фалшива тревога или да се опитвам към болницата? Нито води нито тапа съм видяла, утре е термина ми.
Щом са регулярни, отивай да те видят. Няма значение тапата и водите. Успех и да се похвалиш!

# 458
Аз съм взела на джеймисън. Има и други марки , просто питай в аптеката.
И на нас днес ни изписа джеймисън , а тея с пробиотик и витамин Д в комбинация ни каза педиатърката да не ги вземаме

# 459
Честито на всички нови мами, не съм писала огдавна, но ви чета, да са живи и здрави бебчовците.😍

Силвър, стискам палци!🤗

Напишканити памперси за всеки вид хранене ли са индикатор, че бебчето се храни достатъчно?

# 460
  • София
Честити да са Даниел и Мартин!
Стискам палци, Силвър!

# 461
Честито на новите мами Flowers Hibiscus живи и здрави бебоци Heart

Вчера идва личната педиатърка и ни изписа вит. Д след 20тия ден и глюкоза, защото бебо има жълтеница. От отделението,обаче, не ми казаха да давам глюкоза, а само да следя очите, ако станат жълти да го заведа за изследване на билирубина и ако е нужно малко фототерапия. ЛЛ обаче смята, че трябва да давам  глюкоза... Вие как процедирате, давате ли? Аз не съм все още се.чудя дали е добре или не да се дава глюкоза....?

# 462
Честито на новите мами Flowers Hibiscus живи и здрави бебоци Heart

Вчера идва личната педиатърка и ни изписа вит. Д след 20тия ден и глюкоза, защото бебо има жълтеница. От отделението,обаче, не ми казаха да давам глюкоза, а само да следя очите, ако станат жълти да го заведа за изследване на билирубина и ако е нужно малко фототерапия. ЛЛ обаче смята, че трябва да давам  глюкоза... Вие как процедирате, давате ли? Аз не съм все още се.чудя дали е добре или не да се дава глюкоза....?
И аз ще давам Глюкоза от утре и Витамин Д , че също сме с жълтеница

# 463
Ние сме на фототерапия днес, надявам се утре да ни изпишат

# 464
Честито, Маги! Да ти е здрав и щастлив бебокът. Чудесни мерки. Wink

Silver Dream, аз бих посетила болницата при регулярни контракции, успех.

Аз да попитам, има ли случаи, при които тапата пада повече от 72 часа?

Общи условия

Активация на акаунт