Време не остана вече, ЮНИ е, ще гушкаме малкото човече. - Тема 9

• 25 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Аз също търся слинг, че бебчо много обича да се гушка, а ми омаляват ръцете. Пък и за кратко излизане е супер. Но и аз се чудя какво да взема Rolling Eyes

Относно къпането, четох, че не е хубаво да се къпе с шампоан всеки ден, защото се изсушава кожата. Къпя веднъж на ден, като два пъти в седмицата мисля да ползвам шампоан, а иначе само с вода. Признавам си не на всяка смяна мия дупето с вода... Особено нпрез нощта... няма шанс да ставам и да мия дупе, затова ползвам мокри кърпички. Всеки път мажа с крем, имам доста мостри най-различни и ще ги изпробвам да видя кое ще ми хареса. За сега едно супер евтино на евент ми е фаворит.

# 601
Да попитам тези от вас които ползват силиконови зърна при кърмене от кои сте доволни.Утре ни изписват и ще мина да си взема,загледах тези на Авент,някой доволен от тях?
Аз . храним се много добре с тях

# 602
  • София
Слинг имам, купих си чудесен, за лятото тамън. Два пъти сме се носили в него и малкия се побърква, хваща го секлета ли не знам...Та ще караме направо с раницата. И докато се омотая с тоя слинг и докато сложа бебето и то като почне да реве и да се гърчи...лошо ми става. Та мисля да го продам ...

# 603
  • WonderLand
Аз си взех силиклнови зърна на Авент и съм много доволна, бебчо засука без проблем от лявото зърно, а мен изобщо не ме блля. Само дето гърдата е твърда, но не е пълна. Направух мазаж, но май и топъл компрес ще трябва.

# 604
Аз си взех на медела , малката засуква но като не тръгне нищо и почва да се изнеря и плюе Simple Smile взех си и на авент ще пробвам днес и тях. Водичка давате ли? Не знам като е на повече на АМ дава ли се?

# 605
Аз да се оплача, от едното ни оченце сълзи жълт секрет и беше залепнало, изписаха ни Тобрекс и промивки с лайка, но се притеснявам, че трябва да слагам капки на новородено само на 7 дни, може ли да навреди нещо?

# 606
  • София
Дава се, ако решиш независимо на кърма ли е или на ам. По твоя преценка. Аз давам, защото смятам, че е редно особено в жегите, пък сме само на кърма.

За очето:
За същото нещо промивах с лайка и физиологичен разтвор+ капех кърма по веднъж на ден. Мина за три -четири дни.

# 607
Пак относно силиконовите зърна,как да преценя какъв размер да взема ?Вие какъв си взехте?Зърната са ми нормални,нито прекалено големи нито много малки.Гледам има няколко размера силиконови зърна...

# 608
Аз да се оплача, от едното ни оченце сълзи жълт секрет и беше залепнало, изписаха ни Тобрекс и промивки с лайка, но се притеснявам, че трябва да слагам капки на новородено само на 7 дни, може ли да навреди нещо?
И ние сме с конюктивит от родилното десет дни вече слагаме капки,но докторката каза,че може доста да се проточи.

# 609
Някоя мама носи ли бебчето в слинг? Аз смятам да си взема за бързо отскачане до магазина ,но не сън изобщо запозната материи ,модели и такива неща

https://m.bg-mamma.com/?topic=1068758.msg38940902#new Simple Smile

# 610
И ние сме с конюктивит от родилното десет дни вече слагаме капки,но докторката каза,че може доста да се проточи.

Какви капки ви изписаха?

# 611

Какви капки ви изписаха?
вигамокс

# 612
Пак относно силиконовите зърна,как да преценя какъв размер да взема ?Вие какъв си взехте?Зърната са ми нормални,нито прекалено големи нито много малки.Гледам има няколко размера силиконови зърна...
Аз си купих стандарт на Авент

# 613
Честито на новите ни бебчовци,които не съм поздравила. Нека растат здрави и много щастливи!🌻🍀🎆
При мен кърмата нещо съвсем намалява.Бебе,помпа тц. С шампоан се къпем през ден. За секрета от очетата често се случва,винаги изписват Тобрекс.

# 614
  • WonderLand
Аз като отидох в ДМ имаше само малки и големи на Авент. Взех малките, защото големи ми се сториха огромни, стандартни нямаше. Малките ми вършат идеална работа, а си мислех, че имам големи зърна. Сега се надявам бързо да заздравее зърното и отока да спадне.

Общи условия

Активация на акаунт