Криминални досиета

• 584 863
  • 13 799
  •   301
Отговори
# 11 835
  • софия
Какво общо има с това какво се е случило - убийство, самоубийство, кой, защо? Имало ли е сигнали за нещо незаконно? Какво е направено, за какво са били?
Сериозно ли?
Има сигнали, цитирани са в медиите, а вече изтече и текст на едната жалба.
Съвсем сериозно. Всичко видяхме жалбата от бабата за несъгласие как се отглежда внука.
Питам бавно: какви са резултатите от жалбите и колко са жалбите за педофилия? Тях не сме ги видели.
И пак бавно: тези жалби как отговарят на въпросите?

# 11 836
По канал 1 се опитват да говорят за отсъствията в училище и за джиповете. Но е тегаво. Общи приказки за училище, варианти за отсъствия си има. А за джиповете, нещо все се замита. Както и политическата следа. Ми странно си е.
Но пък Никодимов каза, че последните 5 дни на Петрохан са били на строг пост. Само на вода и чай. Откъде се е разбрало, не знам.

Ако има джипове с лого, ще ги намерят. Едва ли са толкова много.
И друго си мисля и питах снощи, но никой в темата не ми отговори. Плащано ли е на ламата за отглеждането на Ники и Алекс, че и за Леон, или е безвъзмездно?

Колкото че са помагали  в района, ами това им е основна дейност, нали и Сандов каза, че с такава цел са одобрени да са там. Това не изключва другите занимания и не им противоречи.

# 11 837
  • софия
Нека намерят джиповете. Странно е, че до момента никой не го прави.

# 11 838
х HAPPY х, има и др въпроси като "Какво опазване от незаконна сеч в територия, за която държавата твърди, че там няма такива проблеми? Защо и двете им бази са до вход - изход на наркоканали в обезлюдени/ планински райони? Как кемпер за 200 хилки в евра и само 50 хил лв приходи? Дарения, дарения, ма те също се отчитат. Много добри момчета, ама в годините назад имало хора, които се оплакват от тях. Защо? Миролюбиви изследователи живеят на хижата, пък сложили ел. пастири и всякакви ограждения, защо? Имало сигнали срещу тях, ма те получават неофициално инфо от институциите, как?"

# 11 839
Аз не разбирам, педофилска секта, ок. Това не го оспорвам. Но какъв е спусъка за убийството /самоубийството? Наистина? Защото сигнали е имало,но не са довели до нищо. Родителитв ДОРИ СЕГА изглеждат напълно спокойни. Никой не е правил опит да им отнема децата, децата не са се бунтували. Никой не е правил опит да им отнема хижата. Местните са ги оставили намира, държавата е работела с тях. Приятелите до един ги защитават. Пари са имали- дългове, дългове, ама дронове за хиляди левове и чисто нов кемпер. Просто не разбирам защо?

Явно момичето. В текста до майка си и К. го пише.
До някое време и да са мислили, че е преодолимо препятствие, накрая са се прибавили и дръпналите се спонсори и какво още беше изброено, и са разбрали, че този път не е като предишните.

# 11 840
Така е. Абсолютно всичко е противоречиво. Може да се сглоби по различни начини. Не казвам,че разследването лъже, а че историята е много странна.

# 11 841
И аз още не го приемам. Много съм далече от езотерика, мистика, ритуали и прераждане.

# 11 842
  • в страната на чудесата
Е и момичето да е?
Какво толкова да е станало? Някой се е влюбил?! Те не са насилници.

# 11 843
Аз се чудя всички, дето се опитват да оправдаят притеснителния факт с момчетата, защо не са си дали децата на някакви нпо да им ги гледа по чукарите в монтанско.
Не съм прочела някой да оправдава това. Така са преценили родителите, така са постъпили. Всеки отговаря за собствените си решения.
Какво общо има с това какво се е случило - убийство, самоубийство, кой, защо? Имало ли е сигнали за нещо незаконно? Какво е направено, за какво са били?

А каква е мотивацията на Лама Иво и другите дърти пергиши да живеят дългогодишно с момченце заедно и изолирано и да не ги водят на училище?
Има общо със случая, щом Лама Иво в последното си съобщение споменава отново дете.
По принцип профилът на жертвата винаги има огромно значение. Ако имаме убит мафиот се подозира мафията, конкурентна групировка и тн. Тук имаме секта и множество сигнали за педофилия през годините и това естествено играе роля поне при разследването на смъртта на Алекс, а и на Ники, които е много вероятно да са били жертви на педофилите-сектанти.

# 11 844
Къде са множеството сигнали за педофилия?

# 11 845
  • София
Някой смело писа, че овчарят бил имагинерен и не са го разпитали. Ето, има интервю: https://lentata.com/ovcharyat-otkril-kempera-na-ivaylo-kalushev- … jzqQ3PkUKu6f-P29A
Освен това слага край на опорката, че кемперът е открит на непроходимо място и на теорията, че е закаран с мъртвите хора дотам. Колата е била на няколко метра от пътя.

Макар че невярващите едва ли ще повярват и сега, де.

# 11 846
ГДБОП са ги разследвали, но е прекратено поради "отказ на роднини да съдействат".

# 11 847
х HAPPY х, има и др въпроси като "Какво опазване от незаконна сеч в територия, за която държавата твърди, че там няма такива проблеми? Защо и двете им бази са до вход - изход на наркоканали в обезлюдени/ планински райони? Как кемпер за 200 хилки в евра и само 50 хил лв приходи? Дарения, дарения, ма те също се отчитат. Много добри момчета, ама в годините назад имало хора, които се оплакват от тях. Защо? Миролюбиви изследователи живеят на хижата, пък сложили ел. пастири и всякакви ограждения, защо? Имало сигнали срещу тях, ма те получават неофициално инфо от институциите, как?"
Държавата твърди, че няма сеч?Моля ти се, знаем кои са "ДЪржавата"

# 11 848
  • # супернатурална #
Понеже някой попита не може ли 1%  да си представим, че Калушев е бил много добър човек и абсолютно невинен...

Не. Попитах: тези, които са категорични, не допускате ли поне 1% вероятност Иво да НЕ Е педофил и убиец, което е съвсен различно.
8 се учудих на тази категоричност в един толкова трагичен и комплициран случай.  

Извинявайте, но множеството сигнали са откровена лъжа. Като я повторите 100 пъти не става истина.
И да, не всичко е секс.

# 11 849
Подозирам и допускам, че може да не е убиец. Това не го прави автоматично и изцяло бял и добър човек.

Общи условия

Активация на акаунт