Криминални досиета

• 585 812
  • 13 826
  •   263
Отговори
# 13 620
Това е май Sofia Andreeva, която обикаляше желия фейс в коментаеи да защитава Калушев.
И изнесе инфо какъв е бил проблема на Леон и защо са го дали при ИК.
Публикували сме я много в темата.

Еми нали се чудехме дали са само 6. Явно не са.

# 13 621
  • София
Проверяват "Космос". Ето и логореята на една от супер майките там. Нейните деца обаче са живи. Само казвам де.

Пост на една  майка.     Ekaterina Borisova

Но днес сутринта децата е трябвало да чакат в бусовете доста време, докато дойде полиция и изгони псевдо-журналистите, които са стояли на входа и са се опитвали да снимат и децата - нещо, което противоречи на всички закони и наредби за закрила на детето. И всичко това благодарение на политици, които си правят предизборна кампания и журналисти, които отдавна са спрели да мислят, четат и въобще да се развиват.

Това никак не е без основание. Факт е, че безпринципните политици, които се опитват да трупат предизборен актив, раздухаха темата с училището, без въобще да мислят за децата.

Визирах частта с Калушев, иначе болните амбиции на поредната богата лигла и потенциална овчица на такива като Калушев не ме касаят, честно казано. И да, когато има 6 трупа, е съвсем нормално да има и малко неудобство за едни лигли като тая. Единствено не одобрявам, че са искали да снимат дечицата, ама журналисти, какво да ги правиш? Това им е работата, трябва и да са нахални.

"болните амбиции на поредната богата лигла "  защо тази злоба, или завист ? Какъв Ви е проблема ?

Щото то пък  в стандартните училища е само цветя и рози . 
Ето само малко заглавия от медиите : дете почина след побой от съученик, друго  дете почина дни след побой, нанесен му от баща на негов съученик,13-годишно момче е в реанимация след нападение от 14-годишен съученик, Осмокласник наръгва 12-годишно дете с нож в столично училище. Да не говорим за клиповете по модела -  едни деца  бият друго дете  и после ги публикуват , за да бъде още по-унижена жертвата. 2023 едно дете се обеси   след психологически тормоз от страна на учителка, а тази година има същият случай с друго.

# 13 622
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз не мога да схвана коя е, понеже сега пуснах.
Аз такава сага чак не съм очаквала, просто това е безпрецедентен случай САМО заради мащаба, по който се говори за него.

Edit: Отвратително говори по адрес на сина си.

# 13 623
Това е майката на момчето, което е било преди Ники и е дало показания ли е?
Това, което се е върнало след като Ники го е изместил като фаворит?
Деян е бил изместен като фаворит, а на Валери майка му е дала около 100 000 евро на Калушев, които са били предназначени за образование в чужбина.
И аз мисля, че Калушев е взел децата, за да не видят самоубийствата в хижата. Те не са очаквали този край. Сигурно ги е лъгал нещо.

Така е казал на първите трима, а според мен тайно е бил решил да ги убие. Сега защо ги е мотал няколко дни по пътищата - търсим логика там където я няма.
Тцъ-тцъ!

Така тръгват слуховете, бе хора. Не знам , не видях, ама така мисля.
Понеже аз пуснах линка. Това е майката на онзи анонимния, дето уж имал сексуална връзка с лама. И отбтам тръгна "сигурната оедофилия" на лама у бг мамата.

# 13 624
Голяма сила се иска да излезеш пред цяла България, и да кажеш истината, дори и тя да е нелицеприятна за собственото ти дете.

# 13 625
Темата е толкова безпрецедентна, защото засяга много неща: недоверие в институциите, неспособност на институциите, гадни политически фигури (Сарафов), убийство на непълнолетен, родителско нвглижиране, свързано със злоупотреба с родителски права (отказ от съдействие), съмнения за злоупотреба с политически контакти, съмнителни религиозни практики, съмнения за сексуална злоупотреба, съмнения за контрол на образователни институции, за придобиване на оръжие, неясно финансиране и съмнения за политическо използване на момента.

# 13 626
Крила се била от мъжа си, ами нормално да се криеш, то такива откачени разсъждения... Признавала, че от сина ѝ нищо нямало да стане, та поне да учи духовни практики...

# 13 627
Пуснаха и запис на хижата отпред.
Изглежда чакат всички експертизи и ще приключват.

Вижте тази жена как обикаляше по коментари на непознати хора да защитава Калушев, сори ама за мен не е на център и тя.

# 13 628
Вярвала през цялото време на Калушев, а не на детето си.
Е, това ми е достатъчно.

# 13 629
Някой по-назад в темата спомена сателитни снимки.
Не знам какъв е принципът там, но ако от чужбина могат да осигурят такива в нощта на убийството, никак няма да е лошо. 😆
Хижата изглежда осветена и или ще се видат 3ма души и после 3 жертви или 3ма души, после 10 души и после 3 жертви.
Някой има ли представа как работят тези сателитни снимки и кой може да предостави?
Не успявам да прочета всичко и се извинявам, ако дублирам отговор.
1. От ФБ на Боян Юруков - не могат да се ползват сателитни снимки за Петрохан за 1-ви вечерта, защото е имало облаци (смеговалеж).
2. Не е осветена хижата - не е имало ток.

# 13 630
Според тази госпожа синът ѝ е моралният убиец на тези хора. Това е цитат. И това ако не е промит мозък, аз не знам кое е. Потресена съм какво гледам...

# 13 631
Цитат
Според тази госпожа синът ѝ е моралният убиец на тези хора. Това е цитат. И това ако не е промит мозък, аз не знам кое е. Потресена съм какво гледам...
Такъв е наистина. Ти чули цялата история.

# 13 632
Синът ѝ е моралният убиец на всички, защото написал бил сигнала, поне аз това разбрах.
Ами за мен призът за майка на годината отива при тази. Да се радва, че детето ѝ е живо, въпреки че така като я слушам дори не го осъзнава....

# 13 633
Тук стана съвсем объркано, теми в темата.
Коя майка гледате и коментирате? Къде?
Изслушването свърши ли?

# 13 634
Тук стана съвсем объркано, теми в темата.
Коя майка гледате и коментирате? Къде?
Изслушването свърши ли?
Изслушването го спряха отдавна.
Слушаме и коментираме майката на Валери - https://www.youtube.com/live/iN4JEd9VAxE

Общи условия

Активация на акаунт