Криминални досиета

• 583 469
  • 13 740
  •   261
Отговори
# 13 605
На живо в момента. Майката, на оня уж ползван сексуално от ламата.  Казва, че очернянето му започва от нейния син.Цялата измислица за педофилията. Хората са жертви и набедени.
https://www.youtube.com/live/iN4JEd9VAxE?si=6p4UAzKTvew4eFBR

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 16:31 от red soul

# 13 606
  • София
Във филма, който споменава Горчева, са и Деян, и Валери като участници.
Камерата е била със соларни батерии.

# 13 607
  • sofia
Единственото нещо, което вярвах за Калушев е, че е много добър, световно признат  гмуркач или водолаз ( не съм компетентна) и спелеолог. Нали правел научни проучвания, откривал пещери  и ги криел от другите, защото са с голяма научна стойност. Даже имаше данни, че е финансиран от външен спонсор   Cleardeep  да търси някакви пещери в БГ.
   За всички тези неща самоук ли е? Учил ли е някъде нещо след училище, ако горните компетенции са верни.

# 13 608
Описание по часове от зам.министъра, споменава, че момичето е в кемпера на път за София. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22268071
Дано най-после стане ясно - казано и потвърдено ОТНОВО от МВР, че първия сигнал е подаден именно за три трупа и опожарена хижа, а не само за пожар или СМС на майката на Калушев.

Потвърдиха го - сигнал на 112 за изгоряла хижа с три тела отпред.

Единственото нещо, което вярвах за Калушев е, че е много добър, световно признат  гмуркач или водолаз ( не съм компетентна) и спелеолог.

Талантлив е бил, но не е световно известен.

# 13 609
Казаха, че не е имало ток на Петрохан, а камерата как е записвала:

Камера захранвана от слънчея панел.

# 13 610
На живо в момента. Майка, познаваща Ивайло от 2008 и казва, че очернянето му започва от нейния син.

"Познава го" май е много слабо казано! 🤦‍♀️
Като я гледам и слушам, започвам да си мисля, че всичките изглеждат като по калъп - тя, бащата на Александър, майката на Николай. Армия зомбирани е имал тоя, егати  чудото!

# 13 611
На живо в момента. Майка, познаваща Ивайло от 2008 и казва, че очернянето му започва от нейния син.

Много интересни неща разказва. Имало е вътрешен конфликт в групата.

# 13 612
Жената казва, че детето ѝ я е изнудвало за пари, които да даде на Калушев. Родителите отказали да дават пари, заплашили, че ще го лишят от наследство. Синът им ревнувал от новото момче, което било при Калушев - Николай. Ами това, ако е вярно, си потвърждава основната хипотеза, че явно парите са свършили.

П.П. Е, нищо ново, от самото начало твърдя, че убийствата са заради вътрешен конфликт и че мафия няма.

# 13 613
  • Варна и...духом на Босфора
Хора,майки!

В момента България е с почти втори бронзов медал !!!!!

# 13 614
Не съм гледала видеото. Но ако е имало конфликт това ли е начин да се самоубият и четиримата възрастни. Няма ела да се разберем, няма седи пий една ракия и кажи къде те стяга чепика.

# 13 615
В нета се появи свидетел Валери, който е участвал и във филма на Калушев, който твърди че е имал дискретна сексуална връзка с Калушев. Майка му е купила къща от Калушев,за да може синът и да пътува с него. Когато майката спира да дава пари, той се връща и е изтрит от групата им. Той твърди обаче, че е доволен от живота с Калушев. Не се оплаквам. Тоест моята теза е, че децата поне са били щастливи с него.

# 13 616
Това е майката на момчето, което е било преди Ники и е дало показания ли е?
Това, което се е върнало след като Ники го е изместил като фаворит?

# 13 617
Тия какво направиха - няма да можем да слушаме заседанието.

# 13 618
Скрит текст:
Има теза в интернет, че ламата харесва само младежи и когато пораснат като Ники, вече не са му интересни. Възможно е любовта на ламата да се е насочила към Алекс и Ники да се е почувствал застрашен и за това така да говори за Алекс,с цел да го унижи и да го разкара
И от ревност да е убил и двамата.
Хайде и аз най-накрая да си съчиня нещо, защо пък да не се окаже истината.
Извинявайте, ако вече е било споделено. Авторката на тази статия говори с доста детайли за изстрелите и нараняванията, за някои от които поне аз досега не бях чула. Не ми звучи като шарлатаните криминални психолози в студиата, а като човек с вътрешна информация от разследващите. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22257419?fbclid=IwY2xjaw … r0hN9lRnutLJbTelw
Тази статия ми потвърждава версията, ти да видиш.
Николай от ревност убива Алекс, обръща се и Калушев го убива с един изстрел в челото, като Ботев.
След което се самоубива, с един изстрел в устата.
Едва ли. Ники е намерен на предната седалка до шофьора. По-скоро Калушев обива момчето, Ники се обръща да види какво се случва и онзи го убива. Според мен и двете момчета не са очаквали този развой.
И според мен. Не са знаели до последно. Изключително тежко и мъчно ми е за тези момчета на мен, включително заради тоталната абдикация на семействата им.

Това обяснява и защо са се разделили.
направил го е максимално щадящо приживе за тях.
Интересно предположение, което обяснява разделянето им и случилото се на Околчица.

# 13 619
Това е майката на момчето, което е било преди Ники и е дало показания ли е?
Това, което се е върнало след като Ники го е изместил като фаворит?
Деян е бил изместен като фаворит, а на Валери майка му е дала около 100 000 евро на Калушев, които са били предназначени за образование в чужбина.
И аз мисля, че Калушев е взел децата, за да не видят самоубийствата в хижата. Те не са очаквали този край. Сигурно ги е лъгал нещо.

Общи условия

Активация на акаунт