Криминални досиета

• 420 175
  • 6 877
  •   2
Отговори
# 240
Разчленил тялото с макетен нож?

# 241
Това за макетния нож не мога да го повярвам, те се чупят изключително лесно..

# 242
Айде сега, ,,мощен протест с/у Калпакчиев, щели да участват възмутени професори, интелектуалци и прочие. Монов кълнеше всеки, позволяващ си да мисли трезво, а не настървено търсещ реваншизъм. И за секунда не позволява да се спомене, че синът бил част от ултраси. За него ситуацията е: вървели си кротко 15 момчета и изведнъж един австралиец им изскочил насреща с цел да ги убие, а мотива му е...няма мотив, не е важно. Май се опирват чрез обществен натиск да диктуват присъдата и да не дадат и вероятност друг съдия да си позволи да мисли по друг начин. Медиите също пишат тенденциозни статии, положението за Джок хич не ми изглежда добре.

# 243
Аз подкрепям Джок изцяло! Дано има късмет - ще се моля за него.

# 244
Истината е, че като гледам какви простаци и боклуци са футболните ултраси, съм склонна да вярвам, че има премълчани и скрити факти около случая. А Монов-старши е "червен" депутат, който със сигурност може да си позволи да повлияе на това.

# 245
В сайта, който приятели са направили в памет на Андрей има секция Истината. Там едно момче очевидец разказва, че било 5-10 човека и си вървели кротко, отивайки на дискотека, а Джок ( който преди това стабилно се бил почерпал в Хепи) им налетял и наръгал в гръб Андрей и още едно момче Антоан.
Само се чудя как не помниш с кои хора си  тръгнал към дискотеката и 5 или 10 си е бая сериозна разлика..

# 246
Цацаров си има много стара закачка с Калпакчиев  и сега си мисли, че е дошъл момента за отмъщение.

# 247
Само дето отдавна се доказа, че е намушкан отпред, а не в гръб. А манипулациите на Монов са чудни - как всеки, оспорил неговата истина умирал по един или друг начин и дава пример с журналистите от Шарли Ебдо, дето бяха публикували някаква карикатура по случая. Само дето действията му надвишават доста нормалното родителско чувство (без да омаловажавам трагедията да загубиш единственото си дете). Прекалено много истерия, включваща всякакви националисти, атакисти, яхнали вълната и всякакви крайни, категорично (а може и умишлено) загърбващи здравия разум. Ако съдът за всичко е такъв, жална ни майка (но дано не съм права).

# 248
Това за Шарли Ебдо съм го изпуснала, какво са направили?

# 249
Някаква карикатура, свързана с този случай (те са доста цинични понякога и не цепят басма никому), а Монов, ядосан, че не поддържат неговата истина, каза, че Господ ги бил наказал, нали известно време след това беше терористичния акт.

# 250
Странно е как има толкова версии, при положение, че има толкова свидетели на убийството. Имало ли е бити цигани от момчетата, нямало ли е, изобщо всичко е адски странно. В едно обаче съм сигурна - не може БХК да номинира убиец за "Човек на годината".

# 251
  • Street of Dreams
БХК абсолютно всичко може.

Но това не значи нищо в случая.

Просто и те са яхнали вълната и използват случая да провокират обществото.

# 252
  • София
Аз не приемам за чиста монета и за безспорен факт това, че е имало наистина нападнати цигани. Веднъж казват, че бил един, после - няколко, само че къде са тези цигани, те свидетелствали ли са в съда в полза на Джок Полфрийман, знаят ли се имената им? Аз поне не съм ги виждала до този момент. Не съм виждала циганин да излезе и да каже: "Да, така беше, това момче ме защити от биячите-скинари".
Ако пък ги има наистина тези цигани, но се скатават някъде там и досега нито дума не са казали в полза на Джок, това никак не говори добре за тях, струвало ли си е въобще да си рискува живота и свободата за такива неблагодарници? Ако аз бях на мястото на бития циганин и някой непознат беше скочил да ме защити с всички неблагоприятни за него последствия - арест, затвор, то аз щях да проглуша света какво този човек е направил за мен и колко е несправедливо да гние в затвора. Е, аз такова изказване от жертвата-циганин, един или повече, досега не съм чула. Чела съм и за инциденти с наръгване с нож от Джок и в родната му Австралия. Тогава обаче до смърт не се е стигнало и обвинения не са били повдигнати.

# 253
Наистина ли се налага да ти обяснявам защо и как циганите са изчезнали ?

# 254
А по случая Негован каква е официалната версия?

Общи условия

Активация на акаунт