Криминални досиета

• 593 082
  • 7 115
  •   4
Отговори
# 6 525
  • Пловдив
Как му е името на този Рижав?

# 6 526
Няма равновесие в тоя живот, няма. В един по-добър свят постадаи и мъртви трябваше да са тъпите лекенца,  които се мислят за състезатели от формула 1.

# 6 527
  • Glasgow
Аз четох статус на бившата съпруга на пострадалия мъж и звучеше като да са в доста тежко състояние. Детето го е спасило това, че е било в столче

# 6 528
Блогърът Симон Милков твърди, че шофьорът е бизнесменът Веско Василев – Рижия и публикува колаж със снимка на предприемача, като обвини полицията, че укриват самоличността му, пише Glasnews.bg. В социалните мрежи се появиха твърдения, че водачът на луксозната кола е участвал в гонка с друг автомобил. От полицията не дават информация дали това отговаря на истината, както и не разриват името на шофьора предизвикал тежката катастрофа.
Веско Василев, известен в Шумен като Веско Рижия е собственик на VivaPlast, дружество – производител на дограма, с близо 100 млн. годишен оборот.
https://www.barometar.net/106191/
Патрон е, затуй е тихо около него.

# 6 529
То може и от един удар да загине човек или сериозно да пострада. Нали главният побойник е някакъв самбист.
В самбото не се търси силно удряне. Техниките са предимно за блокиране на противника чрез хватки и някое друго хвърляне. В уличен бой трудно ще го приложиш
Ох, стига глупости! Така ще те тресне в земята, че ще те събират с метла и лопатка!
Самбисти, джудоки и борци са тамън за бой на улицата - рядко някой може да им се опре, пък нека ритка и подскача. И, да - размерът рядко има значение! И, да - на удари носят МНОГО! Удряш, удряш, ама пипне ли те - чао!

# 6 530
  • Бургас
Оххх,Естела, настръхнах докато четох поста ти!
Бързо възстановяване на всички пострадали желая!

# 6 531
То може и от един удар да загине човек или сериозно да пострада. Нали главният побойник е някакъв самбист.
В самбото не се търси силно удряне. Техниките са предимно за блокиране на противника чрез хватки и някое друго хвърляне. В уличен бой трудно ще го приложиш
Ох, стига глупости! Така ще те тресне в земята, че ще те събират с метла и лопатка!
Самбисти, джудоки и борци са тамън за бой на улицата - рядко някой може да им се опре, пък нека ритка и подскача. И, да - размерът рядко има значение! И, да - на удари носят МНОГО! Удряш, удряш, ама пипне ли те - чао!
Моят ходи няколко пъти на тренировки по джудо и се отказа, но благодарение на тях оцеля при падане от стълби и блокира опит да го набие съученик. Записахме го, точно, защото се учат техники за самозащита.
Жалко, че се отказа.

Дано се възстановят напълно пострадалите и да нямат трайни последици.

# 6 532
  • Deutschland/HE
Естел, ужасно е това. В неделя като четох варненските групи пишеха, че не са тежко пострадали. Дано да се оправят бързо хората и да се радват на детето си.

# 6 533
  • Варна
Дай Боже да стане чудо, но не мисля. Съмнявам се, че жената ще се оправи, мъжа да, доколкото разбрах ще е около три месеца в гипсово корито. Не искам да си мисля, ако нещо се случи с майката, какво ще стане с детето. То след няколко дни има рожден ден, милото.

# 6 534
Понеже имаше спорове дали става дума за побой над човек или за сбиване, ето какво е побой:

https://dnes.dir.bg/krimi/kmetat-na-ognyanovo-tvardi-che-e-napad … hil-go-s-ubiystvo

Онова с младежите и полицая е сбиване. Обаче забележете, че става дума САМО за някакъв си кмет, при това не от управляващите, и някой да е арестувал бияча?  Няма значение, че е длъжностно лице и е нападнат по време на служба именно във връзка с изпълнение на задълженията си. Това ако не е двоен стандарт...

Също така този наглед гърчав кмет е бил удрян и ритан на земята, но нищо не му е счупено. Което пак потвърждава тезите за голям малшанс или някакво друго събитие при полицая.
Не е толкова странно.
Като бях на 19 години ми причерня един ден заради ниско кръвно и се хакнах в ръба на един шкаф. Резълтат 3 счупени ребра.
Мъжа ми пък вече на 50+ се подхлъзна и си падна върху ръката (забележи). От ударът на тялото му в ръката, няколко напукани ребра.
Та както писах, имало да става. Просто ударът е попаднал където трябва (или по скоро не трябва).  Може и келеша нарочно да е целил бъбрека, ама е нацелил реброто.

# 6 535
На мен също ми направи впечатление, че не го отразиха по новините на някоя от основните медии.

Дано се възстановят пострадалите!

# 6 536
  • Пловдив
Аз мисля, че не отразяват широко никога, когато няма смърт или скандал. Има и други катастрофи с потрошени кости без отразяване.
Но тук наистина има скандал и оттам - спекулации, де.

# 6 537
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За мен лично, в русенската история най-криминално е поведението на властите и медиите.

Опитват се да пробутат какво ли не, с абсолютен гьон суралък измислят нови и нови простотии.

Още на 5 септември пуснаха това. Никой не го потвърди, никой не го дискутира, никой не понесе отговорност за опита да се манипулира общественото мнение.

И как изведнъж стана тежка телесна? В кома ли е? В мозъчна смърт ли?
Онази млада жена беше 40 дена в мозъчна смърт и беше лека телесна, детето в кома - също. Извели го от реанимация. Изведено от реанимация, не от комата! Сега понеже не е в реанимация ще си остане лека телесна може би.

# 6 538
  • Пловдив
Махнат бъбрек е тежка, краткосрочна кома не е.
После се писа, че бъбрекът не бил махнат, а само "застрашен", че квалификацията била заради постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, което едва ли може изобщо да се прецени на тоя етап, т.е. дали ще е постоянно и дали е опасно. Нищо категорично няма от тая страна в медиите. Поведението на тоя, който съставя лъжите, не знам дали е Кожухаров, или служители на институцията МВР като такива (вероятно с общо участие на единия и другите, не знам) е недопустимо, битов скандал с полицейски шеф трябва да се третира несъмнено по същия начин като битов скандал с чичо Пенчо, а не се; всичко това е така и пак не оневинява младите хубавци.
Няма положителен герой в историята, ми се струва все още. Излишно е да се правят във ФБ мемета с младежите като разкъсали оковите победители и Методи Лалов да се държи като будител и спасител на народа.

# 6 539
  • при късмета
Положителен герой няма, но момчетата ще го отнесат по един или друг начин. Все ще намерят за какво. Въпросът е, че за всички с постове за техните действия,  бездействия, заблуди и манипулации какво ще отнесат? Нищо. А трябва

Общи условия

Активация на акаунт