Криминални досиета

• 591 567
  • 7 098
  •   11
Отговори
# 6 570
  • Пловдив
Попаднах на мн.интересен сериал по Нешънъл Джеографик за действителни случаи на идентифициране на отдавна намерени останки на хора. Казва се "Имената на мъртвите"
И аз сега попаднах на писано за него за пръв път, а иначе канала, от който е публикацията, го слушам от време на време.

# 6 571
Вчера научих, че във филм от 1998г има следните съвпадения с убийството на Чарли Кърк :
1. На 10 Септември убиват сенатор
2. Куршумът го пронизва през врата
3. Сенаторът се казва Чарлз Къркланд
4. Убиецът се казва Тайлър.

Това е наистина откачено! 🤐
ПС: Филмът се казва "Snake Eyes" (1998), с  Никълъс Кейдж.

# 6 572
Слава Богу , добра новина: репост от фейсбук
🙏 Благодаря на лекарите от УМБАЛ “Бургас”, УМБАЛСМ “Пирогов” и проф. Николай Младенов, които спасиха живота на малкия Марти, блъснат от АТВ в Бургас.
🙏 Специална благодарност и за проф. Карен Джамбазов – директор на УМБАЛ “Свети Георги” – Пловдив, който незабавно се ангажира с рехабилитацията му.

Марти от няколко дни е у дома. За него се грижи баща му – човек, чиято единствена надежда е оздравяването на детето му. ❤️

Не знам дали убиецът на Христина, майката на Марти, осъзнава какво причини на тези добри и честни хора.
И се питам – кое е по-тежко: дете да остане без родител , или родител без дете…
Не искам никой, никога да търси този отговор…

# 6 573
  • Бургас
Бързо да се възстанови Марти!

От известно време се чудя за изчезналата Христина от Бургас! Усилено се търсеше из фейсбук постове.....в един момент, всичко утихна... Не се писа дали е намерена или не.
Дано е !

# 6 574
Физически ще се оправи детето, психически едва ли.
То първата му мисъл е била за мама. Как са му съобщили, как е приело новината, не ми се мисли.

# 6 575
Много ми е мъчно за малкият Марти, но се радвам, че е жив и ще се възстанови физически

# 6 576
  • при късмета
Надявам се детенцето да де възстанови бързо и напълно! Това, което сполетя това семейство е ужасно и безумно, дано имат добри дни напред

# 6 577
Браво, че Марти е жив! Надявам се някой ден да е и здрав и щастлив!

# 6 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А всъщност какво е състоянието му?
Че и Мануела Горсова си е у дома, гледа я майка и.
Пази, Боже.

# 6 579
  • при късмета
Прочетох, че ще трябва пак да се учи да ходи и говори. И не може да се храни самостоятелно. Малък е, дано има здрав организъм. Предстои рехабилитация. Дано скоро четем добри новини за детето

# 6 580
  • Другата България
Никъде не пише, че трябва да се учи да ходи.
Само да говори.
И да се храни.

# 6 581
# 6 582
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано не съм права, но си мисля, че нещата не са розови.
чичото го е казал, не лекарите. те мълчат.

не ми харесва, когато журналистите се залепят като пиявици за който поддаде и пишат... пишат... пишат...
бабата на волейболистите, чичото, шуранайката.... Sad

# 6 583
  • Другата България
Прочетох, че ще трябва пак да се учи да ходи и говори. И не може да се храни самостоятелно. Малък е, дано има здрав организъм. Предстои рехабилитация. Дано скоро четем добри новини за детето
Да, пише, че трябва да се учи да ходи, грешката е моя.
Извинявам се.
Пропуснала съм го.

# 6 584
Повдигам една много тежка тема, която се извинявам, ако е коментирана. Лично аз нямах сили да изгледам клипа. Физическо и сексуално насилие в детска градина над 4 годишно момиченце в Каблешково.

https://trafficnews.bg/razsledvaniia/schupeno-detstvo-skritata-i … a-gradina-357302/

Общи условия

Активация на акаунт