Криминални досиета

• 451 156
  • 7 652
  •   25
Отговори
# 7 650
Хижа с голям брой легла. По-точно 76 в стаи по две, три и четири.

# 7 651
Не им е чиста работата. Как така ще проверяват преминаващи и няма да ги допускат? Това да не им е бащиния? Това само по себе си говори какви еколизи са. Ама помагали на съседите, добри хора. Остава и да не помогнат, да си развалят имиджа на загрижени и добронамерени, възвисени души. Лично на мен само ми се затвърждава мнението за всички зелени нпо. Кресливи, агресивни същества  и винаги зад гърба им стоят много лобита с кинти, и користни цели под прикритие за “опазване на природата за бъдещите поколения”. Кой знае колко от тях финансират войни, но да ще опазят света и климата. Къде се изявяват най-много? В Европа. За избягалият гуру и младежа, може да има друга причина. Усети ли са какво предстои и двамата са си плюли на петите да не ги гръмнат и тях. Макар намеците по тв от коментатори, че ще има още два трупа, може би не са случайни. Няма всичко да кажат, може би още е рано, но имат нещо предвид.

# 7 652
90 000лв според договора. На ръка може да са били повече. Често се пише по ниска цена от реалната, за да се спести от данъка за покупко продажбата.
ПП:  Каква вила, това изглежда да е строено за хотел.
90 000 сигурно е данъчната оценка. А на ръка са платени милиони. Укриването на данъци е едно на ръка.
Така се перат пари и в цял нормален свят при такива цени се почва разследване. У нас не.

За проверките имам различна версия.
Точно до хижата минава посещаваната пътека, част от Ком-Емине. Нормално, туристите да си починат, да пйнат чай, да хапнат.
Тези, като са закрили хижата и пътеката е минавала през двора им. Друг е въпросът кой ненормалник е продал част от пътеката. Заградили са двора и са изместили пътеката. В планинарски форуми пишеше, че са обръщали табелите към новия леко обходен път. Кметът на Гинци каза, че тези проблеми са били в началото, говорил с тях и се разбрали. Лични карти нямат право да искат.

Хижа е планински хотел. Навремето съм спала на вървени нарове (имаше дюшеци) - и то на 2 етаж по 5 човека.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 01:46 от biborana

Общи условия

Активация на акаунт