Криминални досиета

• 461 829
  • 8 187
  •   153
Отговори
# 7 755
Все си мисля, че съобщиха , че единия е прострелян под брадата, за да излезе като самоубийство пред обществото, а истината е друга...

# 7 756
Такива хора, фенове на екологията, разни източни учения и т.н. се увличат по разни гъби, които предизвикват халюцинации. Така е било и при шаманите в миналото, те изпадали в транс и виждали някакви неща, които тълкували като знамения за предстоящи събития. Според мен тия тримата са се дрогирали вечерта, единият е изпаднал в психоза и е застрелял другите двама. После като се е осъзнал,  се е самоубил. Но това, ако е вярно, вече от МВР го знаят, защото е щяло да излезе от токсилогичния анализ в кръвта им. Вероятно бащата на детето говори по телевизията, точно за да се успокои Калушев и да пусне детето.

# 7 757
Аз нямам възможност да следя нещата в реално време и чета и гледам след като приспя бебето.
Все повече обаче имам усещането, че вече всичко се знае и че тази тишина от страна на органите е, за да защитят детето.
Знае се и кой е извършил убийството и къде се укриват.
Но не говорят, защото има опасност за живота на непълнолетния.

# 7 758
Не мисля, че говори, за да се успокои Калушев и да „пусне” детето. Ясно е, че бащата има доверие на този човек, сам е пускал и двете си деца при него.

# 7 759
Някои манипулатори много добре се справят с родители. Особено ако родителите са добри, доверчиви хора, които нямат задни мисли. Те не допускат, че друг може да ги има.

# 7 760
Аз пък си мисля, че от полицията са му казали да излезе да говори...
И какво да говори. Очевидно е, че е маньовър на разследващите да успокоят ламата.
Разбираемо е недоверието към властта и разните мафиотски конспирации, но нещата яко бият към превъртял гуру. Дори и като лъсне случаят, ще си останат хора, които ще си вярват, че е тежък сценарий на Пеевски и Сарафов да ударят ППДБ и добрите природозащитници са жертва.

# 7 761
Полицията в началото нищо не искаше да разкрива точно, за да не застраши и ескалира ситуацията, но имаше много в пресата лийкове, а и със социалните медии нещата трудно се контролират...

Дано наистина това не навреди на най-важната цел в момента...

# 7 762
Сега ще си разсъждавам на база факти.
Смятам, че бащата от сутринта осигурява алиби на Калушев. Свидетелят, който ги е търсил и установил убийствата казва, че се е опитал да се свърже с "тях" ,и на всички телефоните са били изключени. Следователно, Калушев е знаел преди свидетелят да намери труповете какво става. Иначе свидетелят да го е намерил в селото на морето незнаещ нищо.
В това село там нямат ли и други свидетели, или са били само тримата, за да кажат този кемпер излизал ли е от селището и връщал ли се е там през въпросната нощ.
Нещо има в това укриване, пък бащата излиза пред медиите. Дано да е съгласувано с разследващите и всичко да е наред. Да не е изтрещял някой от момчетата, а Калушев сега да се чуди как да ги прикрие.
И аз съм на мнение, че става дума за вътрешна работа.

# 7 763
И според мен медийните изяви на бащата са синхронизирани с полицията.

# 7 764
  • София
Не съм гледала интервюто, четох, но не искам да си представям детето ти да е от повече от седмица в неизвестност в компанията на човек замесен в убийство, за когото не е ясно дали изобщо е жив, и да обясняваш, че всичко е наред....

# 7 765
И какво да говори. Очевидно е, че е маньовър на разследващите да успокоят ламата.
Разбираемо е недоверието към властта и разните мафиотски конспирации, но нещата яко бият към превъртял гуру. Дори и като лъсне случаят, ще си останат хора, които ще си вярват, че е тежък сценарий на Пеевски и Сарафов да ударят ППДБ и добрите природозащитници са жертва.
Смятам, че бащата от сутринта осигурява алиби на Калушев. Свидетелят, който ги е търсил и установил убийствата казва, че се е опитал да се свърже с "тях" ,и на всички телефоните са били изключени. Следователно, Калушев е знаел преди свидетелят да намери труповете какво става. Иначе свидетелят да го е намерил в селото на морето незнаещ нищо.
В това село там нямат ли и други свидетели, или са били само тримата, за да кажат този кемпер излизал ли е от селището и връщал ли се е там през въпросната нощ.
Нещо има в това укриване, пък бащата излиза пред медиите. Дано да е съгласувано с разследващите и всичко да е наред. Да не е изтрещял някой от момчетата, а Калушев сега да се чуди как да ги прикрие.
То селото е на 15 километра от хижата

# 7 766
Според бащата всичко е наред, защото това дете реално е прекарвало повече време с Калушев, отколкото с него… за добро или за зло.

# 7 767
  • софия
Чета с внимание мненията на Диорела, защото винаги се аргументира:
Още за Петрохан. В този регион дървената мафия е особено засилена, под егидата на ДПС НН. Районът се ръководи от Димитър Аврамов, по прякор Митко Галата, човекът на Пеевски в този район, а преди това от ГЕРБ, особено активен по изборите в Пазарджик.  Имало е търкания с убитите.
Освен това в съседство има и друга хижа, която се ползва за база на ъндърграунда. Дори са унищожили много скъп дрон на рейнджърите.

Става ясно чии интереси са настъпили убитите и защо МВР и другите служби така замазват и ги очернят. Става ясно и защо МВР допуснаха кметът, който е бил поемно лице, да започне да говори пред камерите на репортери и разказва подробности от местопрестъплението - за разположенението на телата, други подробности. Подобно изнасяне на информация е абсолютно забранено.
Както и защо ДАНС са се появили на място преди МВР.
Кой е Димитър Аврамов.

# 7 768
Скрит текст:
То селото е на 15 километра от хижата

Нали са били на морето, поне на 29.01, когато за последен път се е чул със сина си.

# 7 769
Не съм гледала интервюто, четох, но не искам да си представям детето ти да е от повече от седмица в неизвестност в компанията на човек замесен в убийство, за когото не е ясно дали изобщо е жив, и да обясняваш, че всичко е наред....

Налага се.
Убедена съм, че тези включвания, по съществото си сигнал към точно един човек, са координирани и преценени като необходими.  Дано да има положителен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт