Криминални досиета

• 464 513
  • 8 295
  •   24
Отговори
# 7 740
Как журналистите правят интервюта с разни свидетели/роднини, а с майката няма интервю, а само разпечатка от такова. Вече си мисля, че такъв СМС въобще е нямало /според глав.прок. е СМС/, а и кой пише толкова дълги СМС-и въобще???
Пишат и още как. Тийновете не, но възрастни все още пишат, а и може да е умишлено, за да не включва интернет, въпреки че може би и смс може да се проследи от къде е пратен, нямам представа.
Самият смс звучи много в стил на Калушев. След като четох интервюта с последния, също толкова отнесено и странно се изказва, така че не смятам, че друг го е писал или че е фалшив.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:57 от Rimmona

# 7 741
Според мен  убийството е свързано с наркотици и е извършено от професионалисти. Видяли са нещо, което не е трябвало да виждат и мисля, че няма общо с тяхната дейност, каквато и да е тя. Отделно цялата им група е много странна, възрастни мъже, заможни, всички без семейства, че и въоръжени със законно притежавани оръжия.

# 7 742
А може от МВР да са го помолили да даде интервю колко супер е детето с Иво, за да успокоят Иво, че не е заподозрян и не е в опасност, за да не рискуват детето ...

Дано не стане беля, че ние си се шегуваме, но в случая потенциално си е  ситуация с малолетен заложник!!!

Иво, супер си, пусни детето!

Тука се увлече вече.

Бащата и Иво са приятели от 30 години. Иво е най-добрият в това което прави в областта на общия им спорт, от който детето също се увлича. Защо човекът да не си прати детето да тренира с неговия приятел. Всички мъже ли са педофили, то треньор няма да се доближи до дете тогава. А в реалността хората мило и драго дават, за да може децата им да практикуват такива интересни неща.

Ти го заподозря, осъди и набеди само защото е мъж и лама.

Чакайте малко, тече следствие, експертизи. Наистина случаят е вълнуващ и интересен, но вече буди егати низките страсти. И на мен ми е любопитно, но все още няма никаква официална информация, абсолютно всичко са умопостроения на странични хора, върху които тук строим хипотези.

# 7 743
Е, сега от дървената мафия ли се крият ? Simple Smile))) Как ги вярвате  не знам,...
Не, вярваме на теб.

# 7 744
Журналистката страшно се притесни. По едно време дори, не знам дализ абелязахте, но прави едно движение с ръце, сякаш за момент се моли всичко да е наред. То си е ужасно трудно да си част от тази история.

# 7 745
  • София
Пишат и още как. Тийновете не, но възрастни все още пишат..
Съгласен, но не съм чул интервюто с майката, а само препечатване на разговора, което е странно и може би заблуда на разследването. Това, че няма никаква реакция също натам ме навежда. Експертизите трябва отдавна да са готови.

# 7 746
И аз не знам защо бащата се е навил да дава интервю. Нито е в интерес на детето, нито на разследването.Това е абсолютно излишно и само подклажда нездравия интерес на хората.

# 7 747
# 7 748
Звънче, благодаря, ще изгледам целия репортаж в обедната почивка.
Бащата не беше чак спокоен, то е видно. Според мен той споделя една мноооого малка част от това, което реално знае.
Мисля, че всеки един родител в момента се моли за здравето на момчето.

И аз не знам защо бащата се е навил да дава интервю. Нито е в интерес на детето, нито на разследването.Това е абсолютно излишно и само подклажда нездравия интерес на хората.

Вероятно не го оставят на мира или иска да предаде кодирано послание на Калушев...

# 7 749
Аз пък си мисля, че от полицията са му казали да излезе да говори...

# 7 750
  • софия
Това, което казва бащата, звучи логично. Външни хора от кръга на хората, които са приятели от десетилетия, са извършили убийствата, защото са видени/нарушени големи интереси. Калушев и момчетата не са били в хижата и в момента са се покрили, защото няма сигурност за техния живот.
Естествено, че бащата е притеснен, предполагайки тези обстоятелства. Спокоен е дотолкова доколкото познава и има доверие на Калушев.

# 7 751
Едно включване в сутрешен блок как да е, но две за половин-един час... Повод за размисъл.
Надявам се децата да са добре и наистина до няколко дни да има положително развитие.

# 7 752
Тука се увлече вече.

Бащата и Иво са приятели от 30 години. Иво е най-добрият в това което прави в областта на общия им спорт, от който детето също се увлича. Защо човекът да не си прати детето да тренира с неговия приятел. Всички мъже ли са педофили, то треньор няма да се доближи до дете тогава. А в реалността хората мило и драго дават, за да може децата им да практикуват такива интересни неща.

Ти го заподозря, осъди и набеди само защото е мъж и лама.

Чакайте малко, тече следствие, експертизи. Наистина случаят е вълнуващ и интересен, но вече буди егати низките страсти. И на мен ми е любопитно, но все още няма никаква официална информация, абсолютно всичко са умопостроения на странични хора, върху които тук строим хипотези.

Много пъти съм била съгласна с вашите мнения във форума, но в този случаи има няколко неща, които будят подозрения.

Не става въпрос просто са спорт, за гмуркания, екскурзии или прочие. Ако беше така, тези неща щяха да се случват извън училище, през уикенда, през ваканциите. А тук имаме напълно алтернативен начин на живот - малолетни и непълнолетни биват пускани в учебно време да съжителстват с възрастен мъж.

Не знам колко от вас прочетоха изтеклия мейл, който бабата и дядотото на другото дете са подали като сигнал. Тези хора изглежда са били адски притеснени от случващото се и по всичко личи, че явно е имало защо.

# 7 753
Звънче, не знам дали това, което казва е логично, но ако гледаме глас, лице, поглед, притреперванията...

Соларис, да, и това, че не го били пуснали да си види бабата и дядото сам, а само с придружители...

# 7 754
На мен ми направи впечатление как бащата спомена, че никога не ги е чувал да се карат/псуват и т.н. Някой като започне така да ми говори  - ние никога не се караме, всичко е идеално, винаги ми светва червената лампичка, че тези, които го твърдят, полагат усилия да е така за пред хората, но когато са сами, ситуацията е доста по-различна.
Все още мисля, че е имало вътрешен конфликт.
А от къде беше тази информация, че Калушев е видян с кемпер да пътува към морето, това потвърдено ли е някъде? Защото, ако сега пътува натам, то значи изобщо не е бил на морето, като е станало убийството или тази информация е невярна?

Общи условия

Активация на акаунт