Криминални досиета

• 469 809
  • 8 611
  •   144
Отговори
# 8 490
Аз пък се чудя как всичко в България в последно време се политизира. От най- дребните неща, до най- сериозните убийства. Едни казват - мафията ръководена от държавата, Пеевски, кочината, Таки ги уби, другите- имали са връзки с ПП, Украйна, те всички са такива, еврогейове и т.н. … И всеки търси и намира информация, която да подплъти неговата теза. Просто е отчайващо. Преди сякаш не беше така. Много жалко!

# 8 491
  • София
Версиите вече не би трябеало да са всички възнможни, а малко трябва да се ориентирали в някаква посока имайки предвид, че експеритиизите от телата трябва да са готови, полицията има достъп до местопрестъплението, където освен всичко друго има и записи. Може да не знаят коя е убиеца още или къде е, но знаят убийство или самоубийство е.
Защо мълчат и оставят да се разпрострянват слухове, някои от които абсурдни? Какво крие полиция и прокуратура?

# 8 492
Пак да попитам: някъде в нета има ли инфо как са се издържали тези хора?

# 8 493
  • София
На мен ми е странно как за това момче Ники Златков не се знае нищо, няма никакви роднини. Моята теза е, че това дете,ако не е биологично на Калушев, е дете взето от някое гето в Бразилия или Мексико и е с фалшив български паспорт и име. Няма логика да няма абсолютно никакви роднини, които да се безпокоят за него.
В Бразилия и Мексико изчезват и умират много деца и никой не ги търси.
Е, не го ли е виждал някой тоя Ники - как говори български, как изглежда, откъде казва, че е...?
Това е затворено общество, секта. Никой нищо не говори. Кой да ти каже, ако бяха обикновени хора до сега да сме разбрали всичко. Виж, че бащата на другото дете каза, че е спокоен.

Николай  Златков е на 22 години и е един от съучредителите на  сдружението в Петрохан. Това е което се знае ... или трябва да съобщят публично кои са майка му и баща му, както направиха с Калушев?

# 8 494
  • софия
Пак да попитам: какви проверки са направили държавните органи на дейността им?

# 8 495
Пак от източници тайни, търсят кемпера:

"Във вечерните часове на 1 февруари телефоните на тримата издирвани са изключени, като данните сочат, че по това време те са били в района на Бързия - Петрохан - Гинци.

От камери на АПИ е засечено, че след изключването на телефоните, кемперът на Ивайло Калушев се движи към София, по околовръстното към магистрала "Тракия" и към Бургас. След като преминава областния град, е тръгнал към южната част на Черноморието и следите му се губят по третокласната пътна мрежа в района."

Какво стана със Странджа, тунелът?

Или оня до Каварна. Нали беше в селото до Каварна.

# 8 496
  • София
Питах къстъм гпт-то Иво лама някои въпроси - какво може или не истинския учител, интересни  разбирания
https://chatgpt.com/share/69868db6-6598-8000-ba87-dcf0c9e625a9
Може да станат интересни разговори.

# 8 497
  • София
Защо мълчат и оставят да се разпрострянват слухове, някои от които абсурдни? Какво крие полиция и прокуратура?

Може би се съобразяват с леко притеснителния факт, че с Калушев има 15-годишно момче?
Ти специално, ако си на мястото на полиция и прокуратура, какво точно ще излезеш да обясниш сега на народонаселението. Без значение дали знаеш, че Калушев е убиец, или обратно - че бяга от убийците. И в двата варианта, точно какво и как ще излезеш да съобщиш, знаейки, че и в двата сценария имаш дете, което е в неизвестност с бягащ/укриващ се човек, който или е извършил убийство, или е планиран за непосредствена жертва на убийство.

# 8 498
Калушев е имал този бизнес с екстремни екскурзии. Май частично още функционира в Мексико.

Един от разследващите журналисти каза, че някои от семействата на децата, пращани в тези “скаутски лагери”, са дарявали много пари, едно конкретно семейство - стотици хиляди.

# 8 499
Ее, вие пишете ли в нета какво работите, какви пари имате...

# 8 500
  • sofia
Версиите вече не би трябеало да са всички възнможни, а малко трябва да се ориентирали в някаква посока имайки предвид, че експеритиизите от телата трябва да са готови, полицията има достъп до местопрестъплението, където освен всичко друго има и записи. Може да не знаят коя е убиеца още или къде е, но знаят убийство или самоубийство е.
 Защото дете е в неизвестност.
Приоритетите  на едно разследване, което не е приключило, не е да се отчитат по медиите за всяка стъпка.

# 8 501
Сутринта имаше интервю с бившия шеф на ДАНС и бивш вътрешен министър Цветлин Йовчев по случая
https://bnt.bg/news/misteriyata-petrohan-za-balgarskiya-tuin-piy … 6-346103news.html

# 8 502
Не ми се вярва да са правили такива оргии, като Епстайн. Нашите политици са мишки, не могат да се сравняват с хора от калибъра на Епстайн. А и той е имал частен остров, това тук е една хижа със съседи, щеше бързо да се разчуе.
От тоя случай обаче ме шокира, че реално има доста хора, които карат децата им да живеят алтернативно. За възрастни живеещи алтернативно знам много, особено разни богати, дето нищо не работят, но не предполагах, че има толкова много деца, които не ходят на училище, освен сред циганите. Тези лагери на Калушев аз не съм ги чувала никога никъде и не познавам никой, който да си е пращал детето на подобно приключение. Това е един много прикрит бизнес.
През цялото време докато го мислех този случай, изобщо не съм предполагала че има толкова замесени деца, мислех, че дечурлигата са междудругото, един вид дейност за пред обществото.

# 8 503

Имах предвид дали някой някъде е изнесъл информация или дали се е коментирало, а не дали самите те са се изказвали по темата. 🙂

# 8 504

Лесно проверимо е.
Ако изчезна, веднага ще се напише - работила 10 години в козметичен център, например.
И веднага ще стане ясно....а не дава касови бележки, значи е милионерка.

Общи условия

Активация на акаунт