Криминални досиета

• 422 913
  • 6 933
  •   6
Отговори
# 900
Плашещо е, че е убил двама човека и то в рамките на 9 месеца. Ако не го бяха разкрили, можеше да има и трети, че и повече убити. Интересно ми е каква ли смешна присъда ще му дадат.. Thinking

# 901
Доколкото знам в Бургас има едно гробище. Имах роднини (които между другото живееха на съседен номер на същата улица, на която е живяла убитата) и съм била на погребение в Бургас. И да, мисля, че е доста далече от центъра гробището, винаги сме ходили с кола. Но би трябвало да има някаква охрана нощно време.

# 902
И да има пазач, едва ли обикаля цяла нощ. Пък и е било в затънтено и изоставено място.

# 903
Нали свидетел е казал къде е заровена. Явно все някой е видял.. Като цяло много заплетена ситуация. Имало е парични драми там, тази Теодора явно в много заеми е била, дълги години приятелка с убиеца, който е и наркодилър и лихвар..

За мен лично разчистване на сметки. По не особено умен начин.

Виж,за момчето от Дупница, което още търсят ми е гадно. С нищо не е бил виновен на онзи помияр. Забравих му името.

# 904
  • Другата България
Свидетелят е участник в пренасянето и закопаването.
Не просто е видял.

# 905
  • София
Янек Миланов мисля, че се казва. И там има заподозрян - Капланов, той обаче май е на свобода, или най-много под домашен арест. И Ивайла Бакалова наскоро даваше интервюта как задържали мъжа ѝ Веселин Денков без причина и как това било саморазправа, но вече са му повдигнати обвинения за организиране на убийството на брокерката Станка Марангозова.

# 906
Хич не е затънтено мястото където се намериха частите от тяло. Вероятно са били в хладилник наблизо. И вероятно не са единствените тези двамата убити...

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 12:54 от mi6ka.p

# 907
Ужасно зловещо. Убиваш и после разчленяваш... страхотно болни мозъци са това...

# 908
Бургаската прокуратура е дала брифинг. Тялото на бизнесменка та е било държано три месеца в киселина, за да се заличат следите и уликите. Жената е била убита с огнестрелно оръжие. Вероятно после е била разчленена, а след това тленните й останки потопени в киселина. Изчезнала е на 29.10. миналата година. Мястото в гробищата е посочил помагача на убиеца.

# 909
  • София
Щом полага усилия да заличава следи и улики, значи е вменяем. Четох във фейсбук преди от негови познати, че в миналото се правил на луд, за да избегне наказание (във връзка с кражба, споменато е в статията, че е лежал в затвора преди). Сигурно и сега ще пробва същото.

# 910
Снощи чух, че можело да получи по 20 години за всяко от убийствата. У нас нали не се кумулират присъдите, какво значи това - след колко години ще е сред нормалните хора, ако има и добро поведение в затвора?

А какво стана с онези двамата майстори, дето по подобен начин бяха убили едно възрастно семейство преди 1-2 години, сещате ли се?

# 911
  • София
След 20, единствената по-висока възможна присъда е доживотен затвор или доживотен без право на замяна. Не знам да има присъди по 25 или по 30, или по 40 години. Всъщност има - онзи Сиси от Перник е с 30 години присъда, но той е убил доста хора. Според мен този Рагевски спокойно може да получи доживотен затвор за две убийства. Той на колко години е в момента - сигурно над 50?
Има подобен случай - Владимир Бошнаков, убил двама свои приятели, за да не им връща пари, които взел назаем от тях. Осъден е на доживотен затвор без право на замяна. За майсторите, убили двамата възрастни хора за пари, не съм чувала скоро нищо, явно още тече дело и няма окончателна присъда. Като започнат да разпитват свидетели, после вещи лица, това са десетки хора, кой се явил, кой не, и така минават години. Процесуалните ни закони са голямо дърво.

# 912
Свидетелят е участник в пренасянето и закопаването.
Не просто е видял.

И правилно ли разбирам, че този свидетел е собственик на ресторант в центъра и готвач?

# 913
Аз останах с впечатление, че свидетел е готвачът, който е разфасовал труповете.

# 914
  • София
Да, има някакъв ресторант, по прякор е Готвачът, колко готви не знам. По-скоро, хм, транжира. Възможно е да е сключил споразумение да стане свидетел на прокуратурата, за да получи по-лека присъда.

Общи условия

Активация на акаунт