Криминални досиета

• 422 846
  • 6 933
  •   3
Отговори
# 6 930
Какво излиза? Снахата печели?
Да се радва, че са я изгонили, че ако не я бяха изгонили, сега щеше и тя да е застреляна Confused

# 6 931
За мен важи същото, което ма ко е писала, но за наркомани и всякакви пройдохи. Един, който да не е съсипал живота на всички около него, не познавам. Жестоки, безпардонни, безгръбначни, хлъзгави, подли, обричащи близките си без да им мигне окото. Подхождам с емпатия към жертвите им. между другото, познавах един чичка, на младини е бил с тежка хероинова зависимост, спрял беше и го даваше само на алкохол и трева. Интелигентен човек, но ей Богу имаше същата безгръбначност и използвачество като баш наркоман. Не се беше излекувал от това, дори да спрат наркотиците, остават гнусари. Simple Smile  Та този човек беше способен на всякакви унижения, за да ти вмени вина и да ти измъкне пари. Имаше и син, в името на когото все от утре щеше да почва работа и да спира да пие и лентяйства. Нищо свято за тези хора няма.

Елора, ами дядото не е гърмял наред в амок. Убил е внука ясно защо, убил е съпругата си, защото е тежко болна с деменция и се грижи за нея, тя не може без него, нито има къде тя да отиде, след като внукът е заложил домът им, а себе си е убил, защото не му се живее с греха да убие внука си. Предполагам, след като е умрял синът им, и бабата и дядото са се вкопчили във внука, който е кръстен на дядото и са му прощавали всичко. Гледали са го, търпели са го. Момчето е било наркоман още от преди това, де, но явно бабата и дядото са си затваряли очите. Майка му явно не си е и заради това момчето е предпочело с баба и дядо, да му се прощава и угажда. И на дядото в някакъв момент му се е изяснила картинката, че оправия няма.  Имотът остава за снахата и другото дете по ирония на съдбата.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:27 от MariyaHris

# 6 932
За мен това не е нормално състояние. Да си утрепеш жената и внука.
Трябвало е отдавна да го разкарат.
Нещо много са сбъркали във възпитанието му.

# 6 933
Напълно съм съгласна с Azzy. Какво казват съседите абсолютно е без значение, защото в такива ситуации винаги защитават възрастния, с когото се оприличават. Съседите, както и дядото, са с мисленето “аз съм го създал, аз ще го убия”.
В моето село наскоро син на 17 набил баща си. Естествено реплики “келеш, младите нямат уважение, баща му го гледа, а той…”. Оказа се, че всички знаят, че бащата пребива цялото семейство редовно и синът най-накрая възмъжал и отвърнал на баща си, което обаче не се приема от селската морална комисия, щото утре може техните деца и жени да вземат да ги набият.

Общи условия

Активация на акаунт