Криминални досиета

• 419 706
  • 6 872
  •   10
Отговори
# 105
Като заговорихте за Щатите и морала им, се сетих за една от историите в "Моето 300-кг. тяло" по TLC. За една огромна негърка, Таниша. И като заразказва за живота си, направо се шокирах - на 9 дядо й блудствал с нея, после на майка й приятел, после я изнасилили на някакъв купон, после родила 2 деца, а междувременно е била 260 кг. Тя дори не можеше да поддържа личната си хигиена сама, но си имаше мъж, после се разделиха, след месец си имаше нов приятел и т.н. Егати и хората! Това връзките и секса за нищо ги нямат, като "добър ден".
Точно в същото предаване гледах за една, само че бяла, която живееше в невъобразима мизерия с родителите си и десетина кучета, които се изхождаха вътре. Всички хора от къщата бяха невъобразимо гнусни, не спазваха елементарна хигиена, даже имаха инфекции, породени от мизерията. И накрая се изпокара с лекаря, защото той ѝ даде режим, а тя не само не го спазваше, а дори напълня още. Отвратителни и безполезни същества. И от какъв зор такива получават социални помощи? Разбирам такива да получават наистина болни хора, които нямат възможност да се погрижат за себе си, ама някаква, станала 300 кг от преяждане...

# 106
Покрай историите ня Брияна и Питър ми изплува убийството на Дарина и малката Никол. Този Викторио е истински изрод и майка му се опитваше да го оправдае..
Нещастникът имал смелост да гръмне невинното си детенце , но себе си не успял..
Пожелавам му в затвора да му покажат откъде изгрява слънцето и да съжалява,че не е успял да се убие..Урод!
Насилието го разбирам,но жестокостта и извращенията не..Случаите са много различни.
Инак да,за детето си има сърце да дръпне спусъка и да прекрати живота му,ама за собствения си животец му дожаля  и сърце не му даде

Дано всички тея изроди и мизерници,прекарат Вечността изживявайки отново и отново същото което са сторили

# 107
Няколко поста по-назад стана дума за Чарс Менсън и неготата секта.
Преди няколко месеца гледах екранизация на историята с убийството на Шарън Тейт. Била е бременна в 9м.
Този Менсън е жив антихрист, така де вече покоен.

Въобще всички водачи на секти са такива. Сещам се за Джим Джоунс , водачът на Джоунстаун. Убедил стотици да се самоубият, като започнал от децата..за да е сигурен, че родителите ще ги последват..

# 108
  • Dope Reach
По отношение на "Моето 300-кг. тяло", ми направи впечатление, че почти всеки, било то мъж или жена, представени в шоуто, са били насилвани като деца, някои са с родители, зависими от алкохол, наркотици. Т.е. не е чудно, че са развили зависимост, всички споделят, че са намерили убежище в храната.
Споделям мнението на KPP за липсата на морал в САЩ, както и за изродщината, която се шири там. Това да си child molester там си е направо професия, равна с останалите.

# 109
Току що приключих със сериала The act. Малко съм със смесени чувства. Изкарват я тотална манипулаторка, а по това, което съм гледала от интервютата с нея е просто поредната жертва на психическо малтретиране от една болна жена..
Има и документален филм, който далеч не представя събитията еднозначно.

Сещате ли се за Бритъни Мърфи? Имаше обвинения и за мъжа й от какво ли не естество. Самият той почина след 6 месеца, почти при идентични обстоятелства.

# 110
.....
Сещате ли се за Бритъни Мърфи? Имаше обвинения и за мъжа й от какво ли не естество. Самият той почина след 6 месеца, почти при идентични обстоятелства.
На мен още ми е тъжно за нея. По скоро ме е яд. Харесвах я и я намирах за добра актриса. Май в началото лансираха версия за самоубийство, нещо такова съм запомнила и не можех да се начудя - защо, бе, защо такава хубава, млада и талантлива жена ще посегне на живота си. После се чуха и други версии. Сега разбирам, че смятат, че плесента в дома и е причина за смъртта и.

# 111
И аз много я харесвах, помня че новината за смъртта ѝ много ме смути и натъжи.
Нямаше някакви доказателства тя да е прекалявала или вземала наркотици, като други.
Впрочем смъртта на Пол Уокър ме накара да се чувствам по същия начин.

# 112
  • Dope Reach
Официалната версия е пневмония, един вид подпомогната от успокоителните (предполагам), които са й били предписани от лекар, но с които вероятно е злоупотребила, както често правят известните. Впоследствие, баща й беше обвинил майка й, че тя е причинила смъртта на Британи (вероятно чрез отравяне), но до там.
И аз много съжалявам за това момиче, харесвах я.

# 113
И двамата са в списъка при другите..

Скрит текст:
"Илюминатски продукти"

# 114
  • Dope Reach
А чували ли сте за "Клуб 27"? Една от последните, присъединени към него е Ейми Уайнхаус. Но пък там повечето са умирали от наркотици. Май няма кримки в техните истории. Тъжно, де...

https://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

# 115
И двамата са в списъка при другите..

Скрит текст:
"Илюминатски продукти"
За мъжа й имаше не особено положителни коментари, включително финансови измами (най-малко).
В последното й интервю послучай една филмова премиера (не мога да търся сега), освен че е много слаба, тя е буквално неадекватна.

# 116
Май на 8-та миля на примиерата или нещо такова.

А чували ли сте за "Клуб 27"? Една от последните, присъединени към него е Ейми Уайнхаус. Но пък там повечето са умирали от наркотици. Май няма кримки в техните истории. Тъжно, де...

https://en.wikipedia.org/wiki/27_Club
Да, много тъжно. Славата не им понася.
Масово изгрелите млади звезди умират рано рано...

На мен ми е много тъжно за Ривър Финикс, актьор с огромен потенциал, отишъл си прекалено рано. И за неговата смърт се говори, че е убийство..
Казват, че неговото семейство е било член на една секта, която одобрявала секса с деца. Децата на Бога.
Ето малко подробности около нея.
http://sexnature.org/priroda-na-choveka/detza-na-boga.html

# 117
  • Dope Reach
Съгласна съм, даже се чудя на Кълкин как не му се е случило нещо, дори след яката му употреба на наркотици. Всъщност той с какво се издържа, както всички деца-актьори, кариерата му е яко в застой...
Във връзка със сектите - май подобна беше причината Кейти да се раздели с Том Круз, той си е дълбоко в сциентологията, която изглежда мега съмнителна.

# 118
Съгласна съм, даже се чудя на Кълкин как не му се е случило нещо, дори след яката му употреба на наркотици. Всъщност той с какво се издържа, както всички деца-актьори, кариерата му е яко в застой...
Във връзка със сектите - май подобна беше причината Кейти да се раздели с Том Круз, той си е дълбоко в сциентологията, която изглежда мега съмнителна.
Да.

# 119
Като заговорихме за секти - какво ще кажете за Бялото братство. Имам двама познати, навремето бяха здрави момчета, яки, набити, поддържаха телата си с фитнес, добре изглеждащи, забавляващи се - душата на копанията. Не знам кой ги прилъга, обаче и се присъединиха към тая глупост. Сега и двамата са 20 кг с мокри гащи, почти не се хранят, имат едни размити, неадекватни физиономии, хранят се със слънчева енергия, за алкохол абсурд, състарени са с поне 15 години, а да не говорим колко са промити мозъците им. Много ме е яд за тях.

Общи условия

Активация на акаунт