Криминални досиета

• 420 657
  • 6 888
  •   4
Отговори
# 360
Ха, този ми напомня за Декстър.

# 361
Не знам дали някой ще се сети, но гледах преди време документален за един мъж, който отвлича момиче (май беше все още непълнолетна или в самото началото на 20-те), като я превръща в робиня, след това тя попада до такава степен под неговото въздействие, че даже я връща вкъщи и после пак при него. Интересното е, че никой не подава сигнал за изчезването й, а нея я няма близо първоначално 2 години. Нямам идея дори как да намеря клипчето.

Не съм гледала това, но има подобни случаи. Типичен Стокхоумски синдром (дано не бъркам термина), при който жертвата се привързва към насилника.

# 362
Е то имаше такъв случай, в Австрия ли да беше, тя и досега си спомня с добро за него, но тя доста повече беше живяла. А на снимките изглежда като втория етаж на двуетажно легло, пространството което е обитаавала докато е била при психара

# 363
Не знам дали някой ще се сети, но гледах преди време документален за един мъж, който отвлича момиче (май беше все още непълнолетна или в самото началото на 20-те), като я превръща в робиня, след това тя попада до такава степен под неговото въздействие, че даже я връща вкъщи и после пак при него. Интересното е, че никой не подава сигнал за изчезването й, а нея я няма близо първоначално 2 години. Нямам идея дори как да намеря клипчето.
Не е това, което търсиш, но аз наскоро гледах за този случай на отвличания https://www.youtube.com/watch?v=bLObkZTi5TM&t=20s

# 364
За мен най фрапиращ си остава Фрицъл, който живее над десетилетие в пригодено в мазето си жилище с дъщеря си, на която е направил сума ти деца, а "горе" живее съвсем нормален живот със съпругата си и другите деца. Не могат да ме убедят, че съпругата не е знаела.

# 365
От него ли беше вдъхновена историята в книгата "Стая" ?

# 366
Май съм го гледала това, отвличат я с жена му, почват да я обработват уж че били от някаква корпорация, която я следи, знае всичко за нея и ако се опита да избяга ще убият семейството и. През годините той я пуска да се види с близките си, но тя не им казва истината и накрая жена му не издържа, признава и че всичко е лъжа и после прави самопризнания. Обаче не им помня имената.
А, гледали ли сте за Джейси Лий  Дюгард. Отвличат я от улицата, докато отива на училище. Била е на 12 г. Мъжът, който я отвлича е бил осъден за изнасилване. Също отвлича детето с помоща на жена си. И повече да не казвам, че ако някой не е запознат със случая, да не развалям изненадите.

# 367
https://blitz.bg/svyat/maniakt-yozef-fritsl-se-prizna-za-vinoven … ya_news40314.html  това е Фрицъл в резюме. и докато обяснявах как в моя роден град това няма как да се случи, най малкото майка ми и другите дето се събират пред блока ще забележат, че купува много храна и т.н....и моят град стана замалко известен с 2 затворени от майка си дъщери, за които никой не е знаел че са там   Sad

# 368
Е то имаше такъв случай, в Австрия ли да беше, тя и досега си спомня с добро за него, но тя доста повече беше живяла. А на снимките изглежда като втория етаж на двуетажно легло, пространството което е обитаавала докато е била при психара
За случая в Австрия има и филм даже. “3096 дни” май се казваше. Интересен беше, потресе ме, че е по истински случай.

# 369
  • София
Здравейте дами, имам едно питане към вас. От всички случаи, които сте чели или гледали кой ви е шокирал най-много и защо? Лично мен случая, който ме разстърси и дълго време не можех да повярвам, че същестуват такива хора това е "Бебето П".

# 370
Ужасен случай, направо нямам думи, такава мъка ме обзема като го чета..

# 371
Доктор Менгеле, жената на Чаушеску, жените на разни СС генерали, които са се гаврили с живи хора.

# 372
Здравейте дами, имам едно питане към вас. От всички случаи, които сте чели или гледали кой ви е шокирал най-много и защо? Лично мен случая, който ме разстърси и дълго време не можех да повярвам, че същестуват такива хора това е "Бебето П".
И мен този случай ме порази и с ужас се сещам често за него. Имам малък племенник и като гледам колко крехък и безпомощен е, недоумявам как е възможно да има изроди, които биха причинявали умишлено болка на бебе. Горкият Питър е имал нещастието да се роди от майка-боклук, която нехае за детето си. И тя, и изродът, причинил мъките и смъртта му, заслужават болезнена смърт и нищо различно от това. В случая покрай бебето П. ме потресе и фактът, че няколко паразита (включително 15-годишното гадже на брата на убиеца) живеят на гърба на държавата. Как пък на някого не му трепна нещо човешко и не се опита да спаси детето. Да го изведе, да сигнализира органи или каквото и да е. Кошмарен случай наистина...

# 373
Серийният убиец в Кипьр, може би, защото е само от преди няколко месеца и доста се говореше, и защото е отвратително, че полицията не си е направила труда да тьрси жертвите вьпреки информацията, че липсват, само защото са чужденки

# 374
О, този да, а не прилича на психар на снимката, която съм виждала. И като знам колко жени излизат така с мъже от тиндър, брррр. Една британка от богато семейсвто така бяха намерили в Норвегия ли беше убита и заровена в гората, видяла се с някакъв от тиндър, но малоумникът взел телефона ѝ и не го изключил, бързо го намериха. Момиче образовано, от богато семейство, на почивка след завършване, те нали така обикалят няколко месеца като завършат, традиция тяхна си.

Общи условия

Активация на акаунт