Криминални досиета

• 420 693
  • 6 888
  •   2
Отговори
# 375
Те и този са щели да намерят ако бяха тьрсили пьрвите 2 жертви майка и дьщеря, или ако изобщо бяха тьрси някого. Имам приятелка психоложка, която работи по случая и според нея, жертвите сьс сигурност са повече от колкото той е признал

# 376
То разбра ли се защо ги е убивал, имал ли е мотив, нали си е имал семесйтво, работа всичко...

# 377
Защото според него са били жени с непристойно поведение, за децата не си спомям, какво обяснение даде

# 378
Едно от най-бруталните е за Джунко Фурута - 44 дена дена изнасилвания, жестоки побои и извращения.

https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/dzhunko-furuta-4 … ata-utchenitchka/

# 379
Тъкмо щях да пиша за Фурута, едва изгледах за нея. Нейният случай и този на Бебето П. са тези, които ми влияят най- много.

# 380
Не знам, аз толкова съм чела за профила на психопата, филми, разследвания на истински случаи и най вече ми е интересно обяснението на психолозите, но все още не разбирам тези, които ядат органите, а не са канибали. Дори изроди като българинът, който си наряза приятелката Виола успяват да обяснят, пак нали искал да я "Спаси", след убийството я завил, сложил и меченце играчка, но тези хора...бррр

# 381
За мен тези убийци са абсолютно ненормални
Но това, което ме потриса е, как бебето Питър е било наблюдавано от социалните?!? В Кипър е звъняно в полицията?!?! Оня, дето държал дъщеря си и децата й в мазето, имаш наематели, жена и даже уж намерил две от децата, също наблюдаван от полицията 22 години и никой не е разбрал, че тя е в мазето и ражда?!?!
Болните мозъци са болни. Но около тях социални и полиция и съседи- нищо?!?

# 382
Ами може да е тип биполярно,разстройство някакво знам ли, за кипъреца нали съседи, познати, всички казват че бил добро момче, той и наистина не знам къде бяха пускали снимка-балкански субект, ама не изгеждащ психар. Чикатило какъв смотан и той изглежда, даскал ли да беше, абе нещо обикновено такова, те затова толкова време не могат да го хванат, хем е био арестуван замалко за нещо съвсем друго, но има някаква рядка аномалия на кръвтаи не съвпада с тази по жертвите+ тази му визия....синът му сега твърди, че просто са били пресирани да намерят виновник "другарите" и е натопен, но това са толкова много деца, за Бога....

# 383
Да зьняли са в полицията. Според полицията всички те са напуснали Кипьр през турската част и не са ги тьрсили, вьпреки, че на филипинката паспорта и е бил в къщи и не може да напусне без него .Имаше репортаж сьс сьседи на (уж) пьрвата жертва, доста преди да разкрият обийството. Според него, не личи да е имала намерене да напуска, имала е простряни дрехи, доста храна в хладилника и следи от борба. Сьседите и сьщо казваха, че едва ли е напуснала, защо са били доста близки и тя не е споделяла такова намерение.
Не е би полярен, просто е психопат. Явно добре е обмислял нещата, никой не е заподозрял, а ги е убивал в кьщата, в която живее с баща си

# 384
Всички случаи на некрофилия и убийство на невръстни деца ме потрисат.
Най-скоро ме потресе това, което прочетох за делото по убийството на Радостина от Варна.

Отделно Тед Бънди за мен е най-смразяващия кръвта убиец. Дали , защото изглежда твърде нормален или заради некрофилските му ...хм..страсти, но настръхвам от него.

Някой по-горе беше писал за жената на Чаушеску. Какво е правила тя?

# 385
  • Dope Reach
Сещате ли се за Зодиакалния убиец (също така го наричат само Зодиак)?
Още не е разкрит, макар че има теории. Към този момент е или много възрастен, или не е между живите.

# 386
Мисля, че е разкрит - бивш полицай се оказа, уволнен заради някакви простъпки.

# 387
Филм бях гледала за него и оставаше с отворен край. За Черната Далия се сетих тези дни, приятелка си кръсти детето така, много шокиращ за времето си случай.

# 388
  • София
Мисля, че е разкрит - бивш полицай се оказа, уволнен заради някакви простъпки.

Наистина ли? Последно когато четох за него, още си беше мистерия. Явно ще трабва пак да преровя нета Simple Smile

# 389
  • Пловдив
Полицаят е друг, пак стар случай, не е Зодиак. Разкрит е, впрочем, много интересно - полицията е имала негова ДНК, пуснала я е за сравнение в сайт за намиране на роднини по ДНК-маркери, оттам излезли хора, с които той има родствена връзка, и започнало търсене в родовете на тези хора (не само по ДНК вече), така стигнали до него. Разбира се, имали са и някакви други предполагаеми данни, профил и т.н.

За Зодиак преди известно време имаше въпрос в "Стани богат" и си казаха, че не е разкрит.

Общи условия

Активация на акаунт