Криминални досиета

• 421 120
  • 6 888
  •   2
Отговори
# 615
Знаем си я KPP, тя си е кандидат инфлуенсър от мнооого време 😉

# 616
Kpp, супер, обаче така поставен случая, задава въпроси:

- щом не е шизофрения, защо мъжа и родителите му твърдят точно това - че е била болна от млада и е крито
-щом си е измислила делото за насилие, как така го печели и то след убийството на децата
-психотичен епизод може да продължи повече от 1 минута, напротив, понякога държи с часове, докато не знаеш какво правиш, но въпреки това между психотичен и депресивен епизод има разлика един океан
-това,че мъжа хойкал как отхвърля идеята също така да е биел и обиждал Кристина
- тя е имала работа в последно време
-тъй като съм страдала от следродилна депресия мога да кажа, че ме удари скоро след раждането. 3 години по-късно вече я няма. Не съм сигурна, че при такива големи деца може да се смята тежка следродилна депресия.
-тя е повтаряла - искат да ми вземат децата, а не - нека хойка сега. Това е важно и не говори за ревност
-тя не е имала по-ранни епизоди на само нараняване или нараняване, което Обикновено има в тежката депресия
-ако е със всичкия си защо вече не е осъдена? Защо още е в психиатрия? Шизофрения не се имитира лесно и то пред психиатри..
-ако мъжа е знаел, че не е добре защо е оставена сама с децата? Този любящ баща защо чака свидетели, за да разбие вратата, ММ направо би счупил касата преди да се обади на майка ми и баща ми! Забележете, да дойдат да свидетелстват. Защо не е викнал някой съсед?
-мнооого въпросителни излязоха сега и ще е интересно как ще се развие случая

Разбирам, че в града хората говорят, но повярвай, че никой не знае какво е зад затворени врати на един дом. Сега щом са пуснати и такива клюки, мен още повече почва да ме съмнява този мъж. Едно, че мяза на мутра, второ, че не спря да измисля нови и нови версии и болести на тази жена.
Нещата, които съм написала не са приказки от хората в града, а информация от хора, които са в разследването на случая.

# 617
Еми хубаво де, а тези навътре в случая имат ли отговор на въпросите? И вярно ли е, че мъжа бил много гъст с полицията в Сандански?

# 618
И друго, което е грешна информация в медиите. Тя не се е грижела за децата и част от скандалите между нея и мъжа и са, че тя не прави нищо по цял ден и не се грижи за децата.
В повечето случаи децата са гледани от бабата.
Типичен случай на СРД.

# 619
Хубава работа да споделяте на всеослушание неща от разследването. Текущо при това...
Не го разбирам... за повече лайкове ли или за създаване на интерес...

# 620
Нещата, които споделям естествено не са засекретена информация, няма как да излагам на риск репутацията на разследващите и вещите лица.
Но и също така - съветвам източниците, от които се информирате да не са основно статии от фейсбук.
За съжаление фактическата обстановка е била такава и децата са заколени като агнета, съвсем умишлено и честно казано, не разбирам дамите, които при все че са майки, защитават изверг, който съвсем планирано е заклал децата си.

Това за кандидат инфлуенсърът не го разбрах, може ли пояснение?

# 621
  • София
Това не е някакво дело за сексуално престъпление, или за държавна тайна, та да има причини да се пази информацията в тайна, не виждам защо. Четох наскоро кога едно дело се гледа при закрити врати и кой може да присъства в такива случаи, защото ми беше важно, и в конкретния случай не виждам нито една причина за това.

# 622
Lizia разбира се, че няма причина. Още повече, това е случай със широк обществен интерес и достъп до информация може да получи всеки, който се интересува в дълбочина от развитието.
Все пак народът е този, който дава последната дума накрая и който ще я даде за Кристина Simple Smile

# 623
Това за кандидат-инфлуенсър идва от опитите ти преди време да развиеш Инстаграм профила си и нали направи и канал за светски хроники. Та..от там. Не съм го казала с обидна цел.
Точно, защото повечето сме майки ни е трудно да приемем какво би накарало една майка да посегне на децата си. Разбираш ли, в майките се развива едно чувство, в което детето е по-важно от собствения ти живот.
Трябва да е много сериозен психопат тази жена, за да причини описаното от теб, не просто на дете..а на детето си..
Сръбски филм пасти да яде...
На мен просто много неща не ми се връзват в това убийство. Да не помислиш , че я защитавам. Напротив. Такова нещо не може по никакъв начин да бъде оправдано, но просто има неща, които не са съвсем ясни. По-горе писах кои са.

# 624
Въпросителни има, но фактите са факти - децата са клани брутално, всяка с по около 15-20 прорезни рани и сменени два "инструмента" (кухненски нож и сатър) и е имало кървави стъпки от малки крачета по стаите (тоест е гонила голямото дете, за да го хване и заколи, след като е заколила малкото).
Входната врата е била заключена отвътре, изчакала е бащата да излезе и да няма никой в къщата.
Не е проявявала симптоми на психическо заболяване като психоза, шизофрения и т.н., имала е тежка депресия - да, но е била вменяема и е планирала убийството.
Естествено, че за да извършиш неща такова нещо в мозъкът ти не е ок, но то по тази логика дайте да оправдаем всички серийни убийци, като ги съжалим, че са шизофреници и те не са виновни, че са болни.
А те много добре знаят какво правят и каква е целта им и най-важното - какви ще са последствията и кого ще наранят с това (това е умисъл в наказателното право).

Кристина не е психично болна, нито е тормозена от мъжа си (дори и да е била, това не я оправдава за клането) и заслужава да изтърпи най-тежкото наказание.

П.П. Не познавам съпруга и и дори не помня как се казваше, затова го описвам като "мъжа и/съпруга и"

Колкото до въпросът защо той е имал такова неадекватно поведение - вие ако разберете че децата ви са брутално заклани (недай си боже) от съпруга ви, ще се държите ли адекватно?

# 625
Никой не я оправдава, не знам защо си останала с това впечатление и спориш за едно и също две страници вече. Опитват се да си обяснят стореното, защото никой не може да проумее защо една жена би убила децата си по този начин. Със сигурност има някакво психично отклонение каквото и да е то.

# 626
Няколко дами написаха, че им е жал за нея и психичното отклонение не означава неразбиране на действията и желанието и те да се случат и да доведат до определен резултат.

# 627
За нея ги е жал, а за дечицата?
Няма как да ме е жал за такъв "човек", никога!

На никой живота му не е идеален. Който има проблеми - да се лекува, да се разведе и т.н.
С нищо не са били виновни малките дечица. И да убийствата са особено жестоки, от собствената им майка.
Защо? Защото мъжът й я набил, бил й изневерил и хайде да заколим децата?
Защо не утрепа мъжа си, като е луда? Защо не се самоуби тя? Защо не яде л@йна от тоалетната? А децата уби? 😡
Жал ме е само за дечицата, за такива уроди не.

# 628
Ох, моля ви, нека я сменим тая ужасна тема и да оставим бедните дечица да почиват в мир. Да ни им ровим кокалите. Нека говорим за друго. Кой изобщо я подхвана тая кошмарна тема?! Достатъчно вече!

# 629
По-умни хора от нас ще разследват и доказват кой е бил вменяем и кой не, кой е урод и кой е тежко болен.
Набийте си в главите, че има състояния, които не подлежат на никакъв контрол от страна на човек, както и че няма никой застрахован от такива състояния. Всеки може да се разболее и да полудее. Тогава ще зависите и ще сте в ръцете на най-близките си, така че внимавайте и с кой сте близки.
Лека им пръст на децата.

Общи условия

Активация на акаунт