Криминални досиета

• 422 522
  • 6 929
  •   4
Отговори
# 780
  • Там където
Ами по канал 1 може би, ама преди поне 4-5 години; чакай ще си поиграя да намеря нещо в нета....

# 781
За филмът " Вила Роза" ли питаш?
Има го в ютюб.
https://www.youtube.com/watch?v=8T5pbIJDCac

# 782
Не, не за филма. Него го гледах на кино, още когато излезе. Но бях чела, че случилото се не е инспирирано от няколко случая станали в местността, а тези кадри от филма, които дават в началото и са кадри от архива на МВР не са действителни, но направени да изглеждат, като такива.
Но вчера гледах клип на нашата крими ютубърка и се замислих..та реших да повдигна въпроса.

# 783
Най - безмилостни са определено детеубийците.  Ужасни са историите на Дарли Рутиер и Крис Уотс.
 https://www.injusticewatch.org/projects/2019/darlie-lynn-routier … rdue-dna-testing/ .
 Дарли Рутиер според правосъдието убива две от трите си деца . Осъдена е на смърт. До ден днешен не е признала за извършеното и има много поддържници, които смятат , че е невинна. Присъдата и не е изпълнена досега - 35 г., вероятно и заради съмненията. Има клипове за случая в Ю Туб и като гледах Прокурора по делото ѝ , повярвах , е тя го е направила. Поведението след смъртта на децата ѝ е много странно, а и досега не е открито друго ДНК на местопрестъплението. 
  Крис Уотс е също убиец на собственото си семейство и то по много жесток начин. За първи път видях агент от ФБР да се разплаче докато разказваше за случая. Любовницата му е била най-мразената личност в САЩ преди 3 г. Там всичко е ясно, има самопризнания, но е осъден на доживотен затвор. И също има много почитателки , които му пишат и се срещат с него в затвора. Те за мен са по-психопатни и от него.https://www.biography.com/news/chris-watts-wife-daughters-murder … nfession-timeline

# 784
Вила роза го гледах още като излезе. Първия български филм на ужасите. Доколкото знам е по реален случай, но доста украсен в самия филм. Спомням си, че тогава много рових из нета, но не открих нищо по темата.

# 785
Крис Уотс е също убиец на собственото си семейство и то по много жесток начин. За първи път видях агент от ФБР да се разплаче докато разказваше за случая. Любовницата му е била най-мразената личност в САЩ преди 3 г. Там всичко е ясно, има самопризнания, но е осъден на доживотен затвор. И също има много почитателки , които му пишат и се срещат с него в затвора. Те за мен са по-психопатни и от него.

Крис Уотс също е смразяващ кръвта случай, подобно на Джон Лист. Статията за Уотс, публикувана в Криминални досиета, е изключително интересна, отдавна възнамерявам да оставя линк, за когото не я е чел и му е любопитно:

https://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/%D1%81%D1%82%D1% … 0%BE%D1%82%D1%81/
Освен със своята жестокост случаят е интригуващ и с мистиката, която се съдържа в него - по време на претърсване в семейния дом на Уотс, извършено след убийствата,  полицайката, която води  кучетата следотърсачи, чува ясен детски смях в гардероба, като известно време след престъпленията пък, когато къщата е абсолютно  празна, съседи на няколко пъти се обаждат в полицията, че са виждали жена да влиза вътре, но никой не я е виждал да напуска къщата; полицаи проверяват сигнала, но не откриват нищо необичайно и подозрително.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:37 от _Електра_

# 786
Любовницата му е била най-мразената личност в САЩ преди 3 г.
А защо? Прочетох статията, но вероятно е съкратена, понеже изглежда като тя да няма никаква роля. Едва ли не случайно присъства в историята. Thinking

# 787
Аз гледах видеото от полицейското разследване в къщата. Абсолютно безчувствен е, докато приятелката на жена му обикаля в паника. Той си пише с любовницата по време на разпита в къщата. И когато му казват, че от записите на камерите от съседната къща се вижда, че само той влиза и излиза, Крис отговаря само с едно “ок”. После гледах клиповете на жена му. В момента, в който Бела попадна в кадър и видях колко красиво и усмихнато дете е, се разплаках и ги спрях.

# 788
Добре, че тогава съседът беше направил записи от неговите камери и така го хванаха.
Интересно беше , че се чува детски смях по време на полицейските записи от огледа на къщата, които са направо настръхващи.
Този е брутален изрод..

# 789
Аз гледах видеото. Първия път нищо не чух, но после на слушалки го чух.
Любовницата е дала показания в полицията сама, преди да я потърсят. Не мисля, че е виновна за психопатското му решение да затрие семейството си, за да е с нея.

# 790
  • София
Филмът по Нетфликс American Murder: The Family Next Door е много добре направен, ако не сте го гледали, го препоръчвам.
В него има много реални кадри от това как Крис Уотс се е държал, писмата, които е писал, но и мен най-много ме разчувстваха кадрите с децата. Шанън е качвала редовно снимки на семейството, изглеждали са перфектното семейство.

А за любовницата, има спорове, аз лично не ѝ вярвам, защото излъга доста пъти. Твърди, че не знаела, че той още е с жена си, че тя е бременна, а че са в процес на развод. Само, че има записи, че тя е следяла профила на Шанън, така че много добре е знаела и че е бременна и че са заедно. Много хора смятат, че си е търсела човек, който да подбуди към измама ил и нещо такова, за д а вземат парите от застраховката живот. Има и статии по темата, в които дори се твърди, че тя е участвала в убийствата. Сега доколко това е вярно, не може да се каже. Доказателствата са, че пикап като нейния е видян пред къщата рано сутринта преди убийството, телефонът й също бил засечен в клетка наблизо, а тя не е живеела наблизо. На мястото, на което са намерени телата на децата, са ходили и преди с Крис. Общо взето хората смятат, че и да не е физическият извършител, е знаела, че може да се случи това дори и да не са го обсъждали конкретно. Тя се е оплаквала на Крис от семейството му.
Профилът на Шанън още е видим, направих ви скрийншот на нейн пост от юни тогава. Толкова е тъжно това.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:14 от Niya-

# 791
Любовницата му е била най-мразената личност в САЩ преди 3 г.
А защо? Прочетох статията, но вероятно е съкратена, понеже изглежда като тя да няма никаква роля. Едва ли не случайно присъства в историята. Thinking
   Той е бил с нея в деня преди убийството. Има видеа и на тях се вижда колко  е манипулативна . Тя е продължила живота си с нова самоличност, поради омразата, която е предизвикала в обществото. Потресаващи за мен са интервютата , които дава майка му. Защитава го и смята , че Шанън е виновна той да я убие. А се касае  и за собствените ѝ внуци , убити от сина ѝ по изключително жесток начин . Мразела е и не се е разбирала със снаха си, но как прежалва децата ми е необяснимо. Безусловността на майчината обич тук наистина стига до извън разума.
  А Дарли Рутиер е изумителен случай. Ако е  убила децата си, в което аз повярвах , а и правосъдието е отсъдило така, как не си признава толкова години. Явно , за да  умре  естествено на пътеката на осъдените на смърт . Затова досега не са ѝ изпълнили присъдата, въпреки, че новите  доказателства  потвърждават вината ѝ. Но това ми се струва непосилен емоционален товар, който обикновен човек не би могъл да носи. Всъщност всичките ѝ роднини смятат, че е невинна. Бившият ѝ съпруг и свекърва също. Третият ѝ син, който е останал жив я посещава редовно в затвора. Но вероятно така е по-лесно. Да отхвърляш, че си имал общ дом и кръв  с пълен психопат , и то майка .

# 792
Майка на Викторио Александров също го защитаваше и го изкара жертва...
Родителите на Крис Уотс мисля бяха писали прочувствени писма в съда уж за извинение към сватовете си и за подкрепа на сина си.

# 793
  • София
Има го този момент, но като цяло не съм останала с впечатление да е много близък с майка си (Викторио). На свиждания винаги идва баща му, майка му само веднъж съм я виждала.

# 794
Потресена съм от случая с този Уотс. Close

Общи условия

Активация на акаунт