Криминални досиета

• 435 661
  • 7 091
  •   1
Отговори
# 7 020
Ако е вярно, и човекът, дето е намерил телефона е изживял кошмара на живота си...

# 7 021
  • София
Да, и на мен ми се стори малко изсмукана от пръстите тая част. Намерил телефон, отключил го с 1-2-3-4... Седнал снимки да гледа (аз бих гледала контактите, ако целта е да върна телефона), видял гадорията и занесъл в полицията - не че е невъзможно, ама странно ми се струва, егати съвпадението.

# 7 022
Възможно е, то една снимка такава да видиш, много ясно, че ще тичаш в полицията.

# 7 023
Да, как точно отключил телефона?
Има хора не си го заключват.
Но ме съмнява един такъв изрод да не си го заключва, предвид това, което има вътре.
Но да, може и идиот да е.

# 7 024
Това е изкуфял дърт гнусен изрод. Добре, че изобщо са го спипали. Дано се мъчи вечно в затвора.

# 7 025
По-вероятно го е хванал какво гледа в телефона си и го е издебнал, за да му вземе телефона.

# 7 026
За такива доказани случаи на гаври с деца или убийства на деца, за мен трябва да има смъртно наказание.
Не помня кой беше казал, че ако толкова сме настоявали за смъртно наказание, то трябвало съдията по делото лично да го извършва.
Е, ако бях съдията по това дело, лично щях да включа електрическия стол. Не само по това дело, за жалост, напоследък на доста такива извращения станахме свидетели…

# 7 027
Какво го нищим как и от кого е предаден на полицията телефона. Тази долна измет трябва да се съди както е в Афганинистан/там са специалисти за такива изнасилначи/ Иран, Сирия. Един да е осъден  тук да им  и е обица на ухото на де що такава пасмина има в България.

# 7 028
  • София
Съдията не изпълнява наказанията. Хипотетично ако имаше смъртно наказание, щеше да се изпълнява от служител на ГДИН.

# 7 029
В мюсюлманските държави ще убият детето близките му, че да измият позора, не изнасилвачите.
Обаче тук дори лицето на детето не е закрито, да не говорим, че е постнала снимки и на чужди деца.
Тази сигурно е имала мрежа. Така ми се търсят из фб деца за гимнастика?
Ето ви причина да съм против публикуването на снимки на деца дори от родителите, да не говорим за градини и класове.

# 7 030
Съдията не изпълнява наказанията. Хипотетично ако имаше смъртно наказание, щеше да се изпълнява от служител на ГДИН.
Ясно ми е това, затова казах, че имаше някой, който така се изказваше, а не че така се прави…

# 7 031
За такива доказани случаи на гаври с деца или убийства на деца, за мен трябва да има смъртно наказание.
Не помня кой беше казал, че ако толкова сме настоявали за смъртно наказание, то трябвало съдията по делото лично да го извършва.
Е, ако бях съдията по това дело, лично щях да включа електрическия стол. Не само по това дело, за жалост, напоследък на доста такива извращения станахме свидетели…
И аз винаги съм казвала,че когато жертвите са деца или престъпленията спрямо беззащитни  хора са извършени по особено жесток начин ,трябва да има смъртно наказание или да ги дават на родителите да правят с тях каквото искат. Потресаващото е ,че в много случаи точно родителите са изродите измъчвали,изнасилвали и осакатявали собствените си деца. За такива боклуци аз не виждам достатъчно жестоко наказание

# 7 032
  • Sofia
Случаят е факт, но похвално е, че журналистическата гилдия не го раздуха, може би заради детето.

# 7 033
А може би трябва да се раздуха...

# 7 034
  • Пловдив
А може би трябва да се раздуха...
Че всички да научат кое е детето? Сега поне има къде да се премести в България и да не знаят коя е.

Общи условия

Активация на акаунт