Криминални досиета

• 449 236
  • 7 574
  •   105
Отговори
# 7 380
  • софия
Сега са активирани данс и прокуратурата.

# 7 381
Много противоречиви тези се чуват в ефир, една от тях е следната - бай Фидос продава хижата през 2022 год. Кога точно, не се уточнява. Но пък със сигурност се знае следното
„Още по-интересното е, че единият от основателите на агенцията е придобил от министерство на земеделието едно парцелче от малко над 5 декара около хижата Петрохан на 13.12.2021 г. - в деня на встъпването в длъжност на новото правителство (с премиер Кирил Петков), а цената е цели 4928 левчета“, пишат от „Балканка"

Това ме навежда на идеята, че това НПО е замислено от държавна структура с определена цел. И не бих се изненадала ако са били привлечени и хора за параван. Които явно не са били непрекъснато в хижата. През останалото време главните действащи лица са изпълнявали функциите, за които са били наети.

# 7 382
  • Димитровград
Слагайте и извънземни и да се свършва!

# 7 383
На Калушев баща му е бил част от ДС, на високо ниво, професор. На Терзиев също. За Терзиев имаше доста публикации, че е на другия бряг.
Без як съпорт от държавата такава база, с такива правомощия нямаше  как да съществува. Вече, с какво точно са се занимавали, е отделен въпрос.

# 7 384
Хижата е купена от бай Фидос някъде края на 2019та, началото на 2020 -- лятото 2020 вече не работи!
Сблъсъците с туристи са много.

# 7 385
Хижата е купена от бай Фидос някъде края на 2019та, началото на 2020 -- лятото 2020 вече не работи!
Сблъсъците с туристи са много.
Бай Фидос е от 2005-6 година, до 2020та, гогато я продава на Калушев.

# 7 386
Елфите са публикували текста на сигнала за дете в риск.
Сигналът е от бабата, не приема изборите на майката как да се гледа детето. Нищо педофилско няма, семейни разпри

# 7 387
Елфите са публикували текста на сигнала за дете в риск.
Сигналът е от бабата, не приема изборите на майката как да се гледа детето. Нищо педофилско няма, семейни разпри

Може ли линк, че нещо съм пропуснала в дискусията?

# 7 388
  • София
И аз го видях. Семейни разпри, ама намесени трети лица, и то не любовници или нещо лично, а незнайни... рейнджъри по чукарите. Детето първо се крие, после говори с баба си (дядо си) със заучени фрази, които мама му е набила в главата, а бащата междувременно бива заплашван, че ще му бъде спрян контакт с по-малкия син, ако не приеме "изборите на майката".
Досега сектата ми звучеше абсурдно, след сигнала - не толкова.
Rocket, сега не го намирам. Появи се във фейса от страницата на Елфите (май).

# 7 389
Това се опитах да напиша и аз---закупили са я от бай Фидос 20та година ...не се изразих ясно Simple Smile

Ники Златков е протеже на Калушев...от 10 годишен е с него. Доста затворено ми се струва, при положение, че Ники го виждаме 2015 като дете-чудо, тренирано от КАлушев, и сега 10-11 години по-късно си е още с него.
С Ники и убитите трима са съосновали всичките си дружества, агенции, институти, организации. 5 човека много близки, като Ники си е дългогодишно groom-нат...
Явно има и ново протеже - 16 годишното момче, което също е издирвано.
Под "родителите не съдействат" според мен се визират родителите на 16 годишното момче, за които още в първия ден се каза, че не съдействат на издирването. Под педофилски секти, се има предвид възползване на Иво Лама от някои момчета, вкл от Ники и другото 16 годишно.

Кое дете е Леон? Дали е 16 г.?

Тримата убити ги разкостихме, ама тримата издирвани са по-мистериозни. Какви са взаимоотношенията на Иво с Ники и сега с това новото момче и защо имаме сами момчета (първо Ники, а сега и новото) без родители сред мъже на средна възраст?

Хората, които казват, че ще е по-прозаично, а не педофилски секти, как обясняват, че Иво Лама има тибетско име и лекции по темата в ютюб и как обясняват издирвания 16 годишен, който е бил в хижата с мъжете, а сега бяга с Иво и Ники? Както и Ники...
Дори и другите 3ма да не са се влияели от тибетските изяви на Иво Лама, със сигурност на Ники, който отраства под влиянието му от мн крехка възраст, е въздействало.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 13:15 от MariyaHris

# 7 390
Изборите на майката са били, че детето е на Петрохан.
Може да е семейна разпра, може бабата и дядото да са имали основания.

Това е втория сигнал, първия не го знаем, вкл. в какво конкретно са обвинили мъжете на Петрохан. Кмета каза, че е имало проверка, не е ясно дали по този случай или е имало и други.

https://www.facebook.com/photo?fbid=122158644968908065&set=a.122104056842908065

# 7 391
Типична семейна свада. Масово се използва закона за защита от домашно насилие и закона за закрила на детето като бухалка между родители и баби. Истината в тази ситуация я знаят тесен кръг хора, а институциите действат по протокол.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 13:28 от mauigirl

# 7 392
Мнение на Руслан Трад
https://x.com/ruslantrad/status/2019346301696065797

"Като човек, който се занимава с паравоенни структури, е много забавно да слушам как Сарафов е възмутен, че имало организации, които изземат функции на държавата. Дали е поглеждал към Странджа през последните 10 години? Сигурен съм, че знае кой е там и че онези структури нямат нищо общо с организации на планинари и природозащитници. Онези в Странджа обаче никой не ги пипа, въпреки полученото обучение от ГРУ, дублирането на държавата и каналите за финансиране,..."

# 7 393
  • Сф
За мен е ясно, че някой е протектирал това беззаконие там. Пари са усвоявали един път, може би и са прали предвид екипа професии на " природолюбителите". Някой писа,че познава Калушев по фейса,  добро дете , но малко буйно тръгнало на стоп със 150 долара за Мексико и върнало се заради климата. Може и да са го викнали. Мутрите ги създадоха така от спорта, за който има сърце разбира се едно време. И тези добре са си живяли в нищото. Добра техника, условия, не са им липсвали финанси. Кой ги е давал се разбра донякъде.
Винаги гледайте парите, откъде идват и къде отиват, чудеса се правят заради тях под мотото на сърцераздирателни каузи. Всичко друго са правили , но не и опазване от сеч или боклук. Кметовете са за това и си знаят.
Едва ли ще разберем всичко. Политик няма осъден тук още от промените. Напротив, даже по сватби и мероприятия си седяха заедно с бандитите. Жалка държава.
Колкото до версията с педофилия интересно ми е какво и ще ли излезе изобщо и някой независим източник отвън например дали ще потвърди.
Много кофти новини тия дни. 2 пъти организации дават сигнали за насилие над животни с дълъг период. МВР какво работят, кога засекоха те нещо..нямам думи.

# 7 394
  • София
Типична семейна свада. Масово се използва закона за защита от домашно насилие и закона за закрила на детето като бухалка между родители и баби. Истината в тази ситуация я знаят тесун кръг хора, а институциите действат по протокол.

Това е факт, само че сигналът (оригиналният; всъщност това не е самият сигнал, а развоят на събитията след него) по някаква незнайна причина е бил срещу "рейнджърите" и по още по-странен начин е бил много бързо сведен до тяхното знание. И оттам са последвали описаните заплахи. Нещата не са се развили точно по протокол.
Какво е пишело в самия сигнал май още не знаем. Нито какво всъщност са направили/не са направили АЗД по въпроса. А и не е етично да се развяват подобни досиета свободно, дори някои журналисти/хакери да могат да се доберат до цялото досие, е изключително жълто да го публикуват ей тъй, дори със заличени данни.

Общи условия

Активация на акаунт