Криминални досиета

• 452 763
  • 7 767
  •   110
Отговори
# 7 650
Хижа с голям брой легла. По-точно 76 в стаи по две, три и четири.

# 7 651
Не им е чиста работата. Как така ще проверяват преминаващи и няма да ги допускат? Това да не им е бащиния? Това само по себе си говори какви еколизи са. Ама помагали на съседите, добри хора. Остава и да не помогнат, да си развалят имиджа на загрижени и добронамерени, възвисени души. Лично на мен само ми се затвърждава мнението за всички зелени нпо. Кресливи, агресивни същества  и винаги зад гърба им стоят много лобита с кинти, и користни цели под прикритие за “опазване на природата за бъдещите поколения”. Кой знае колко от тях финансират войни, но да ще опазят света и климата. Къде се изявяват най-много? В Европа. За избягалият гуру и младежа, може да има друга причина. Усети ли са какво предстои и двамата са си плюли на петите да не ги гръмнат и тях. Макар намеците по тв от коментатори, че ще има още два трупа, може би не са случайни. Няма всичко да кажат, може би още е рано, но имат нещо предвид.

# 7 652
90 000лв според договора. На ръка може да са били повече. Често се пише по ниска цена от реалната, за да се спести от данъка за покупко продажбата.
ПП:  Каква вила, това изглежда да е строено за хотел.
90 000 сигурно е данъчната оценка. А на ръка са платени милиони. Укриването на данъци е едно на ръка.
Така се перат пари и в цял нормален свят при такива цени се почва разследване. У нас не.

За проверките имам различна версия.
Точно до хижата минава посещаваната пътека, част от Ком-Емине. Нормално, туристите да си починат, да пйнат чай, да хапнат.
Тези, като са закрили хижата и пътеката е минавала през двора им. Друг е въпросът кой ненормалник е продал част от пътеката. Заградили са двора и са изместили пътеката. В планинарски форуми пишеше, че са обръщали табелите към новия леко обходен път. Кметът на Гинци каза, че тези проблеми са били в началото, говорил с тях и се разбрали. Лични карти нямат право да искат.

Хижа е планински хотел. Навремето съм спала на вървени нарове (имаше дюшеци) - и то на 2 етаж по 5 човека.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 01:46 от biborana

# 7 653
76 стаи за 90 000 лева ?! И аз искам..през 2019-та вече бяха сравнително високи цените на имотите, тристайна панелка в Люлин беше към  80-90 Хил евро. Колкото и кеш да са давали , как може изобщо да е такава данъчната оценка, безумно ниска.
Дори по БТВ приятелят на Калушев сподели, че всички били много заможни и нямали притеснения за пари- и това не разбирам как става , без сериозен бизнес. То явно си е било и бизнес де, но никой не знае точно какъв.
Писмото до майката - за да иска прошка, ако не е посегнал  на живота си, значи е заради убийствата.

# 7 654
Пиша това и уточнявам, че вяра никаква в полицията и прокуратурата.

Според мен наистина знаят много повече и умишлено не пускат елементарни сведения какво да намерили. Кмета го изпуснаха и всъщност оттам имаме малко подробности.

Имам усещане, че и появата на Сарафов и хвърлените намеци са секта и педофилия е нарочно хвърлено да предизвика Калушев. Удря по егото му на учител, просветител и т.н.

Аз не си спомням друг случай, в който полицията толкова много да е налагала затъмнение на подробностите.
И друг щрих - кой свали толкова светкавично сайтовете. Имало ли е някакви стъпки на властите спрямо тях след като МИОСВ е прекратили споразумението преди половин месец и дали не е това натиска, за който пише Калушев до майка си.

Този Ники, който вече е 22г. и от 12г. е с тях вкл. в Мексико как се озовал толкова малък до тях. Няма ли родители?

Продължавам да мисля, че е вътрешен скандал, ако са видяли нещо нямаше да се издирва Калушев и даже дете.

# 7 655
На мен най-съмнително, да не кажа скандално, ми се явява изказването на самозвания главен прокурор, който нищо не каза като фактология, само насочи и без туй  крехкото обществено мнение към педофилия и самоубийство/а.

# 7 656
  • София
На мен най-съмнително, да не кажа скандално, ми се явява изказването на самозвания главен прокурор, който нищо не каза като фактология, само насочи и без туй  крехкото обществено мнение към педофилия и самоубийство/а.

Отклоняват фактите според мен.

# 7 657
  • софия
Всички деца, които са били там, имат родители. Никой от тях не е притеснен. Голяма обществена "загриженост" за тези деца, голямо чудо!
Защо същите не се загрижат кой се разпорежда в района, какво се случва? Там има външна граница на ЕС.

# 7 658
  • Другата България
Така де, ама я виж колко защитници на версията надипли? Blush
Разчитайки точно на това.

# 7 659
  • София
Ами то след уникалното изказване на сарафа се активира цялата ла*няна преса, то  толкова целенасочена кална кампания нямаше как да не е успешна.
Наистина се надявам (макар че не вярвам) един ден да излезе истината.

# 7 660
Аз не си представям катерач/спелеолог да е наркоман за дълго...

# 7 661
Гледах обзора на Миролюба Бенатова и Генка Шекерова по темата.
Следните неща ме впечатлиха мен

1. Още 2022 година няколко екологични организации, вкл еколози, свързани с ППДБ се изказват силно против тази организация и смятат, че е проблемна, съмнителна, с неясна дейност. Коментира се И въоръжението и техниката, с която разполагат.

2. Дори за хората от кръга на въпросните мъже не става ясно откъде Калушев има тези средства и с какво ТОЧНО се занимава тази организация.

3. Организацията е спирала дори движението на природозащитници и изследователи, тоест няма как да се оправдае, че спирали само дървената мафия, само бъгитата и тн

4. Финансовото обезпечаване не е било ясно дори на хората, близки до тези мъже.

При запитване отговаряли "лични средства", не давали детайли и това озадачавало още тогава.

Сега излезна статия в 24 часа, че тримата са застреляни наредени до кучешката колиба, а кучетата са били на втория етаж...

Открити са от общ приятел, който не е могъл да се свърже с тях, качва се и ги вижда и той е този, който подава сигнал за убийството.

Пише за "ритуална екзекуция", аз не знам какво значи това...

за дружеството им в търговски регистър пише дарения 58 000 лв, задължения близо 500 000 лв...Да не би да са финансови подбудите за убийството?

# 7 662
# 7 663
А тоя общ приятел дето е подал сигнала как влиза през оградата?

# 7 664
Гледах обзора на Миролюба Бенатова и Генка Шекерова по темата.
Следните неща ме впечатлиха мен

1. Още 2022 година няколко екологични организации, вкл еколози, свързани с ППДБ се изказват силно против тази организация и смятат, че е проблемна, съмнителна, с неясна дейност. Коментира се И въоръжението и техниката, с която разполагат.

2. Дори за хората от кръга на въпросните мъже не става ясно откъде Калушев има тези средства и с какво ТОЧНО се занимава тази организация.

3. Организацията е спирала дори движението на природозащитници и изследователи, тоест няма как да се оправдае, че спирали само дървената мафия, само бъгитата и тн

4. Финансовото обезпечаване не е било ясно дори на хората, близки до тези мъже.

При запитване отговаряли "лични средства", не давали детайли и това озадачавало още тогава.

Кмета Терзиев, Безуханова и VIP  Секюрити.

Общи условия

Активация на акаунт