Криминални досиета

• 460 078
  • 8 125
  •   124
Отговори
# 7 860
Да, бе, много широкоскроени хора в тая тема, които сигурно биха изпратили децата си в Мексико с чичо Ивчо, който е напълно нормален и живее в сън.

# 7 861
Калушев се очерня сам. Защо води със себе си 15 годишен и го поставя в риск?

# 7 862
  • София
Вярвате ли си, като ги пишете разните ви хипотези?! Да сте чували за психологически профил на дееца?!
Ивайло Калушев ги бил избил тримата, подпалил ги, после ги изнесъл и подредил навън. Това е една от версиите, които се опитват да ни пробутват. А убитите  са стоели със скръстени ръце и са чакали да ги убива един по един. Даже мозе и да са му съдействали.
Въобще не пасва на психологическия му профил, който е известен в публичното пространство.

ПС Извинявам се, че съм толкова груба.
Аз официални версии, освен "богоугодните дела" на Сарафа, не съм срещала. А в нета се въртят десетки, ама как да не се упражняват хората като ония мълчат.

# 7 863
Според мен той изобщо не мисли, че го поставя в риск, а по-скоро, че го предпазва.

# 7 864
Ами най-малкото тези деца не може да седят при тях толкова време само с декларация на родителите. То може, ама не е редно.

Сигурна съм, че има бол изисквания за детски лагери и със сигурност искат лиценз някакъв.
Лошото е, че ако наистина е решил да се крие Калушев ще го хванат на куково лято.

# 7 865
Калушев може да не е убиец. Но защо поставя дете в риск, нека някой каже какво праведно дело е това.

# 7 866
Пак казвам, че според прочетеното за него и казаното от него, съм сигурна, че той не смята, че детето е в риск и опасност, когато е с него.

# 7 867
Пускам мейла със сигнала, подаден от бабата и дядото на 8-годишното момченце.

Тези хора са изпитвали ужас от Калушев и "рейнджърите" му още преди година и половина. Явно е имало защо да се страхуват. Твърдят, че майката на момченцето явно е била манипулирана - "Ние не можахме да познаем дъщеря си, особено в агресията". Да, Калушев добре ги е оплел в мрежата си, каквато и да е тя.

# 7 868
Разстреляни са навън, там където са намерени,  няма следи от изнасяне. В убийството ясно личал емоционален момент. По изнесената оскъдна информация от разследването.

Финансирането  - https://bntnews.bg/news/chastna-fondaciya-finansirala-deinostta- … -1377691news.html

Но има следи от обгаряне. Сами ли са обгорели и после са излезли?

И тъй като описаната ситуация е абсолютно нормална и ежедневна, то няма как нещата да приключат с три трупа, ако не е замесен... Пеевски. И КГБ Grinning
Аз се чудя как Путин още не са намесили в цялата схема

Много повече логика би имало, ако са замесени КГБ, отколкото разни глупости за секта и педофилип и т.н. Спомняме си колко взривове станага в оръжейни заводи, опита за отравяне на Гебрев, дето беше ял рукола, според нашите власти. И после, сле дкато чужди случби установиха за оръжейните заводи, нашите едва едва го споменха  и бързо затихна.
Вероятно не си далеко от истината.

# 7 869
Тоя сигнал го пуснаха преди доста страници. За мен няма спор, че е имало от какво да се притесняват бабата и дядото, като хора, които са били в страни от всичко и са били най-независими като източник на информация.

# 7 870
Аз пък се чудя, защо не са стреляли със заглушител. Нали жена от селото е чула изстрели.

# 7 871
Diorela,  а за 15 годишния младеж какво ще кажеш? Това може да не е педофилия. Но си е злоупотреба. Цялата държава те търси, но ти се криеш заедно с дете. Доста кофти постъпка.

# 7 872
Аз пък се чудя, защо не са стреляли със заглушител. Нали жена от селото е чула изстрели.
Защото именно не е работа на професионалисти, които почти винаги са със заглушители. Противно на криминалната психоложка, която обясняваше, че със сигурност убиеца е професионалист...

# 7 873
Diorela,  а за 15 годишния младеж какво ще кажеш? Това може да не е педофилия. Но си е злоупотреба. Цялата държава те търси, но ти се криеш заедно с дете. Доста кофти постъпка.

Това за мен, особено след убийствата, си е отвличане на дете.
Престъпление отвсякъде.

Ламата бих го оправдала единствено, ако някое от момчетата е убило тримата хижари.
Във всички други случаи той е отвлякъл дете. Затова и бащата сутринта някак го направи на ангел небесен, а мустакът му беше потен, когато твърдеше, че е спокоен.

# 7 874
Защото именно не е работа на професионалисти, които почти винаги са със заглушители. Противно на криминалната психоложка, която обясняваше, че със сигурност убиеца е професионалист...

"Криминалната психоложка", за разлика от теб, е учила криминалистика и криминология и е поне малко запозната с някои методи.

Тайс, има ли отвличане, ако е със съгласието на родителите и на непълнолетния?

Общи условия

Активация на акаунт