Криминални досиета

• 507 122
  • 10 343
  •   33
Отговори
# 9 210
планирано бягство с децата и рестарт на нов живот. Скоро ще го намерят в тибет, непал, испания или незнам си къде, но със сигурност не и в Бг.

Аз мисля, че ще отидат в Куба. Все пак там са и Тупак, и Майкъл Джексън. 😂

# 9 211
Според мен Калушев и влязъл във фаза “започване на чисто”, спречкали са се с другите трима и вероятно ги е ликвидирал за непослушание. Неслучайно е изчезнал с двете момчета (едното така блестящо поверено му от родителите).

# 9 212
Ехо, в българските закони не съществува понятие заподозрян.
И цялата велика БГ юридическа гилдия* не въвежда това понятие в закона, за да си прави каквото иска в началната фаза на разследване, включително да нарушава човешки права.
*под гилдия имам предвид - Народно събрание (те приемат законите), но и прокурори и съдии, които не правят предложение, защото им е удобно - така се правят на богове (с реална власт за разлика от Каушев) и третират хората според, да кажем както им е изгодно.

# 9 213
  • Другата България
Никой не говори за нормално и ненормално.
Става въпрос за истина и измислицИ.
Жалко е, че не може да се прави разлика между тях.
планирано бягство с децата и рестарт на нов живот. Скоро ще го намерят в тибет, непал, испания или незнам си къде, но със сигурност не и в Бг.

Аз мисля, че ще отидат в Куба. Все пак там са и Тупак, и Майкъл Джексън. 😂
Доколкото разбрах, вече и извънземните са намесени, така че не разбирам защо се търси кемпер, след като явно имаТ по-лесни и високотехнологични начини за придвижване, осигурени от извънземни авери.

# 9 214
Не сте чували за индивидуална форма на обучение, частни ученици?
Не е сериозно. Познавам хора, чиито деца са в такава, без децата им да пътуват където и да било. Причини има различни.
Това е лесно. Я да видим данъчните декларации на Калушев. За дейността си трябва да е плащал някакви данъци. Аз ако отгледам в двора си дори едни лалета и ги извадя на масичка да продавам, бързо-бързо ще ме навестят данъчните. Той деца обучавал, но данъци дали са му търсили?

# 9 215
Само истината, фактите са достатъчно страшни. От никакви измислици няма нужда.

# 9 216
Макулев знае къде са.

# 9 217
Най- интересното е, че и другите обитатели на хижата още липсват.

# 9 218
Да, това също е странна нишка, според мен при акцията на полицията с претърсването са търсили тях, а не ламата, който е духнал с младежите.

# 9 219
  • sofia
За любителите на линкове и "официална информация", по-официална от личните писания на Иво К. едва ли има
https://www.dharmawheel.net/viewtopic.php?t=14181

Неговото собствено религиозно течение изисква отделяне на децата от традиционната образователна система, а за възрастните - отказване от кариерното развитие .
  Интересно е много четивото.

# 9 220
А знае ли се изобщо кои са били те?
Аз останах с впечатление, че са били само 6-мата, уж и камерите само тях са показали да влизат в имота във въпросния ден.

# 9 221
А то не е доказано, че има други. Май кмета каза, че били десетина човека,

# 9 222
  • София
Само истината, фактите са достатъчно страшни. От никакви измислици няма нужда.
Неофициалната истина от официалната Нова тв ли?

# 9 223
  • Другата България
И той знае къде са, и майката на Калушев знае къде са.
Това е моя хипотеза, да уточня.
Продължавам да смятам, че не той е убиеца, ако е някой от тях е или Николай, или друг от липсващите.
Затова се чудя защо за Николай се говори като за “детето“, след като той е 22 годишен младеж, един от учередителите на въпросното НПО или каквото е било там.

# 9 224
А знае ли се изобщо кои са били те?

Точно това щях да питам и аз. Трима ли, четирима ли, така и не разбрах колко са последно, но нито дума за тях. Между другото, учудвам се, че журналистите не са накацали досега около семействата на жертвите. Нетипично за тях.

Извън темата: някой има ли проблем с бутончето "полезно"? От сутринта не ми работи.

Общи условия

Активация на акаунт