Криминални досиета

• 507 639
  • 10 346
  •   92
Отговори
# 9 285
Първо са влезли от ДАНС, чак след няколко часа са пуснали полиция и пожарникари.
Това според кмета.

# 9 286
Съмнително е това влизане на ДАНС първи. Някой от тези лами е бил техен човек.

# 9 287
Съмнително е това влизане на ДАНС първи. Някой от тези лами е бил техен човек.
Или са били под тяхно наблюдение.

# 9 288
Точно там, ако ДАНС не са първи, щеше да е озадачаващо. А не, че са били. И не защото боровинкаджиите са заплаха за националната сигурност.

# 9 289
  • София
Логично е първо да е пристигнала пожарната. От къде е дошла? Годеч, Гинци или Берковица?
Данс идват от София, отнема повече време да стигнат, даже и едновремнно да са тръгнали като е дошъл сигнала за пожар.

# 9 290
За мен на първо място стои въпроса кой е подал сигнала за пожара. съобщиха, че е подаден сигнал на 112 и толкова. След това, ако са отишли да гасят пожар първо там са влезнали полицаите, които и да са те, а не пожарникарите.

В някоя медия ми се мерна "майката на единия от убитите", но ми се стори толкова абсурдно, че не му обърнах внимание.

# 9 291
Тия са били боровинкаджии колкото…

# 9 292
Единственото нещо, което не се вписва във всички възможни изброени версии, е гледането само на момчета в тези лагери. Според мен момичета също биха били заинтересовани да посещават такъв тип лагери, а защо не ги е приемал, например? Това ми е странно. Също и че "поверените" на грижите му деца пак са само момчета.
Интересен е форума, който споделихте и където разни хора пишат впечатленията си за Иво. Много противоречиви коментари има, като един ми направи особено впечатление. Беше от сорта, че той (Иво) често приключвал една дейност и започвал нова (защо ли?), в този смисъл описваха и как е затворил школата си в Мексико. Отделно, твърдяха, че се подвизавал във форума с различни никове, защото по едно време се бил скарал в някаква тема с хора, които имали различни виждания от него (по отношение на Будизма или там каквото учение е изповядвал).
Многопластова личност е, в това няма спор. Честно казано смятам, че е човек, от когото може всичко да се очаква, непредсказуем е, обаче въпреки това някак не ми се струва логично той да е извършил убийствата. Залагам да е Николай, за когото нищичко не знаем.

# 9 293
Тия са били боровинкаджии колкото…

Селячеството, дето са го гонили с оръжия, не те.

# 9 294
  • Другата България
Разбира се, че може да не се включва “човек“ в темата, или да не чете, или да чете и да коментира по нея.
Затова е обществен форум, не личен влог. Предполагам, че е ясно, че изборът за това на въпросния човек е личен. Blush
Разбира се, че това включва и коментирането на всички версии, не само на удобните и харесващите се на въпросния човек, както и на тези, на които импонира.
Това важи за всички “човеци“ - предполагам, че и това се разбира. Blush
Нещо за четирите джипа, които са се качили към хижата в неделя, часове преди да се чуят изстрелите?
Боя се, че ако ги открият, Калушев ще е самоубит или застрелян при опит за бягство. Дано поне момчетата оцелеят, но едва ли. Свидетели са и сигурно много неща могат да разкажат. Единственият им шанс е Калушев да успее да ги скрие някъде на сигурно място.
И аз за 4-те джипа се чудя.
Информацията е от жена (с име и снимка), която е лично ги е видяла.
И времето (късен след обед) съвпада - малко преди убийството. И с 4 джипа са минимум 4 човека, като добавим 6 в хижата стават 10, затова и полицията сега търси 7 човека - изчезналите и 4ма от джиповете.
А писаха ли нещо повече за тези 4 джипа? Видяни са да минават и тръгват към хижата, а да се връщат?
Питам защото за въпросната жижа може да се влезе и да се излезе съответно не само от отклонението след историческия път.

Версията за пещерите беше една от първите, в района наистина има много неизследвани пещери - знайни и незнайни. Но много бързо се потули, след като Сарафов публично метна другата - за педофилията и сектата.

# 9 295
Аз накъде прочетох, че не е доброволно напуснал Мексико, а е екстрадиран.

# 9 296
Аз накъде прочетох, че не е доброволно напуснал Мексико, а е екстрадиран.

В момента може да се прочете всичко!

Извънземните намесиха, какво ли не. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сарафов сигурно стои и пряска от кеф.

# 9 297
На мен тая версия, че майка на Ники доброволно го е предала на Калушев, без разрешение на бащата ми е напълно невярна. Този баща, ако не е бил съгласен е имал много възможности да си върне детето от Мексико. Абсолютно си е било със съгласието и на двамата родители, иначе Калушев щеше да е известен отдавна.

# 9 298
Затова и аз не казвам, че нечия версия е “фантасмагория”, само защото не ме кефи. Всичко е възможно. Калушев е издирван не заради будистките си халюцинации, а защото на имота му има три трупа и е изчезнал с непълнолетен.

Мисля за нещо, което каза Макулев, който заедно с жена си така умно са поверили детето си на Калушев казва: “Ще заведа дела срещу всички, които твърдят, че Алекс е замесен в убийството”. Защо го казва това? Кой пък е твърдял, че Алекс е замесен в самото деяние? Знае ли нещо повече?

# 9 299
  • Пловдив
Първо са влезли от ДАНС, чак след няколко часа са пуснали полиция и пожарникари.
Това според кмета.

Е,  това  ако е вярно, откога ДАНС ходят да гасят пожари? Те и не го гасиха, чак след два дни уж влезнаха, а после пак се самозапалил.

Общи условия

Активация на акаунт