Криминални досиета

• 491 331
  • 9 699
  •   304
Отговори
# 9 300
  • Другата България
За мен на първо място стои въпроса кой е подал сигнала за пожара. съобщиха, че е подаден сигнал на 112 и толкова. След това, ако са отишли да гасят пожар първо там са влезнали полицаите, които и да са те, а не пожарникарите.
На брифинга, който даде Захари Васков /май е единствения/ отговорът му беше, че сигналът е подаден от свидетел. И не става въпрос за пожар, а именно за три трупа. Въпросният свидетел е отишъл на място и ги е намерил, след като не са отговаряли на телефоните си.

# 9 301
Ако Калушев злоупотребява с момчета, Макулев нямаше да си прати децата при него. Нали се познавали добре.
Това са си едни нарцисисти и двамата. На единият детето му го няма, явно е нямал пари да го гледа, обаче сега ще намери пари да съди хората за клевета. То бива его, бива, ама поне малко да се смири

# 9 302
  • София
Според мен няма момичета в лагерите, защото момичетат изискват друга грижа и условия, поне в някои периоди от месеца, оссобено в крехката тинейджърска възръст. Моята дъщеря като ходи на лагер на тая възръст училището ни инструктира да говрим с дъщерите си, ако случайно и дойде цикъла по време на лагера,  да каже на някой възпитател/ка те имат превръзки и ше съдействат. Но си е разправия и отговрност, защото може да е стресиращо за едно момиче.  Някак си не ми се вписва този вид грижа в тия лагери на рейнжърите, само ще им усложняват живота. Освен това ще е странно за обществото, някакви мъжаги водят тинейджърки на лагери. За това мисля, че не са включвали момичета.

# 9 303
  • София
Мисля за нещо, което каза Макулев, който заедно с жена си така умно са поверили детето си на Калушев: “Ще заведа дела срещу всички, които твърдят, че Алекс е замесен в убийството”. Защо го казва това? Кой пък е твърдял, че Алекс е замесен в самото деяние? Знае ли нещо повече?

Той няма "време и финанси" да си гледа детето, ама готов да съди, че медиите го "замесвали". Аз не знам, детето му го няма, може да не е сред живите, той мисли как да съди медии. Не знам изобщо какво да му се коментира на този човек, на него Иво Лама му е по-важен от всичко явно.

# 9 304
Да, има някакъв абсурден култ към личността на ламата.

# 9 305
Не знам колко му е важен ламата, особено след като чух как реагира на изказаните от водещите на нова тв съболезнования за убитите му познати. Да мине известно време и да видим.

# 9 306
Как реагира (може би не си спомням точната реплика)?

# 9 307
Първата информация беше, че майката на единия е подала сигнал, че няма връзка със сина си от известно време...Ако ДАНС е замесен, то първи са отишли.

# 9 308
Според мен този баща има връзка с Ламата. И нали каза, че ще се появят до един- два дни.
Вероятно се крият някъде в режим на оцеляване и скоро ще се наложи да се предаде.

# 9 309
Счетоводителят и адвокатът Макулев не ги чувства близки изобщо. Ако бяха близки, нямаше адвокатът да плаща наем на Калушев, а щеше да му е на гости. За това и Макулев не се е разстроил от смъртта им. Те са били ниска летва в неговите очи.
На мен от всички най ми е жал за тия хора, с професия, с бъдеще, а ще се занимават с олигофрени

# 9 310
Как така нямало момичета? Нали писаха жени, участвали в лагерите като деца.

# 9 311
Единственото нещо, което не се вписва във всички възможни изброени версии, е гледането само на момчета в тези лагери. Според мен момичета също биха били заинтересовани да посещават такъв тип лагери, а защо не ги е приемал, например? Това ми е странно. Също и че "поверените" на грижите му деца пак са само момчета.
Интересен е форума, който споделихте и където разни хора пишат впечатленията си за Иво. Много противоречиви коментари има, като един ми направи особено впечатление. Беше от сорта, че той (Иво) често приключвал една дейност и започвал нова (защо ли?), в този смисъл описваха и как е затворил школата си в Мексико. Отделно, твърдяха, че се подвизавал във форума с различни никове, защото по едно време се бил скарал в някаква тема с хора, които имали различни виждания от него (по отношение на Будизма или там каквото учение е изповядвал) и явно го баннали.
Многопластова личност е, в това няма спор. Честно казано смятам, че е човек, от когото може всичко да се очаква, непредсказуем е, обаче въпреки това някак не ми се струва логично той да е извършил убийствата. Залагам да е Николай, за когото нищичко не знаем.

Аз ако реша да организирам такъв лагер, който има няколко цели. Подходящи деца за него са зависими, пълнички да речем, интересуващи се от будизма, живот сред природата, здравословен живот, изследвания на пещери, уроци по катерачество, режим, следователно, ако не се допускат алкохол, цигари, телефони, в такива бойскаутски лагери, често децата се възпитават и в консервативен дух, по малко висене по екрани и телефони, повече спорт, труд, движение, активен начин на живот. Уроци по оцеляване, по самозащита, четох и че това са преподавали на децата, е нормално да не се допускат момичета. Това е лагер, не забавление. После като стане фал и някое момиче забременее на лагера, кой ще носи отговорност за това. Понеже има и момичета и момчета. А дейностите в лагера са били типично мъжки.

# 9 312
  • Другата България
Първата информация беше, че майката на единия е подала сигнал, че няма връзка със сина си от известно време...Ако ДАНС е замесен, то първи са отишли.
Не говоря за инфото на жълтурите и всякакви измислени сайтове. Това беше преди брифинга на Петрохан.
Там Васков спомена това за свидетеля. Направо си го каза.
После и тук потребителка писа, че в една от групите жена е написала, че неин познат е бил човекът, който ги е намерил - от Гинци е.

Майката е на Калушев. Тази с СМС-а.

# 9 313
За мен е скандална репликата на Макулев, че нямал “време” да гледа детето си. Това да не е котка бе човек. Детето ти е.

# 9 314
  • Варна
Възможно е Макулев да е би и да приема по различен начин, широкоскроен , отношенията между Калушев и Александър.
Доколкото схванах онзи будизъм на който учи Калушев е култ към личността и май много много посветени жени там няма.
Заради приказките на Макулев съм склонна да вярвам, че сина му е аутистичния спектър, има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт