Криминални досиета

• 509 745
  • 10 415
  •   231
Отговори
# 9 315
  • София
ДАНС за мен няма начин да са стигнали първи, просто защото им трябва двойно повече време ако идват от София. Друг е въпроса вече ако по някакви причини ДАНС са казали на пожарната да не влиза преди тях.

# 9 316
Мисля за нещо, което каза Макулев, който заедно с жена си така умно са поверили детето си на Калушев: “Ще заведа дела срещу всички, които твърдят, че Алекс е замесен в убийството”. Защо го казва това? Кой пък е твърдял, че Алекс е замесен в самото деяние? Знае ли нещо повече?

Той няма "време и финанси" да си гледа детето, ама готов да съди, че медиите го "замесвали". Аз не знам, детето му го няма, може да не е сред живите, той мисли как да съди медии. Не знам изобщо какво да му се коментира на този човек, на него Иво Лама му е по-важен от всичко явно.
Как разбрахме, че няма пари и време да си гледа  децата?

# 9 317
Как реагира (може би не си спомням точната реплика)?

Каза нещо "да, ОК... благодаря...", ама с един такъв тон, като да не е много ОК. Съвсем в началото на първото му включване, когато водещите още не знаеха, че неговоТО дете е с К., а и те, и той говореха малко по-особено - вярно ли е, че ваши деца... да, мое дете...

# 9 318
Не знам защо пък трябва да са чисто момчешки тези занимания. Има всякакви момичета, с интереси във всяка сфера, не само в гримове и дрехи...
За мен това си е било секта, с култ към лидера, прикрита зад тези лагери. И според мен има някакво друго обяснение защо са само момчета, а не че е по-удобно, заради цикъл при момичета или да не забременее някое.

# 9 319
Близък  твърди в интервю, че убитите са имали интерес към млади момичета. За Ивайло Иванов се знае, че има жена и две деца във Варна, плюс любовница в София, на име  Магдалена. Та това, че са живеели без семейства  хижата, не значи, че са нямали такива, нито че са водили аскетичен живот.

# 9 320
За мен е скандална репликата на Макулев, че нямал “време” да гледа детето си. Това да не е котка бе човек. Детето ти е.
Вероятно няма време да го обучи на уменията, които има. И аз съм програмист, но обучавах детето два месеца. Намерих школа и им го зачислих. Лош родител ли съм? /по този критерии/

# 9 321
Ако Калушев злоупотребява с момчета, Макулев нямаше да си прати децата при него. Нали се познавали добре.
Това са си едни нарцисисти и двамата. На единият детето му го няма, явно е нямал пари да го гледа, обаче сега ще намери пари да съди хората за клевета. То бива его, бива, ама поне малко да се смири
Как разбрахте,че няма пари да си гледа децата?Спрете се малко,прекалявате с глупостите.

# 9 322
Мисля за нещо, което каза Макулев, който заедно с жена си така умно са поверили детето си на Калушев: “Ще заведа дела срещу всички, които твърдят, че Алекс е замесен в убийството”. Защо го казва това? Кой пък е твърдял, че Алекс е замесен в самото деяние? Знае ли нещо повече?

Той няма "време и финанси" да си гледа детето, ама готов да съди, че медиите го "замесвали". Аз не знам, детето му го няма, може да не е сред живите, той мисли как да съди медии. Не знам изобщо какво да му се коментира на този човек, на него Иво Лама му е по-важен от всичко явно.

Около средата https://offnews.bg/obshtestvo/speleologat-iani-makulev-dnes-sam- … na-si-860623.html

# 9 323
Там лагери от 2 години няма. Има частен дом и частно пребиваване на деца с одобрението на родителите им.

# 9 324
Близък  твърди в интервю, че убитите са имали интерес към млади момичета. За Ивайло Иванов се знае, че има жена и две деца във Варна, плюс любовница в София, на име  Магдалена. Та това, че са живеели без семейства  хижата, не значи, че са нямали такива, нито че са водили аскетичен живот.
Това го чета за първи път.

А и още нещо. Там е имало деца от 8 годишни, когато момичетата все още нямат цикъл и няма как да забременеят, съответно няма да са им в тежест да ги гледат.

# 9 325
Ако Калушев злоупотребява с момчета, Макулев нямаше да си прати децата при него. Нали се познавали добре.
Това са си едни нарцисисти и двамата. На единият детето му го няма, явно е нямал пари да го гледа, обаче сега ще намери пари да съди хората за клевета. То бива его, бива, ама поне малко да се смири
Как разбрахте,че няма пари да си гледа децата?Спрете се малко,прекалявате с глупостите.

Около средата https://offnews.bg/obshtestvo/speleologat-iani-makulev-dnes-sam- … na-si-860623.html

Четете малко де.

# 9 326
  • София

Той го каза.

Нека следващия да попита как разбрахме, че са с неясно финансиране. За да му обясним, че от BIRD публикуваха финансовите данни (официални).
След това нека някой попита откъде си мислим, че са секта или нещо подобно. За да обясним и това. А после някой да пита и за въоръжението, моля. Така и не ги изяснихме тия работи на 100 страници вече...

# 9 327

Четете малко де.
Е то е извадено от контекста. Време и финанси не за салам, а да го учи да се катери и гмурка.

# 9 328

Нали родители плащали хиляди за да ги обучава Калушев,пък сега разни бедняци били?

# 9 329
Цитат
А ти откъде знаеш че той няма връзка с Калушев и сина си. Защото според мен има. Нужни са единствено 2 сим карти, които да са на имената на трети външни лица, че да не направи връзка полицията между обажданията, и трети човек може би, който да води комуникацията, и да предава съобщенията лично на бащата, и съответно да препредава от него съобщения. По тоя начин полицията се заобикаля дори и да е поставила под активно наблюдение дома им, или дори да знае кой е информатора, но нямат законови начини, да накарат, бащата и/или информация за Калушев и сина му ако не желаят. Изобщо на мен ми е странно, че поначало хората вменяват какво трябвало да прави бащата, какво трябвало да направи Калушев, какво трябвало да направи сина му. Щом в момента не се притеснява за сина си, а това че медиите го замесват в убийството, значи има причина за това.........

Общи условия

Активация на акаунт