Криминални досиета

• 506 514
  • 10 324
  •   173
Отговори
# 9 870
  • София
Аз наистина не мога да си представя как  един изкукал човек и убива трима здрави прави мъже с по един професионален изстрел в главата. Не мога да си го навържа.
За мен убийците са си намерили тримата свидетели и са ги довършили.
То е по-невероятно как един човек търси деца, за да блудства с тях, докато твърди, че ги спасява от големия лош свят, но ето, че и това е станало.

Бояна, изненадваш ме. Как разбрахме, че е блудствал, освен от няколко анонимки в жълти медии??? Точно ти да приемеш това за сигурно доказателство?
Казват го работили по случая, включително криминален психолог. Жълти медии не чета. Дали е доказано не знам. Тук доказателство би било Калушев да е жив и да му се направи тройна или петорна психиатрична експертиза. Останалото са повече или по-малко доказани теории. Но и физически да не е блудствал с тях ги е доминирал психологически, за да го следват из страната след убийството и да позволят да ги убие. Освен ако не мислим, че някое от момчетата не е психопата избил всички и след това се самоубил

# 9 871
  • София
Да ги покажат тия хора с интелект, чакаме ги и ги уважаваме, цяла седмица чакаме нещо малко, но официално: самоубийство/убийство примерно.
А не да излиза Сарафов с небогоугодни и Туин Пийкс.

# 9 872
E какво да стига за бащата, детето пратено да живее с Калушев по “причини които няма да коментирам”, нямал време да го гледа, бил сигурен, че е добре, и открито мъртво.

# 9 873
Обаче и полицията не са адекватни. Каза им психиатър, че е депресивно убийство, видяха, че е цитирал Ботев, било е логично да е на Околчица или в района. Нали си имат психолози, профайлъри...логично е да е"тежко брате, тежко се живее, сред глупци не разбран". Последователно е тази саможертва да се осъществи на място свързани с Ботев.
Трябвало е още веднага да търсят в района, а не да се опитват да умилостивят Калушев по телевизията. Можело е и да се спасят момчета, дори и с цената да убият ламата.

# 9 874
С каква ли версия ще излезе бащата на детето..
Мексиканският картел или местният циганин с незаконната сеч (щото това представлява незаконната, масовата сеч си е съвсем легална, ако някой не знае). Да си избере.

# 9 875
  • София
E какво да стига за бащата, детето пратено да живее с Калушев по “причини които няма да коментирам”, нямал време да го гледа, бил сигурен, че е добре, и открито мъртво.
Той се е опитвал да го омилостиви или поне да не го ядоса, през екрана да измоли да пусне детето му, да го пощади. Не можем да го виним, че е опитал.

# 9 876
  • София
Интервюто на психиатър от Плевен не знам споделяно ли
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/22238302
Който търси повече информация, какво е мисли учителя по даден въпрос, може да се разговори с чат Иво лама, питах го може ли истински учител да извърш убийство, отговорът беше да, кратък и дълъг отговор, обяснение

# 9 877
  • София
Да, аз също мисля, че пазителите на репутацията на Калушев май не си давате сметка, че работещите по случая също са хора. Тука ни критикувате, че сме обвинявали без доказателства, но аз не разбрах къде са докателствата не само за мистичното лице, което ги убило, но и за такава тежка корупция, тъпота и престъпност сред неограничен брой хора - полицаи и разследващи, които реално са вторите поред най-засегнати, най-изпържени и най-гледани под лупа след пряко засегнатите семейства.

# 9 878
  • Варна
Имаме ли БГ мама/мами, които се сетиха, че Калушев ще отиде на Околчица?

# 9 879
  • sofia
Криминален психолог при убийства обикновено не прави психопрофил след личен разговор и познанства, по други критерии го изгражда.
  Човекът, който говореше на пресконференцията, беше толкова потресен, че на моменти спираше, за да не му личи, че е много разстроен. И той е родител вероятно, представям си какво е видял...
  По-голямото момче е близко до възрастта на сина ми, по-мъничкото ясно, не съм на себе си...

# 9 880
От появата на бащата по тв тук ни обясняват, че тези приказки са за заблуда на врага. Че той е супер притеснен, но е пратен от службите да ги говори тези неща.

# 9 881
Интервю с Калушев от вече архивирания му сайт, в което твърди, че е получавал учения чрез dag snang (чисти визии) в продължение на десет години - https://web.archive.org/web/20240425095908/http://skydharma.com/ … ure-transmissions. Тези учения съдържали тантри, садхани, лечебни методи, методи за гадаене и дори магически практики.

Изводите оставам на вас.

# 9 882
Той не се е притеснявал от Калушев, а от друго.

# 9 883
  • София
Имаме ли БГ мама/мами, които се сетиха, че Калушев ще отиде на Околчица?
Не, но имаше за Махарата. Я да си признае кой беше...

# 9 884
Не ви ли стига вече за бащата на детето?
Къде е била пресконференцията да потърся линк?
не си губи времето с пресконференцията. Тя беше свикана за да кажат, че нищо няма да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт