Криминални досиета

• 516 167
  • 10 758
  •   295
Отговори
# 10 275
Оф, тия леко натрапчивите помагачи…

# 10 276
  • Бургас
От 1-2 дена влизам в темата да чета за случая и ...... само извратени неща ...кои са се случили, кои са предположения, кои са тези болни мозъци, които ще извършат тези гнусни неща.....
Всичко е като едно сканди криминале... Там са само такива ,,индивиди,, с болна психика...
Кой знае още колко подобни случаи има у нас, които нямат гласност...

# 10 277
Всички можеха да реагират по-разумно. И аз се чудя защо беше тая люта защита на полунепознати и това автоматично и незабавно вадене на политическите лозунги. Ами естествено, че веднага се активира и ответната тролска фабрика и сега само дето Терзиев лично не покровителствал педофилска мрежа. Резултат - никой не вярва на никого, димна завеса. Не искам да съм на мястото на разследващите, ей такива ситуации сигурно им съкращават живота още повече.
Сутринта четох такава статия  (не ми се търси), че 30-80 дни преди важни избори става грандиозно убийство. Дори и самото убийство да не е режисирано, то се режисират емоциите на общетството - нагнетяване на напрежение и неочакван убиец. Целта е точно да се стигне до "никой не вярва на никого" и да има ниска избирателна активност.

Мислех, че е глупост, но щом Флип го написа (уважавам логическото й мислене), значи работи.

# 10 278
  • Другата България
Продължавам да мисля, че кемпера е там от дни.
Булнюз понякога преписват от БЛИЦ и други жълтури. Да, достоверни са им новините, но сега мисля, че са попреписали без да проверят източника.

# 10 279
Всички "рейнджъри" били хомосексуални.

# 10 280
Калушев е проблемно дете, такова което не се вписва в средата на родителите си. Няма висше образование, няма кариера и за да се докаже на родителите си има комплекс на спасител, да бъде герой, да бъде в новините. Когато е спасил онези хора в пещерата през 2010 година се е доказал на майка си, но в България не всеки ден можеш да спасяваш хора в пещера и да те дават по новините. За това постоянно се доказва на майка си, че е спасител. То кой знае и с нея колко конфликти е имал, заради животът който е водил.

# 10 281
Хаха то тук не са спирали убийствата какви 80 дни.

# 10 282
  • София
Булнюз не са ли врачански сайт? Аз мисля че те са първоизточника защото са на място. Но експертизата би трябвало да покаже от кога е бил там кемпера.

# 10 283
  • София
" излезли от обсега на камерите" - айде бе. Хижа опасана с камери и по дърветата (т.е.,гледат двора и зад оградата)с цел охрана да има слепи петна в двора - няма начин да е истина. Този който е правил периметровата да си оскубе косите.

Излезли са от обсега на камерите, които са останали здрави и са продължили да записват. Някои от камерите са излязли от строя заради пожара и от тях записи няма.
значи твърдението ти е, че обитателите сами подпалват дома си, някои камери дават фира и после се самоубиват за да не изгорят живи в пожара. Тука вече трябва да се разследва и пиромански елемент в самоубийството.
Добре, че беше овчаря, че иначе можеше и на пролет да ги открият.
Друго странно е - кой ходи да чука по стъклото на непознати караванаджии, като те са някакви алтернативни и не се знае кой и с какво щу изкочи отвътре. Обикновено в гората самотни каравани случайни хора ги заобикалят отдалече за да не им нарушат Ома.

Аз нямам твърдение. Уточнявам какво се знае от статиите - че част от камерите нямат записи заради пожара, но друга част са записвали. И от записите си вижда, че те палят първия пожар и след това излизат от обсега на въпросните работещи камери.

# 10 284
Скрит текст:
Освен всичко друго, това беше разрушителен пиар за Терзиев и всякакви зелени движения. За какво им беше да се надпреварват да обясняват какви чудесни хора били, само защото им пукало за природата. Ми, че то и Хитлер е бил голям радетел за правата на животните и вегетарианец. Изчакайте, вижте как ще се развият събитията и тогава коментирайте.
Всички можеха да реагират по-разумно. И аз се чудя защо беше тая люта защита на полунепознати и това автоматично и незабавно вадене на политическите лозунги. Ами естествено, че веднага се активира и ответната тролска фабрика и сега само дето Терзиев лично не покровителствал педофилска мрежа. Резултат - никой не вярва на никого, димна завеса. Не искам да съм на мястото на разследващите, ей такива ситуации сигурно им съкращават живота още повече.
Flip, за Терзиев донякъде разбирам. Казали са му (или сам се е сетил), че ако за даренията му се разбере постфактум, ще изглежда още по-зле, което е така. Но да беше казал "Да, познавам го/ги от много години, дарявал съм собствени средства в качеството си на гражданин, но сме общували само по зелената линия и общите ни интереси в екологията. Друго не мога да коментирам." Нещо такова.

Сега изглежда като пълния балък, който не може да прецени характера и същността на хора, които по собствени твърдения познава от десетилетия и чувства близки. Ами, такъв лош съдия на хората за политиката ли е? Там къде-къде по-мастити акули има. Ще го схрускат за закуска.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 00:14 от Clare

# 10 285
  • В офиса
Политизирането на случая ме дразни неимоверно. По стечение на обстоятелствата фийда ми се пълни само с фенове на ПП, не ми попадат другите, но пред паметта на детето и младежа, искрено искам сега да спрат.
Защо е даден сигнал на всички фенове да ги защитават, много е странно?

# 10 286

Не във всички престъпления има логика. Няма логика и в училищните стрелби, и в изстъпленията на сектата на Менсън, и в много други случаи. Някои хора се самозапалват в името на дадена кауза - по-логично ли е? Не можем да съдим за случващото се в главите на хората по нашите собствени глави. За Калушев ние сме били ненормални.

Тук говорим за съвсем различно нещо. Не 1 човек нахлува в училището и стреля на посоки. Тук говорим за трима различни възрастни, които изведнъж, ей така са решили да се гръмнат, а после още един, да убие "децата си" и също да се гръмне. Нищо общо с Вашите примери. И нищо общо с логика, просто защото говорим за съвсем различни хора, а пък всички решили едно и също по едно и също време.

# 10 287
Във фейсбук се разпространяват сателитни снимки на терена около Околчица, които внушат, че овчарници там няма...

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 00:22 от zigizagi

# 10 288
  • София
Сутринта четох такава статия  (не ми се търси), че 30-80 дни преди важни избори става грандиозно убийство. Дори и самото убийство да не е режисирано, то се режисират емоциите на общетството - нагнетяване на напрежение и неочакван убиец. Целта е точно да се стигне до "никой не вярва на никого" и да има ниска избирателна активност.

Мислех, че е глупост, но щом Флип го написа (уважавам логическото й мислене), значи работи.

Да, четох също, че сe подготвя компромат на сексуална основа за известен политик на демократичната общност, който да “избухне” в седмицата преди изборите.

# 10 289
От последните му действия прозира неистово желание да "помага", независимо дали тази помощ е желана или не. Борбата, за която пише, вероятно е била борбата срещу хората, които са му се противопоставили - дали това е било конкретно дете, съратниците му или всички вкупом, сигурно ще разберем скоро.
Когато говори за помощта в писмото, говори в множествено число. Дали има предвид себе си и Николай? По-вероятно ми се струва да има предвид цялата група.
Всички са "помагали" на "болните" деца...

Общи условия

Активация на акаунт