Криминални досиета

• 535 118
  • 11 640
  •   432
Отговори
# 10 605
Имаше съсед, който спомена, че е чул викове, т. е. едва ли са упоени.
Търсих интервюто, но не го намирам. Този човек в Гинци ли е бил?

# 10 606
Да, на  Нова е от снощи.

# 10 607
  • софия
Скрит текст:
Бюти куин, а понякога става дума и за много пари и желание за контрол, понякога и за перверзии. Много духовни учители-педофили има, много от тях искат много пари и забогатяват на гърба на последователите си. Висарион имаше имоти подарени, огромни суми пари и прочее. Имаше и там слухове за педофилия.  А някои от тях, като Менсън, са и убийци. Хищници, намиращи лесни жертви-- в случая имаме лесни жертви родители с духовно търсене, да дават пари и децата си, и деца, които са дарени от родителите си...
звънче, а в тази индивидуална форма на обучение няма ли изискване за преподаване на  материал и някаква компетентност? Тоест, значи ли, че наистина Лама Иво е преподавал на Леон таблицата за умножение и видове триъгълници, периметър и лице на фигури? Писал е съчинение-описание на предмет с него, диктовки....Това е материалът за втори клас. Нещо не си го представям, честно казано...Алекс, 12 годишен е бил, когато там е бил Леон и доказано не е ходил на училище м. Ноември, а е бил в морската база. Това е 6ти клас. Алекс какво е учил и как му е преподавано, там са вече много предмети...на 15 имаме вече химия, физика, биология...кой му ги е преподавал?  Аз с детето си второкласник не бих могла да правя самостоятелна форма на обучение без да учим всеки ден...а какво остава вече за по-горните класове. Няма ли изискване за самостоятелната форма на обучение какво трябва да включва и как да се контролира качеството на образованието...как минава детето в по-горен клас?
Нали постоянно пишете, че Леон е учил в Космос, че бил в самостоятелна форма на обучение? Какъв лама Иво?

Избягвам да съдя по себе си за хора, които (не) познавам.

Естествено, че има изисквания и стандарти при самостоятелна форма на обучение.

Звънче, в деня в който е извършено убийството, не му бяха писали отсъствие. Това беше потвърдено от разследването.
Кой да му е писал отсъствие?
Къде е учил?
Дай линк към това инфо, потвърдено от разследването?
За мен е логично да не пишат отсъствие на дете, за което вече се знае, че се издирва.
Къде е учил Алекс?

# 10 608
Нали постоянно пишете, че Леон е учил в Космос, че бил в самостоятелна форма на обучение? Какъв лама Иво?

Не знам кога и дали е учил в Космос, но на ламата е предаден от майка си. Случило се е в Испания.

# 10 609
Е не са само ппдб, ама явно и те са. Малко е тъпо да се оправдават, но нейсе.
Според мен заради политическия чадър няма да разберем какво и защо се е случило. А то явно е наистина помия, с доста забъркани.
Единственото сигурно са труповете. Много много тъжно за младите хора Sad

# 10 610
Продължавам да не разбирам защо се търси кристална логика в действията на хора, които са отричали логиката и нормалността. И ако техните действия не са логични според нашите разбирания, значи непременно има нещо гнило. Логично ли е да се завреш в къща с мъже и да ходиш с деца нагоре-надолу?

# 10 611
Кемпера е засечен директно към Враца, не ходил към морето.От сайта на Нова.

Да, и аз току-що го прочетох. Фалшиви новини са пускани. Четох, май при Бенатова, коментар, че не са искали да съобщават превозното средство, за да не може Калушев да го смени.
Излезе информация, че две от жертвите са застреляни в главата, а третият е под брадичката. В кемпера.
Как в кемпера, откъде е тая информация. Много преди изобщо да бъде открит кемпера, информацията е че това са огнестрелни рани на убитите в хижата, а не в кемпера. И тая информация излезе, много преди да открит кемпера. Да не се окаже че имат абсолютно същите огнестрелни рани и тримата убити в кемпера, това ли е информацията.

# 10 612
Да, на  Нова е от снощи.
Благодаря, намерих го. За виковете си внушава според мен или е било нещо от селото. Изстрел може да се чуе, но глас, колкото и да е силен - не. Прекалено далече е, 3.5 км по права линия до първите къщи, пресечена местност със снежна покривка. Хижата е опасана от плътна гора, селото също е зад горски пояс. Практически е невъзможно.

# 10 613
На 29-ти имало голяма акция за наркотици в Сърбия и Македония.
Тонове наркотици са заловени.
Не знам дали има връзка.

# 10 614
  • Разпиляна във въображението
Кемпера е засечен директно към Враца, не ходил към морето.От сайта на Нова.

Да, и аз току-що го прочетох. Фалшиви новини са пускани. Четох, май при Бенатова, коментар, че не са искали да съобщават превозното средство, за да не може Калушев да го смени.
Излезе информация, че две от жертвите са застреляни в главата, а третият е под брадичката. В кемпера.
Как в кемпера, откъде е тая информация. Много преди изобщо да бъде открит кемпера, информацията е че това са огнестрелни рани на убитите в хижата, а не в кемпера. И тая информация излезе, много преди да открит кемпера. Да не се окаже че имат абсолютно същите огнестрелни рани и тримата убити в кемпера, това ли е информацията.

Да, в кемпера.

# 10 615
  • софия
Двете тройни (само)убийства са по един и същи начин - двама с изстрел в главата и трети (под) брадата?
Полицията не може да свали телата, защото теренът е невъзможен, а с кемпер са успели да го минат?

# 10 616
По БТВ излъчиха кадри от камери, на които се вижда кемпера. Изглежда високопроходим.
И казаха как се е придвижил до Околчица. Не е преминал по главните пътни артерии.
Чух нещо за село Миланово и хижа Пършевица. Но трябва пак да го изгледам, за да обърна повече внимание на детайлите, които показаха.
Също излъчиха кадри от Ютуб. От канал, където местни момчета качват видеа от карането им на мотори из Балкана. И там показват овчаря, който ги е срещнал и как е станала комуникацията за подаване на сигнала. Вероятно видеото може да се намери в Ютуб.

# 10 617
Да, на  Нова е от снощи.

Също така съсед каза, че е чул изстрели, а се прокрадваше идеята за заглушител.

# 10 618
Кукуригуто, че ги избило ясно, но с каква цел е създадена тази организация така щедро финансирана, аз не вярвам в благородната зелена идея.

# 10 619
Ники е предаден от майка си на Калушев, на когото била на гости в Тенерифе
Леон е бил предаден в хижата от майка му.
И в двата случая майките взимат решението, а не бащите. Макулев го предава бащата на Калушев и може би за това двамата братя Макулевии не са били жертви на сексуално насилие, може би Калушев има респект от бащите, а не от майките. Леон според мен е бил твърде малък за сексуално насилие.

Общи условия

Активация на акаунт