Криминални досиета

• 539 548
  • 11 812
  •   117
Отговори
# 10 755
  • София
В този сигнал, няма грам педофилия, има семейна драма, кой да гледа една внуче.

О не, не е семейна драма. Внучето е оставено на "рейнджъри", не е просто отделено от баба и дядо заради някакви семейни цупежи. Говорим за осемгодишно дете, Никола, нямаш деца и не знам дали осъзнаваш колко малко е това дете да бъде отглеждано извън семейството си. Сигналът не е просто "баба срещу мама", в него са посочени външни за семейството лица и те са били уведомени за него, за капак! Информацията за събитията, довели до сигнала изобщо, се появи в медиите. Потърси я. Второкласник, който не може да се срещне с баба си и дядо си без надзора на Лама и друг негов ученик. Който не си е у дома за коледните празници, за рождения си ден. Изобщо не подценявайте този сигнал. Свети в яркочервено. Повтарям, не е проблемен тийн, наркоман, нито дори просто спортно момче с интерес към този начин на живот, да кажем да е личен избор. Това е дете втори клас, на което предстои тепърва да учи таблицата за умножение, Бога ми.

# 10 756
  • Glasgow
А някой срещал ли е въобще първия сигнал на бабата и дядото.
като доказателство, че е семейна свада беше пуснат втория за скарването с дъщерята, но първия никъде него видях.

Това е втория

В този сигнал, няма грам педофилия, има семейна драма, кой да гледа една внуче. Очевидно бабата и дядото по бащина линия са били пренебрегнати в отглеждането от майката и бащата, и за това е сигнала. И тъй като са родители на бащата, майката го е заплашила, че ще се разделят, ако не накара родителите му да спрат да ги шантажират със сигнали, да им дават на тях да гледат детето. Защо майката е не желаела, родителите на мъжа и да отглеждат детето, са си техни въртешни семейни драми. Това виждам в този сигнал, педофилия тук няма. Дайте го другият, да видим там какво има.
това са родителите на майката, пише го. 'Дъщеря ни'.

# 10 757
Опитите да се замажат нещата в стил “семейно недоразумение майка и баба” са потресаващи.

# 10 758
Духовен водач, будизъм, екозащитник, ала-бала.
Човек с няколко имота из България. Хижата придобита на изключително ниска цена. Родители даващи много пари, за да въведе децата им в духовното извисяване и прочистване.
Какво е това да му се не види?
Хубави, умни, възпитани, нямат криминални досиета, а демоните в тях стотици. Не се търси логика в действията на такива хора. Да, те мога да бъдат и убийци, и вие ще останете много изненадани, както и се случва при някои от вас.

# 10 759
Само, дето са родители на майката, ама няма нищо - всичко е точно. Освен, ако не са приемали сина си за дъщеря - "другата наша дъщеря".
А някой срещал ли е въобще първия сигнал на бабата и дядото.
като доказателство, че е семейна свада беше пуснат втория за скарването с дъщерята, но първия никъде него видях.

Това е втория

В този сигнал, няма грам педофилия, има семейна драма, кой да гледа една внуче. Очевидно бабата и дядото по бащина линия са били пренебрегнати в отглеждането от майката и бащата, и за това е сигнала. И тъй като са родители на бащата, майката го е заплашила, че ще се разделят, ако не накара родителите му да спрат да ги шантажират със сигнали, да им дават на тях да гледат детето. Защо майката е не желаела, родителите на мъжа и да отглеждат детето, са си техни въртешни семейни драми. Това виждам в този сигнал, педофилия тук няма. Дайте го другият, да видим там какво има.

Лапсус, обратното исках да кажа, родителите на майката. Но е семейна драма, кой да гледа едно внуче, грам педофилия няма тук.

# 10 760
Ще ме извинявате, ама най логично беше, ако са искали да открият Калушев да пуснат хеликоптер над горите...Този голям кемпер(при положение, че знаят, че е с него), щяха да го открият на момента...Още повече, че не време ни за къмпинг, ни за гъби, ни за къпини и малини...
Може и да са пускали дронове, но те не са били паркирали там и да стоят на едно място, местили са се. Докато дрон/хиликоптер обхожда една територия и я отментне като проверена, а те след това навлязат в нея, пак не може да ги хване.

# 10 761
Бабата и дядото не са светили, да знаят, че е педофилия, а че детето се откъсва от семейството му (и ей я педофилията на една крачка).

# 10 762
Кога ще  е брифинга?

# 10 763
Аз наистина падам с неща, които са аха-аха като хората, ама съвсем малко нещо не е баш - нямало нищо педофилско в сигнала и утре ако реша, че имам смелост, заставам на Кончето с карабината и искам и задрганични паспорти на преминаващите. Затова споменах "Прозорецът на Овъртън", чрез който се обяснява как много уж сериозни човешки и обществени теми, касаещи патология/анормалност, започват да се налагат като норма - канибализъм, педофилие и други.
Между другото се сетих за законно притежаваните оръжия, които се придобиват след проверка дали се водиш някъде на отчет/диспансер с психиатрична диагноза. Колко от хората с психиатрична диагноза се водят някъде и това се вижда при проверка?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:18 от anmasu

# 10 764
  • sofia
Аз през цялото време се чудя тримата възрастни, които са живели с Иво К., а не просто да са ходили в хижата по зелената линия, които са много образовани, добри, мили, приятни и страхотни приятели, са намирали за нормално и са търпели това с децата...

# 10 765
  • София
Пресконференцията на прокуратурата ще е в 15, 30.

# 10 766
Ако всичко с тези лагери тип "Питър пан завинаги" е легално, защо лъже случайни посетители, приятелски настроени очевидно от интервюто, че това момче там (не разбрах Николай или Александър) е негов син?!?

# 10 767
Аз през цялото време се чудя тримата възрастни, които са живели с Иво К., а не просто да са ходили в хижата по зелената линия, които са много образовани, добри, мили, приятни и страхотни приятели, са намирали за нормално и са търпели това с децата...

E май като им е писнало ламата им е теглил куршума.

# 10 768
За да им каже - спокойно, ето и детето ми е тук.

# 10 769
Цитат
О не, не е семейна драма. Внучето е оставено на "рейнджъри", не е просто отделено от баба и дядо заради някакви семейни цупежи. Говорим за осемгодишно дете, Никола, нямаш деца и не знам дали осъзнаваш колко малко е това дете да бъде отглеждано извън семейството си. Сигналът не е просто "баба срещу мама", в него са посочени външни за семейството лица и те са били уведомени за него, за капак! Информацията за събитията, довели до сигнала изобщо, се появи в медиите. Потърси я. Второкласник, който не може да се срещне с баба си и дядо си без надзора на Лама и друг негов ученик. Който не си е у дома за коледните празници, за рождения си ден. Изобщо не подценявайте този сигнал. Свети в яркочервено. Повтарям, не е проблемен тийн, наркоман, нито дори просто спортно момче с интерес към този начин на живот, да кажем да е личен избор. Това е дете втори клас, на което предстои тепърва да учи таблицата за умножение, Бога ми.

Тука не обсъждаме кой как си гледа децата, а има ли педофилия. До утре може да си говорим, какво е най добре за едно дете. Аз не бих лишавал майка си да речем, от достъп до моето дете. Не бих и го записал, да го обучават за рейнджър, катерач, планинар и пещерняк, за някакви дълги месеци, дори и с хора които познавам добре, или бих бил с него. Но това кой как си гледа децата, и какви са му отношенията в семейството с родители, по отношение отглеждане на внучето, са странични неща. Същината в случая е има ли педофилия. Ти твърдиш че има на базата какво. Това че са били деца с възрастни в гората, не е педофилия. В бойскаутски лагер, няма как по презумция децата да са сами без възрастни в гората.........Това не е доказателство за педофилия, нито сигнала. Защото в него не се описва педофилия, а семейна драма.

Общи условия

Активация на акаунт