Криминални досиета

• 526 623
  • 11 251
  •   379
Отговори
# 10 800
  • София
Едно мнение от фейса ме накара да се замисля пак за овчаря с джипа:

"Това ли е , така наречения " овчар" ? Обурдван с джип, НО, нямал гориво, да срещне линейката. А, тръгнал да обикаля кошарата си , на труднодостъпно място?  ! 🤔"
Като е овчар, трябва да е с ямурлук и гега? И най-много магаре с дисаги. 😃 Ако се е качвал нагоре по гадния черен път, може и да не иска втори път да го минава, моторджиите са много по-маневрени на такъв терен. Няма смисъл да се търси измама във всяко нещо.

# 10 801
  • Пловдив
Защо? Абсолютно всеки може да има психически отклонения. Аз не знам професия или хоби да предпазват от това?
+1. Що за идея, определени професии да са гаранция, че нямаш психически отклонения.
Евентуално само някои, при които се минава сериозен преглед периодично... Wink

Цитат
Като е овчар, трябва да е с ямурлук и гега? И най-много магаре с дисаги.
Сигурно щото и към Петрохан джипове... съмнително. Wink

# 10 802
  • Разпиляна във въображението
Нещо спомена за другата страна... не чух добре.

# 10 803
  • Glasgow
Това дете от сигнала на бабата и дядото с помощта на властите ли е изведено или родителите го извеждат? извинявам се, но много спам в темата и сигурно е писано, но няма изчитане

# 10 804
Насрочен брифинг ли има за 15:30?

# 10 805

Да ще има брифинг. Първо беше обявен за по-рано, но после писаха 15:30. Дано да дадат същинска информация...

# 10 806
Аз се надявам да са открили нещо повече от суровите факти. Някакви документи, бележки, нещо...

А аз, от експертизите да може да се извлече смислена хронология на събитията.

От първия ден смятам, че е  вътрешна работа, но засега всички, които говорят по темата, и професионалисти, и просто кибици,  само мътят водата. Не мисля, че до момента сме чули правилната версия от когото и да било.

# 10 807
Защото се иска здрава психика да пълзиш в тясното.
Като казваме луд, нямаме предвид невменяем. Психопатите от този вид по правило са си доста хладнокръвни.

# 10 808
Споделяйте по-бързо всякакви теории, които ви се струват възможни, защото след 1 час, в 15.30 ч. , всичко ще се изясни.
Аз залагам, че в 15.30, полицията и прокуратурата ще обявят убийства и самоубийство по религиозни и сектантски причини.

Аз залагам, че при първите 3 жертви е убийство. При вторите 3 е убийство и самоубийство.

Иначе, рано или късно щешв да се стигне до обсъждане на педофилската жилка в случая. Още със излизането на писмото от Калушев до майка му и името не Леон в него и момичето.

# 10 809

Да ще има брифинг. Първо беше обявен за по-рано, но после писаха 15:30. Дано да дадат същинска информация...
Мерси, за съжаление няма да успея да гледам.
По-късно ще търся.

# 10 810
  • Разпиляна във въображението
Аз се надявам да са открили нещо повече от суровите факти. Някакви документи, бележки, нещо...

А аз, от експертизите да може да се извлече смислена хронология на събитията.

От първия ден смятам, че е  вътрешна работа, но засега всички, които говорят по темата, и професионалисти, и просто кибици,  само мътят водата. Не мисля, че до момента сме чули правилната версия от когото и да било.

Да, за това няма съмнение. Но това са чистите факти. Те не могат да ни дадат някакво друго обяснение освен кой-кого-кога.

# 10 811
Никола Тесла, една и съща теза повтаряш без да вникваш в това, което ти се пише.
Първо - публикуваният сигнал от бабата и дядото, е втори сигнал по повод на това, че първият им сигнал е изтекъл към рейнджърите.
Второ - за пед. се написа, че сигналите са от бащата на Николай, който не е могъл да го изкопчи от сектата, както и от друг младеж, който вече ги е напуснал.

# 10 812
Разбира се, ще изкарат Калушев виновен.
Според мен не е такава ситуацията.

Имам един въпрос, който е в разрез с повечето теории и не намирам обяснение.
Кучетата. Защо са затворили кучетата, ако там са били само хора, които се познават?

# 10 813
Самият Калушев е един непораснал Питър Пан, играещ си на пушки и пещери, който е завлякъл със себе си в бездната доста хора и едно дете.

# 10 814
  • София
Според мене линиите са две - едното е гурото, децата  и т.н. Мексико, пещери, което явно е от 90-те години, другото е паравоенната еко агенция и легитимирането й през 2022 и след това чадъра над нея, не е ясно защо е всичкото това въоръжение, някакъв канал.
Във философията на ламата според чата е възможно и убийство, и хомосексуалните отношения, насилие над деца - по-скоро не, но е косвено, както свидетенства анонимното момче /беше пуснато тук, забравих името/
Развиват се нещата с втората линия от 2022, ескалират и се пресичат трагично с линия 1. Има намесени и много пари.
Гуруто горе-долу е ясен, но не трябва да се изпуска и линия 2, там не ми е ясна.

Допълвам - тук се постави въпрос имало ли овце, летни кошари, зимни, а има ли кошери, как са им разрешили да регистрират пчелин и да си оправдаят загражденията?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 14:56 от milka22

Общи условия

Активация на акаунт