Криминални досиета

• 538 737
  • 11 816
  •   51
Отговори
# 10 995
Аз пък да коментирам, че се оплакват от спонсорите си, имат задлъжнялости, може и финансовият аспект да е изиграл роля...
но пък имат много скъпа екипировка. Сами ли са ги купували...

# 10 996
  • София
Ако всичко с тези лагери тип "Питър пан завинаги" е легално, защо лъже случайни посетители, приятелски настроени очевидно от интервюто, че това момче там (не разбрах Николай или Александър) е негов син?!?

Защото, доколкото разбрах ,  той го е отгледал от малък като негово дете.
И детето е съгласно да расте без майка?

Някъде имаше инфо, че майка нещо не е била добре психически и не можела да се грижи за детето.То  било тръгнало по лош път/ незная какъв точно/. И тя го оставя на Калушев .
Та значи,  ето го отговорът, защо го представя като негов син.  Било е  много добре възпитано момче, казваше един човек, който го е виждал като пораснал вече.

# 10 997
Не са могли да поддържат такъв стардарт вече, щом и имоти са разпродавали.

Целия случай е тотален кошмар.

# 10 998
Eми ...всичко е ясно.Аз лично нямам забележки към брифинга -доста професионално представиха информацията.

# 10 999
Няма нужда да се подигравате на хората, които, съвсем естествено очакваха някаква логика, която и до момента не сме получили. Може имай-вееоятно е  да няма такава, която да е разбираема, но все пак...

От самото начало смятах, че е вътрешна работа, но очаквах нещо не толкова окултно. Пари, раздор,  борба помежду им.. Но не и това, каквото и да е то.

Като казах Борба, изобщо не мога да схвана каква е връзката с Ботев,  не виждам изобщо корелация между вяряанията и търсенията на Калушев и Ботев...

Връзката е много, много очебийна. Аналогията на гения Ботев, който този Иво търси със себе си, смятайки се за гений, надскочил времето си като Ботев. Ботев се бори не само за националната свобода, но основното в идеите и борбите му е  всеки да бъде първо свободен в душата и ума си, за да може да стигне и до идеята за свобода на на народа. Ботев е надскочил времето си, защото е осъзнал тази необходимост, а Калушев се вижда като негов аналог в съвременния свят.
След оплакванията за тежкия живот сред глупци неразбрани, толкова аналогично с Ботевите тежнения, идва крайната идея: "ще викнем ние хляб или свинец". Е, в случая е свинец.

# 11 000
Много грозни подигравки по повод версиите за намесена мафия, било то дървена или друга. Щото не живеем в България и тук такива неща няма, крайно невероятно е. Не е изненадващо и откъде идват.
Още повече, че още нямаме мотив за случилото се. Защо 3-ма се самоубиват така, а други трима потеглят и се самоубиват на изцяло друго място? Много неща в тази история не се връзват.

# 11 001
Целият случай мирише на пореден театър, както със Сашко в планината. Дори единият от героите се повтаря - Свилен Делчев.

Театър включващ богата колекция от религиозен реквизит, който да бива разхвърлян из хижата и наемане на “актьори” които да се самоубият по собствено желание толкова дружно…

Защото е много трудно да се скалъпи една колекция за целта. Самоубийство е просто версия, ако изобщо нещо от всичко представено се е случило. Нито тела сме видели, нито кой знае какви големи записи - хора, говорещи пред хижата с куче и кадри на религиозен реквизит. Да не говорим колко несвързано е всичко, няма кой знае каква предистория, всички уж въвлечени са 'мъртви', нямат семейства, родителите им не говорят - колко удобно.

# 11 002
Аз, обаче, да попитам как се самоубива някой на колене с преплетени ръце???Визирам Алекс

# 11 003
А казаха ли нещо за сигналите срещу тях? Разследвано ли е, приключени ли са през декември, каквато информация излезе? Защо близо година са прехвърляни и накрая нищо не е направено?

# 11 004
  • Be realistic - plan for a miracle.
Видях записа.
За мен това може да е както подготовка за самоубийство, така и подготовка за бягство - на различни краища на света, така че хората да не се срещнат никога повече.
Но да не са успели да избягат навреме.
Друг е въпросът дали имат записи и със самото самоубийство... Засега не са казали да имат.
Което и да е... много трагично и тежко престъпление е това.

# 11 005
Не разбирам защо ако са искали да се самоубиват дружно са затворили кучетата да изгорят..

# 11 006
На мен ми направи впечатление, че казаха, че само трима са имали разрешително за оръжие.

# 11 007
Според мен гуруто е имал някакъв таен план да се измъкне. За това ми е интересна датата на смъртта.

# 11 008
Много ми е гадно и за кучетата...

# 11 009
  • София
Все пак са работили с гранична полиция, съдействали са за проблеми с бракониери, изброиха с какво оше, не запомних, но били помогнали и за разкриването на едно убийство.
А наче, да, прекалено е очебийна връзката, от всякъде в хор категории, диагнози, внушени от ден 1, даже от хора които не им е работа да слагат диагнози.
Чакам да намерят важния компромат из документацията на сдружението, предполгам към сряда ще извадят.

Общи условия

Активация на акаунт