Криминални досиета

• 524 398
  • 11 164
  •   343
Отговори
# 11 070
  • София
Аз нямам версия, не съм МВР. Но в официалната версия виждам много несъотвествия, чуедене какво да се каже опит да ни убдедят в една версия, която ако се замисли човек също не най-резонното и логично нещо. Ако ще ни убеждават, че някой е откачил, убил е 5 човека, или ги е склонил към самоубийство, качил се на Околчица и се е самоубил, също ще трябва да се покажат носпорими доказетлства за този абсурд. Тази версия е по-абсурдна от мафиотския сценарии, особено имайки предвид, че са работели с гранична полиция.
МВР още не знаят дали са се самоубили в хората хижата или са били убити, не знаят дали хората са натиснали те спусъка със собственитебси ръце или не. Това не би ли трябвало да е установено вече? Нали натривки барут и.т.н. Не знаят кой ден са умрели тези от кемпера, дали вчера или преди седмица.
За версията откачен гуру, който се смята за Ботев и отвлича деца трябва да се покажат СОЛИДНИ доказтелсва, особено, когато е убито дете. Защото тази версия е налудничава, това е факт.  Аз такива доказателсвта обаче не видях до момента, видях хаотични данни и чудене.

# 11 071
  • # супернатурална #
Хора, не вярвам на тази версия. Пък нека съм "глупава" според "умните " в темата.
"Ще се видим в...." и много удобно не се чува/изписва къде.
Ако са тръгнали с кемпера да се самоубиват....обикаляйки преди това цяла България-толкова много неща можеха да се объркат, търсени от цялата полиция, а нищо не се е объркало 6 дни.
Но пък ако не е вярно е още по-страшно-много замесени хора от службите. Не знам кое ме плаши повече.
Ужасно ми беше да гледам записи на мъртви вече хора и куче.
Мир на праха им.

# 11 072
Ивайло в смс си майка си предупреди, че нищо от това, което ще чуем няма да е истина. И хоп! Запис. И става ясно, че не е бил там по време на първото убийство.
Честно казано повече вярвам на психиатри и психолози, а не МВР версиите. Всъщност министър още не се е показал, нали така? В оставка в, но не е във ваканция

# 11 073
  • Варна
Може да не са тръгнали да се самоубиват с кемпера, но да са останали без други варианти.

# 11 074
В Дир бг са качили смразяващия запис.

# 11 075
Да, най-странно е, че казаха, че не могат да отговорят на въпроси, на които технологично дори вече имат отговори - като дата на смъртта (има няколко способа за установяване и със сигурност се знае). Не могат да се оправдават, че го правят "защото тече разследване", когато споменаха други данни, които също могат да се интерпретират като "чувствителни".
Доста нелепо прозвуча, как щели да кажат имената на умрелите, въпреки че можели да бъдат обвинени в разкриване на лични данни - сериозно ли?!

# 11 076
Аз не разбирам защо са се събрали в 10 ч да си казват Чао и чак вечерта започват да палят?

# 11 077
Нищо от това, което чуете няма да е истина. Нали това е написал ламата? Ами совите не са това, което са, е култовата реплика на Туин Пийкс.
Не случайно се каза това име от прокурора, явно има някакво основание

# 11 078
  • Be realistic - plan for a miracle.
Защото тогава (в 10) тръгват Калушев с момчетата.
Аз не разбирам защо са се събрали в 10 ч да си казват Чао и чак вечерта започват да палят?

# 11 079
Обикновено дори при сектите има някакво събитие, което да служи за спусък при групово самоубийство. Или идва датата на Зората на новия ден, или властите идват близо ...  Все нещо. Тука не разбрахме какво ги е подтикнало към това и защо сега. То е лесно да се каже, хаховци, кой ги знае. Но дори и тия три нещастни нърда със сигурност са имали инстинкт за самосъхранение. Да се застреляш смъртоносно е безкрайно трудно, затова обикновено се/ги тровят,  или   някой друг стреля..

Ще трябва още отговори да дадат експертите докато се изясни случая.

# 11 080
Абе не виждате ли, че няма ни мафия, ни дявол, ами тотално изтрещели хора, изгубили смисъл и реалност.

# 11 081
  • Пловдив
Ако чуете, че съм скъсала синджира след двайсет години адвокатстване -да знаете 😆
И си станала мъжкар.

# 11 082

Да, но после остават само тримата и си се сбогуват един с друг. Все едно до довечера няма да се видят ли?

# 11 083
На записа не са ли само тримата ?

# 11 084
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ми те са три кратки откъса.
1 откъс - всички са там, кемпера се вижда, сбогуване.
2 откъс - тримата са само, пак си говорят, нервен смях. Кемпера го няма вече.
3 откъс - някакви сенки палят хижата.

Общи условия

Активация на акаунт