Криминални досиета

• 566 811
  • 12 960
  •   257
Отговори
# 11 055
Оф, да излезе Терзиев или някой там от "опозицията", да каже, че е сбъркал, че да мирясат някои хора, които сами явно не могат да мислят...

# 11 056
  • София
Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Изтрещяхте с тази опозиция. Тя самата е поискала парламентарна комисия за отваряне на досиетата от ДАНС.

Не е изтрещяване, защото вече в интернет се вихри истинска кампания по сатанизиране. Освен това, на прес конференцията една журналистка се вълнуваше единствено кога ще разпитат Терзиев, Безуханова и Сандов.

Аз залагм, че към сряда, четвъртък, ще се натъкнат на нещо уличаващо опозицията в ужасяващи неща. Най-късно началото на другата седмица.
Да не се застраховате? Второ подобно мнение.

Просто си ги знаем местните куки.

# 11 057
  • София
На мен не ми стана по-ясно след този брифинг, още повече ми смърди
И на мен нещата не ми се връзват

В 16:00 часа тримата намерени в хижата си говорят (това, което може да бъде интерпретирано като самоубийство). Калушев и момчетата ги няма на това видео и няма никаква индикация къде са. 4 часа по-късно дават запис от къщата (може би гори)? Какво са правили тези 4 часа? Защо липсват? Калушев бива намерен във Враца с другите две деца. Какво е това ритуално самоубийство, в което се уговарят едните да се самоубият на едно място, другите да хукнат на другаде? И защо липсват тези 4 часа от самоубийството им? Какъв е изобщо мотива за цялото това нещо?
Има само оцеляла камера отвън и от нещо тип мазе, през тези четири часа са били вътре, така че нормално да няма кадри.

За Калушев Околчица може да е било важно място примерно нещо от детството му и да е искал там, за другите хижата е било такова място. Не виждам защо да трябва всички да са заедно. Жалко за детето и младежа. Те явно не са вярвали до такава степен, щом не са си посегнали сами.

Соня Колтулклиева ли не спираше да вика за Терзиев, много беше досадна, то колко власти са проспали на всякакво ниво години наред. Много се съмянвам до него да са стигнали нередностите.

# 11 058
Всички имаме кучета и не изключвам нищо от тези хухавели.

# 11 059
Мисля, че на всеки с разум в главата му е ясно, че самоубийството също е убийство. И един човек да стигне до там, да се убие сам, е бил или склонен, или поставен в безизходно положение, или и двете
 Наличието на някакви сектантски книги, медитации, отшелничество, финансови зависимост вероятно, всичко това също е вид насилие над свободната воля. С каквито и красиви приказки да се опакова

# 11 060
  • Варна
Спорен мен Калушев не е казвал до последно на младежите че ще умрат. Те сигурно не са искали.. Залъгвал ги е или убеждавал известно време,след това е взел пистолета.

# 11 061
Бааа, какви обидчиви хора има в темата, които не намират много от нещата за тра-ла-ла с фатален край и които търсят логика от хора с изкривено (вероятно) съзнание. И аз да дам призив - стига с тая политика. Ако обещаем да харесаме и да не мислим нищо "лошо и очернящо" за "вашите", които и да са те, ще може ли да изключим политиката? "Опозиция" я срещнах поне 2 пъти на последните страници. Стискаме си ръцете, че всички са мафия - то нали е ясно по презумпция. Мафията (политиците) ги напъва и на видеото да се държат налудно? Кой е на това видео, че мислех, че е Калушев и момчетата, а то май са другите трима?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:14 от anmasu

# 11 062
Има възможности да се предотвратяват такива трагедии. Първата е родителите да са толерантни към изборите на децата си, защото тези двамата ( адвоката и счетоводителят) са искали да са мъжкари, да са изследователи и е можело да ги насочат към мъжки професии, макар и не престижни, а не да ги карат 20 години да изпълняват родителски амбиции и после да скъсат резко синджира
За децата, ако бяха гледани в разширени семейства-баби, дядовци, лели и стринки, също нямаше да се стигне до тук. До някъде тази трагедия е защото всеки знае всичко и никой няма да му дава акъл как да си живее живота. Или пък още по страшно да го обсъжда в публичен форум, сакън да не засегне някой роднина...

# 11 063
  • София
И като върви сатанизиране на опозицията какво от това, то и в обратната посока тече същият процес. Простотиите в СМ няма да спрат.
Дали идеята на ИК не е била да преметне тримата да се самоубият и да му се махнат от главата, пък той да започне на ново място с младите си последователи? Не разбирам защо се разделят.

# 11 064
Има си хас, всичко тръгва от родителите. Като стягат каиша, що го стягат, като го отпускат, що го отпускат. Как беше онзи лаф за оправданието, дето е като задника и всеки го има. А най-лесната професия е на психотерапевта, винаги майката е виновна.

Има възможности да се предотвратяват такива трагедии. Първата е родителите да са толерантни към изборите на децата си, защото тези двамата ( адвоката и счетоводителят) са искали да са мъжкари, да са изследователи и е можело да ги насочат към мъжки професии, макар и не престижни, а не да ги карат 20 години да изпълняват родителски амбиции и после да скъсат резко синджира
За децата, ако бяха гледани в разширени семейства-баби, дядовци, лели и стринки, също нямаше да се стигне до тук. До някъде тази трагедия е защото всеки знае всичко и никой няма да му дава акъл как да си живее живота. Или пък още по страшно да го обсъжда в публичен форум, сакън да не засегне някой роднина...

# 11 065
  • София
Аз нямам версия, не съм МВР. Но в официалната версия виждам много несъотвествия, чуедене какво да се каже опит да ни убдедят в една версия, която ако се замисли човек също не най-резонното и логично нещо. Ако ще ни убеждават, че някой е откачил, убил е 5 човека, или ги е склонил към самоубийство, качил се на Околчица и се е самоубил, също ще трябва да се покажат носпорими доказетлства за този абсурд. Тази версия е по-абсурдна от мафиотския сценарии, особено имайки предвид, че са работели с гранична полиция.
МВР още не знаят дали са се самоубили в хората хижата или са били убити, не знаят дали хората са натиснали те спусъка със собственитебси ръце или не. Това не би ли трябвало да е установено вече? Нали натривки барут и.т.н. Не знаят кой ден са умрели тези от кемпера, дали вчера или преди седмица.
За версията откачен гуру, който се смята за Ботев и отвлича деца трябва да се покажат СОЛИДНИ доказтелсва, особено, когато е убито дете. Защото тази версия е налудничава, това е факт.  Аз такива доказателсвта обаче не видях до момента, видях хаотични данни и чудене.

# 11 066
  • # супернатурална #
Хора, не вярвам на тази версия. Пък нека съм "глупава" според "умните " в темата.
"Ще се видим в...." и много удобно не се чува/изписва къде.
Ако са тръгнали с кемпера да се самоубиват....обикаляйки преди това цяла България-толкова много неща можеха да се объркат, търсени от цялата полиция, а нищо не се е объркало 6 дни.
Но пък ако не е вярно е още по-страшно-много замесени хора от службите. Не знам кое ме плаши повече.
Ужасно ми беше да гледам записи на мъртви вече хора и куче.
Мир на праха им.

# 11 067
Ивайло в смс си майка си предупреди, че нищо от това, което ще чуем няма да е истина. И хоп! Запис. И става ясно, че не е бил там по време на първото убийство.
Честно казано повече вярвам на психиатри и психолози, а не МВР версиите. Всъщност министър още не се е показал, нали така? В оставка в, но не е във ваканция

# 11 068
  • Варна
Може да не са тръгнали да се самоубиват с кемпера, но да са останали без други варианти.

# 11 069
В Дир бг са качили смразяващия запис.

Общи условия

Активация на акаунт