Криминални досиета

• 541 392
  • 11 891
  •   245
Отговори
# 11 085
  • Пловдив
Нищо различно не казаха, не са отрекли младежите да са убити от ИК. За другите трима се отнасяше като че ли това, че нараняванията им отговарят да са причинени от собствена ръка, макар че аз пък точно за тях мислех, че са убити от ИК и двете му млади "протежета".
Освен ако не съм се объркала и казаното за собствената ръка не се е отнасяло за тези в кемпера.

# 11 086
На брифинга казаха ли дали момчето се е самоубило, или някой го е убил?
Двете момчета са с огнестрелни рани в слепоочието, ИК под брадичката.

# 11 087
Тези хора са си зарязали професиите, защото не са били щастливи, не е било тяхното. Но това не означава, че всеки с тази професия не е щастлив. Конкретно тези двамата не са били щастливи. Вашата теза защо са в тази хижа каква е?
Много хора нещастни има на този свят, но не се самоубиват.

# 11 088
А за момичето на брифинга ли казаха и кога е било в хижата?

# 11 089
  • София
Не  успях да изгледам всичко, но  казаха ли нещо за натривките от ръцете,  само чух , колко удобно било да се застреляш отблизо.Цяла седмица чаках някой да каже за натривките и не дочаках.
Първият запис беше с добра видимост и звук,  по-отблизо и го приемам за достоверен.  Но вторият с тези дребни фигури в далечина,  в тъмнина,  без звук/ поне аз не чух/, леко ме притеснява.
Къде са били 4 часа между първият и вторият запис,  какво стана с онази  жена от селото, която е чула викове?
И се чудя, защо е трябвало да се самоубиват отвън, че и преди това да се палят,  та на единият брадата му е била изгоряла, на другият якето.
На брифинга казаха , /според видеото/ че са започнали да палят от мазето. Защо мазето ? Преди това  се  знаеше, че е изгорял вторият етаж. Защо вторият? Ако си решил за правиш качествен пожар , има  си начини така, че цялата хижа да изгори.
 И най- важният въпрос. Калушев знаел ли е, че ще се "самоубият"  та си тръгна така спокойно с двете момчета?

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 17:42 от мързеливка

# 11 090
  • Пловдив
Аха, тоест за тях съдебният лекар каза, че вероятно сами са го направили, не за ония в хижата?
Трябва явно после отново да чуя брифинга.

# 11 091
Има само оцеляла камера отвън и от нещо тип мазе, през тези четири часа са били вътре, така че нормално да няма кадри.
Tелата им са наредени отвън, не отвътре. Така че няма как да не са на кадър, когато отиват да правят това, освен ако не е от другата страна.

# 11 092
  • София
Нищо различно не казаха, не са отрекли младежите да са убити от ИК. За другите трима се отнасяше като че ли това, че нараняванията им отговарят да са причинени от собствена ръка, макар че аз пък точно за тях мислех, че са убити от ИК и двете му млади "протежета".
Освен ако не съм се объркала и казаното за собствената ръка не се е отнасяло за тези в кемпера.

Не си се объркала, собствената ръка е в хижата, за момчетата и Калушев мисля казаха само "в главата". Някъде четох, че момчетата били застреляни в тила, а Калушев - в устата. Не разбрах това дали е от брифинга (че нямам възможност по секунда да го гледам в момента), дали е вътрешна информация или чиста измишльотина.

# 11 093
Още не съм гледала записите, но от това, което чета тук:
1. Всички си казват чао сутринта
2. Вечерта палят хижата, Калушев вече не е там
3. Три тела, подредени един до друг, пред хижата? Един до друг ли ще да са се гръмнали тогава? Нещо не разбирам как стигаме до последната точка, ако са само тримата и няма външни намеси?

В допълнение - много камери записват “облачно”, тоест качват записите на друг хардуер / онлайн сървър.
Не ми се струва невъзможно, предвид техниката им, да ги има тези записи някъде извън хижата.

# 11 094
На брифинга казаха ли дали момчето се е самоубило, или някой го е убил?
Двете момчета са с огнестрелни рани в слепоочието, ИК под брадичката.
За момчето Алекс разбрах от брифинга, че е бил клекнал и със сключени длани, което означава, че не сам се е застрелял.

# 11 095
Има само оцеляла камера отвън и от нещо тип мазе, през тези четири часа са били вътре, така че нормално да няма кадри.
Tелата им са наредени отвън, не отвътре. Така че няма как да не са на кадър, когато отиват да правят това, освен ако не е от другата страна.
А защо са наредени? Нали е самоубийство (понякога има разместване в момента преди настъпването на смъртта и няма как да са точно подредени).

# 11 096
Според мен не е случайно, че нещата се случват пред оцелялата камера. Мисля, че те неслучайно застават там, защото идеята им не е била да се крият.
Искали са явно да унищожат записите от самата хижа по някакви причини, но не и своите действия.
Ако на записа не са те, най-малко роднините и приятелите ще го заподозрат. Всички знаем, че често познаваме нашите близки не само по лицата, но и по структурата на тялото, гласа, жестовете, движенията.

# 11 097
  • Варна

А защо са наредени? Нали е самоубийство?
Сами са се наредили.

# 11 098
Аз разбрах,че са застреляли кучетата преди да запалят хижата.

# 11 099
Да попитам - кой е на записа и ако са само 3-мата човека , намерени в хижата, има ли запис на който са били и другите 6-ма? Момиченцето, което е било в хижата, кога е било там?

Общи условия

Активация на акаунт