Криминални досиета

• 542 156
  • 11 918
  •   252
Отговори
# 11 205
  • Варна
А като са природозащитници защо им е да палят хижата като има шанс пожарът да се разпростре и в гората?  Не е ли това против всичките им идеи
Природозащитничеството им е алиби и прикритие за друга дейност. Нямало е реална причина да са точно там.

И това го знаеш откъде?
Защо смяташ че са им продали хижата и са ги оставили да си развяват коня? Имали са протекции, очевидно не защото работят ползу роду.

# 11 206
Не ми харесва политизирането на историята. Не са виновни конкретна партия или лица, а държавата като цяло, която е кумулативният резултат от десетилетия безхаберие и корупция. Имаме образователна и социална система, които не се справят с идентифицирането и грижата за деца и семейства в риск; здравеопазване, което тотално неглижира психичноболните и общество, което заклеймява психиатричното лечение, но насърчава всякакви баячки, врачки и нюейдж учения... Да не изброявам всички институции по веригата.

Само ще добавя и стигматизирането на хомосексуалността, което допринася за по-високите нива на психични и емоционални проблеми сред тази общност и необходимостта да се изолират в затворени общества. А, и БПЦ, която, вместо да намери човешки начин да е до обикновените хора в радостите и тъгата им и адекватно да канализира духовните им нужди и екзистенциални търсения, се занимава с Ролекси, имоти, концертите на Азис и Мадона.

# 11 207
Освен това са му били приятели убитите. И е давал пари. Защо и как? Толкова известна публична личност така да се дискредитира и нито се е извинил, нито е обяснил нещо. Не знае за какво дава? Той все не знае, не може, някой му пречи. И сега дал на грешно място, но вина той няма.

И на мен не ми се политизира, но откъде тези лабилни хора са имали толкова пари, е доста важно.

# 11 208
Понеже ми е интересно коя умнокрасивитетна група ще надделее, бихте ли били така любезна да ми споделите, вие от кои сте - смятащите, че мафията ни будалка с тези записи или от другите, според които милите герои са се отчаяли от липсата на подкрепа за борба с берачите на боровинки и затова се е стигнало дотук?
Ти какво разбираш от записите? Защото според мен в тях няма нищо съществено освен, че най-вероятно не са убити. Но още няма никаква индикация за мотив, защо, как и т.н.

А това защо никой не вярва на институциите - ами заслужили са го.

Защо смяташ че са им продали хижата и са ги оставили да си развяват коня? Имали са протекции, очевидно не защото работят ползу роду.
Дори МВР каза, че са помагали и даже са разкрили едно убийство. Не знам защо някои хора тук се опитват да изопачават нещата.

# 11 209
  • София
Ама при кемпера нямаше сняг. Или пак показаха фалшименто?
Според мен, ако това е кемперът, е сниман на друго място. Едва ли вчера са пуснали медии да снимат. А снощи е бил изтеглен. По бтв казваха, че не ги пускат да припарят

Пуснаха дронове. Медиите и хора, които се съмняват в удобната версия.
Дроновете ги пуснаха днес.
Кемперът е бил превозен нощес.
За какво спорим?
Да не казваш, че снимката на кемпера е от местопрестъплението?

То и овчар нямаше, пък днес някакъв човек взе, че даде интервю по Нова, сигурно и той е статист, и момчетата с Атв- тата.

Дронове някои хора пуснаха още вчера.
А за овчаря не се и съмнявам. Даже всички искаме да го пуснем, та да открие липсващия МВР министър.

# 11 210
Нещо не ме убедиха кадрите , че са се самоубили...  Никак...А с този голям кемпер, дето са видяли още първия ден след първите убийства, и не го откриват...На камери данни за движението смъкнати...  Емии...чакали овчаря, пък полицията ходила в пещерата...

# 11 211
С оглед на вярванията им, за тях смъртта е спасение, с цел прераждане.

16-годишният ми опит с източните учения сочи, че най-лошото, което един човек може да направи, е да се самоубие. В будизма има ад, нарича се Нарака. Да, той не е перманентен, но според вярванията, можеш да прекараш стотици, хиляди, ако не и милиони години в него.
Човек, който се самоубива, се преражда в най-ниските светове.

# 11 212
Значи има 4 гилзи, до три трупа в хижата. Което според шефката на института по криминология и крининалистика, означава че единият е получил две огнестрелни рани. Демек два пъти се е самоубил. Единият погалва кучето, но след малко ще отиде да го запали, защото той е решил да се самоубива. И още въпроси:
От ФБ
"Убийство и самоубийство? Възможно. После палеж? Ъ.... защо? Кой самоубиец ще си крие следите и защо? Ще го съдят посмъртно ли, какво...? Ако имаше нещо за криене, всеки планинец знае колко е лесно просто да се метне в някоя урва де слънце не огрява. Или просто в печката.
Затворили охрнителни кучета на горния етаж и ги изгорили? Защо, какво биха раказали?
Както ще крие следите, толкова старателно, как забравя да унищожи собствената си камера, която е сложил и подържа?
Гледам че МВР някак си пак търси клошар за извършител на очевиден мафиотски разстрел. А не каналджии на дрога и хора, за които да са проблем свидетели с дронове."

Имам две камери на къщата. Няма начин да забравя че съм застанала пред тях, ако не искам никой да разбира, че съм застреляла семейството си примерно.

# 11 213

За какво трябва да се извини Терзиев?

Защото излезе да говори за мафия и КГБ, вместо да допусне и малък шанс нещата да не са както ги мисли. Защото не се държа като достоен и умен политик, да обясни с няколко думи кога-как ги е виждал тези хора и да каже, че от  тук нататък съдейства на разследването, изказва съболезнования на близките на жертвите, довиждане. Не само той, всичките бързаха като пърлета, от всички партии и посоки. Избори идат.

И пак да кажа, на тоя фон едни хора са обърнали света да разберат какво-що и точно тях ги изкарваха мафия, служби, наемници, убийци, корумпирани или най-малко пълни тъпанари. Абсолютно незаслужено. Заради пърлетата, дето всичко им е политика.

Обаче ДС Терзиев как ги знае методите на КГБ
„Виждам и как по учебник, по най-добрите КГБ методи, за 24 часа се сглобява „история“, която после се лепи на мен“, написа столичният кмет

Източник: https://btvnovinite.bg/bulgaria/vasil-terziev-poznavah-ubitite-v … aignsrc=clipboard

# 11 214
  • София
А като са природозащитници защо им е да палят хижата като има шанс пожарът да се разпростре и в гората?  Не е ли това против всичките им идеи
Природозащитничеството им е алиби и прикритие за друга дейност. Нямало е реална причина да са точно там.

И това го знаеш откъде?

Кой им е продал хижата? Ако тръгнем по тази следа, тя води до Борисов, нали? Значи, навързахме Борисов, Терзиев, Безуханова и Сандов в общ съмнителен бизнес. Това по твоята логика, не по моята.

# 11 215
Ок. Дори до 31.01 да са били в селото, защо са правили ремонт?
Защото явно дотогава не ги е заплашвало нищо. Получава после информация и тръгват към Петрохан да събират панаира.
И аз така мисля. А от смс-а до майка му, съдя, че това което е станало, е свързано с момичето.

# 11 216

И това го знаеш откъде?
[/quote]

Това не е така -хижата е купена от бай-Фидос с лични средства.
Освен това наистина са работили ползу роду -това го казаха на пресконференцията -спасявали са хора в планината ,в пещерите ,подавали са сигнали и са сътрудничили с властите за незаконна сеч и палежи.
Да се придържаме към фактите ,стига с фантасмагориите ...

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:23 от No_frame bitch

# 11 217
Ако и там ще те застигне заплахата, какъв е смисъла. Май са имали и проблеми с финансирането щом са продавали имоти.
Купували са запуснати имоти ,пемонтирали и продавали.

# 11 218
  • София
Нещо не ме убедиха кадрите , че са се самоубили...  Никак...А с този голям кемпер, дето са видяли още първия ден след първите убийства, и не го откриват...На камери данни за движението смъкнати...  Емии...чакали овчаря, пък полицията ходила в пещерата...

Макак бе. Без да проявявам липса на уважение, то такъв кемпер за 150 000 евро всеки ден виждат из Монтанско и Врачанско. Не са му обърнали внимание, един от многото.

# 11 219
Този брифинг мен не можа да ме убеди, че тези хора са самоубийци.
ИК решил да се самоубива с приятели, ама преди това решил да направи ремонт в къщата си в Бургаско.
След раздялата с приятелите си, вместо да изпълни обещаното ритуално самоубийство, решил за последно да се поразходи из Северозапада. Може би да се разходят за последно в някоя пещера. Или пък там да извършат ритуала, ама нещо се е случило в последния момент.
И други неща ми изглеждат неадекватни, но явно причината е в моя телевизор.

Тия дни четох мнение на криминалист.Учили са, че никога не трябва да се работи само върху една версия, защото много често най невероятната е истинската. Нашите от първия ден ни представиха 1 брой, като се постараха да вмъкнат и педофилия. Добре, че поне накрая спестиха и това петно за убитите.

Похвала за представлението от МВР. Постарали са се нещата, за които имаше информация да бъдат "обяснени".

Общи условия

Активация на акаунт