Криминални досиета

• 540 462
  • 11 834
  •   156
Отговори
# 11 235
Понеже днес нямах време до чета, вярно ли е че бащата е написал до БТВ във вайбър, че мнението му за ИК не се е променило? Astonished

Да, вярно и за мен това казва всичко. Той няма вече какво да губи.

# 11 236
Майката на една от жертвите по Нова сега.

# 11 237
Аз слушах с едното ухо пресконференцията, но записите не бяха извадени с цел доказване на самоубийство. Версията за самоубийство беше от начина, по който са намерени хората.
  Ще изслушам пак всичко, че не го докарах до края, но нямаше внушения. Просто разследващите дадоха брифинг и показаха някои факти и записи, нищо повече.
Няма как да се отговори на всички въпроси веднага.
Може да е имало самоубийство, убийство, склоняване, нещата са доста заплетени и не се разплитат от днес за утре

# 11 238
  • софия
До вчера тук драха ризи, че с абсолютна сигурност, че Калушев е изтрепал всички. Днес съм объркана коя е поредната сигурност. Ох, да! Педофилията все така е на дневен ред.

Майката на Николай Златков е по Нова.

# 11 239
Рангелова,
в наказателното право е така - извън всякакво съмнение.

# 11 240
Понеже днес нямах време до чета, вярно ли е че бащата е написал до БТВ във вайбър, че мнението му за ИК не се е променило? Astonished

Да, вярно и за мен това казва всичко. Той няма вече какво да губи.
Благодаря.
Т.е. Заради този човек детето ми е мъртво, но пак го харесвам и му вярвам?!

# 11 241
Майката на Николай говори сега на живо по НоваТВ

# 11 242
Да, трябват. Да излязат тези, дето дават брифинги и да кажат: на трети запис, който няма да покажем, се вижда как лицето А натиска спусъка. Обществото няма ли право да знае?

# 11 243
Споделете какво е казала, защото няма да я гледам.

# 11 244
  • София
Нашите институции са потресаващо некадърни и има десетки доказателства, може би стотици.
Не знам какво Ви кара да мислите така. Убедена съм, че има добри специалисти в службите, но все пак такива престъпления в България не се случват често. Както казах, в темата сме коментирали много случаи от къде ли не и далеч не всички са разкрити, а не е като да са разследвани от нашите служби.  Освен това полицията никога не разкрива всичко пред медиите докато не приключи случая. Дава се от време на време някаква информация,  но никога всичко.  Тук спекулираме, предполагаме, анализиране наличната информация, но да вярваме, че това е всичко, с което полицията разполага и знае, е наивно.

Най-малкото е, че трябва да контролират теча на информация, тона на пресконференциите, които дават. И не на последно място - имиджа, който имат.

# 11 245
Аз ли нещо не разбирам, но...върнах се от работа, изгледах на запис по Нова нюз брифинга и клиповете от хижата, със сбогуването . Сега връщам и клиповете ги няма в излъчения вече брифинг, а по ТВ дават отрязъци от видеата и вече черно-бели и не цветни...

# 11 246
...
Карал е по маршрут Петрохан-Бързия-Вършец-Враца-Околчица. И е влязъл във Враца, а не избрал околовръстното на града. Движил се е по главния път.
Вероятно на камерите може да се види как е шофирал. Дали е спазвал ограниченията или е карал бясно, сякаш бяга от някого.
Те осем дни не го намериха по тия камери, тук за следене и спазване на ограничения става дума - Ъпсурд!
Познавам този район, с един добър планинар (на прима виста се сещам поне за трима), като нищо се открива кемпер. Това не ти е сам човек, който може да се скрие в храсталаците или в миша дупка (образно казано).
Моето лично убеждение е, че МВР и некадърността му е виновно за смъртта на детето и младежа. Просто съм убедена.
Скрит текст:
Аз съм с мисленето на АРТЕМИС, подкрепям тезите му

# 11 247
  • София
Прегледах и аз статията в нова- не съм гледала цялата пресконференция, но и на мен сбогуването ми изглеждаше като финално, не като "хайде, ще се видим в Тайланд", примерно. Не видях да палят нещо, видях хора с фенер.
За жалост, от видяното, аз си споделям първоначалната хипотеза, че са се самоубили/ един е убил останалите двама и се е самоубил.

# 11 248

Понеже ми е интересно коя умнокрасивитетна група ще надделее, бихте ли били така любезна да ми споделите, вие от кои сте - смятащите, че мафията ни будалка с тези записи или от другите, според които милите герои са се отчаяли от липсата на подкрепа за борба с берачите на боровинки и затова се е стигнало дотук?

Не ни будалка мафията, разказаха ни хронологията на издирването на кемпера като историци, не като полицаи, очевидно не са гледали камерите в реално време, следват събитията, не участват в тях, вдигнати на крак няколко РПУ-та,  накрая овчар намира кемпера, ами да назначават овчари в полицията, най-добре.
Дотук единственото, което е ясно със сигурност е, че държавата не си върши работата, и то години, от часове записи пуснаха най-удобния, държавният апарат това прави обикновено - защитава се, обществото му приглася, жертвите са виновни, лекомислени, наркомани, педофили, глупави, умни, хитри, манипултори, надрусани, трафиканти, сектанти, сигурно изпуснах нещо.

# 11 249
Майката обяснява, че оръжията в хижата били пушки за пейнтбол и лъкове... За съжаление звучи като човек, който смята да оправдае ИК.
Били й правили палачинки, сарми и гледали филм и тя си прекарала прекарасно в хижата... Леле тая жена не е в час. Sad

Общи условия

Активация на акаунт