Криминални досиета

• 548 048
  • 12 220
  •   309
Отговори
# 11 265
Няма да се разбере цялата истина за случая, това е повече от ясно. От целия втрещяващ казус, за мен най-втрещяващото е бащата на Александър. току що прочетох, че не си бил променил мнението за Калушев. Не го проумявам. Той е по-лош и от убиеца/те, който или които да са. Как живеят такива хора? Изрод, как може детето ти да е мъртво заради някого, че може и лично да го е убил, а той да продължава да твърди, че бил по-по-най?
Майката на Николай точно в момента на живо твърди същото.

# 11 266
А майката на Ники какво каза и тя ли е спокойна.

Убедена е, че е убийство. Като е била там преди месец прекарала най-хубавоте дни от живота си, синът й й направил сарми, най-спокойната и хармонична атмосфера. Имали библиотека, имали всичко. Нямали никога 4 джипа, имали 1 джип, 1 кемпер и още нещо си, но тези джипове не били техни.

# 11 267
Би трябвало да има запис и на самото самоубийство, камерата гледа към входа точно.
Предполагам никога няма да ги пуснат. И не трябва.

Напротив, трябва. Могат да замъглят кадрите, да има работеща камера покриваща периметъра по време на самоубийствата и да не покажат записа, означава че нещана не са ок. На българските институции, никой няма вяра, и има много защо. Аз продължавам да не вярвам че са се самоубили, но не съм гледал пресконференцията, може за си променя мневието като е видя. Но не могат да не покажат записа със самоубийството ако са се самоубили.

# 11 268
Ами тя и майката казва горе долу това, по разтревожена е за имиджа на тези, отколкото че няма да види повече детето си. Но не, не са им промивали мозъците.

# 11 269
  • София
Няма да се разбере цялата истина за случая, това е повече от ясно. От целия втрещяващ казус, за мен най-втрещяващото е бащата на Александър. току що прочетох, че не си бил променил мнението за Калушев. Не го проумявам. Той е по-лош и от убиеца/те, който или които да са. Как живеят такива хора? Изрод, как може детето ти да е мъртво заради някого, че може и лично да го е убил, а той да продължава да твърди, че бил по-по-най?

А, ако Калушев не е виновен? Вие как живеете?

# 11 270
Голяма грешка правят тези хора, че говорят по телевизията. И майката, и бащата. Защо го правят, не го разбирам това.
Защо да е грешка, трябва да се чуе тяхната версия. Или поне да се опитаме да ги разберем.

# 11 271
Тези думи “Няма да останат” в клипа, мисля, че ги каза за кучетета…

# 11 272
Най-смешното е (съжалявам, че употребявам такъв епитет, защото никак не е смешно), че хора които изровиха света, за да доказват, че ковид е измислен и ваксините съдържат графен, сега гълтат като пуйчета това, което им се поднася от телевизора.
Не. Смешното е, че хората, които по принцип се присмиват на плоскоземния Ганьо, сега са топ конспиратори.

# 11 273
Голяма грешка правят тези хора, че говорят по телевизията. И майката, и бащата. Защо го правят, не го разбирам това.
Защо да е грешка, трябва да се чуе тяхната версия. Или поне да се опитаме да ги разберем.
защото не вярват на властите.

# 11 274
Те си го правят властите да не им вярваме.

# 11 275
Майката казва, че са били прекрасни хора. Приятелите им същото говорят. Как пък никой не е усетил, че са секта?! Не се връзва. Хора с професии, пари, имоти....
Според нея е убийство заради нещо, което са видели
Доста хора са усетили -- будистите от будисткия форум още през 2013 г., спелеологът, който ги е познавал професионално и изказа обосновани съмнения в много направления и включително, че Калушев не работи по установените добри практики за изследване на пещери (т.е., и в тази област не е признавал авторитети и се е считал за по-голям капацитет от всички).... Сигурно има и други, но просто хора с такова радикално мислене изрязват хора, които задават въпроси от обкръжението си и няма как да останат техни приятели.

# 11 276
  • София
Най-смешното е (съжалявам, че употребявам такъв епитет, защото никак не е смешно), че хора които изровиха света, за да доказват, че ковид е измислен и ваксините съдържат графен, сега гълтат като пуйчета това, което им се поднася от телевизора.
Не. Смешното е, че хората, които по принцип се присмиват на плоскоземния Ганьо, сега са топ конспиратори.

Че аз не се възприемам като конспираторка. Ако бях такава, щях да кажа, че са се нагълтали с тайландски гъби и просто са решили да "отпътуват". Щях да вярвам, че нашата полиция ни пази и няма дървена мафия, трафик на хора и наркотици, бракониери. Щях и да вярвам, че някой си пещярняк ви е казал нещо за Палушев. Щях да вярвам на вас, анонимен профил във форум.
Няма конспирация в това, че някой подценява част (не цялата) аудитория.

# 11 277
Нали е в интерес на цялата държава, ако това е убийство от мафията, да я има и тяхната теза. Аз бих ги изслушала, ама не да ми обясняват какъв е Калушев, а да кажат каквото знаят. Какво са открили рейнджърите, кой ги е заплашвал? Дори и да са само клевети, да кажат нещо конкретно.

# 11 278
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Майката каза, че четири черни джипа момчетата не са притежавали. Голяма сила се изисква да се изправиш и след като детето ти е убито да говориш. Вярвам и на жената и за друго е права мъртвите не могат да се защитят.

# 11 279
А някой има ли обяснение за 4те гилзи и двете прободни (предполагам искаше да каже огнестрелни) рани при едината жертва в Петрохан?
Тук смятам, че ако нещата бяха нагласени, просто щяха да кажат, че са 3 самоубийства с 3 коршума.
Ама от къде идва 4тия?

Общи условия

Активация на акаунт