Криминални досиета

• 539 812
  • 11 818
  •   126
Отговори
# 11 310
  • София
Не смогвам да ви изчета. Един въпрос не ми дава мира - по думите на кмета, който каза доста неща още в началото, единият от труповете е бил с обгоряла брада, а друг с изгорял гръб. Ако е самоубийство, нещо не се връзва с тези детайли.
Запалили да хижата, възможно е при това действие брадата да е обгоряла.

Аз съм си палила бретона, в опит да си запаля цигара.

# 11 311
Това с брадата на брадатия не е вярно. Имаше снимки някъде как са наредени. Не му е изгоряла брадата.

# 11 312
  • софия
Така разказа кметът веднага след като се разбра. Единият бил с изгоряла дреха на гърба, а другият с обгоряла брада.

Нещо много несъответствия се събират.

Опърляла съм си мигли, вежди, коса със запалка. Това сериозно ли е?

# 11 313
Природозащитници, които каузата на живота им е да пазят гората и са помогнали в гасенето на пожар (от тяхната фб страница има снимки и инфо). Накрая решават да направят пожар в гората.
Не ми звучи логично.

# 11 314
Майката каза, че е била с тях в Мексико през цялото време.Ники не е бил сам...И в общи линии няма прекратена връзка родител-дете.

# 11 315
Майката каза нещо много важно - Ники не бил сам с Калушев в Мексико. Живял е с Калушев и други хора, но в това време семейството му е било там, буквално на няколко минути. Тоест по думите й Ники не е изведен от страната от Калушев, както се твърдеше до момента.

Другото, което ми направи впечатление е, че жената с твърдението за четирите джипа не е разпитана.

Много непрофесионално поведение на Дойнов, трябваше да я остави да говори, а не да обяснява как ефирът бил ограничен, включвайки госта от студиото.

# 11 316
Каза ли защо го е дала там, проблеми ли е имал?

Било най-доброто решение в живота ѝ. От 3 годишен си играел екстремно. На 10 г. му подарили полет, не помня с какво.

Обаче не отговори на въпроса на Н. Дойнов на колко години е било детето, когато е заживяло с К. Само повтаряше, че е живяла на 5-6 минути от тях. Но не с тях.

С мм се впечатлихме с самообладанието на Н. Дойнов.

# 11 317
  • София
На мен на записа от камерите ми се стори, че те се разделят, защото  /тайния собственик на всичко това/,  не е доволен как пазят гората и гъбите и К да се меха. Децата тръгват с К и това е момента в който се сбогуват. Нито един от тях не е знаел какво ще последва. Един от рейнджърите е  споделил, че нещата са се влошили, но в последствие са се успокоили. Те са решили, че след раздялата, всичко ще е наред.

# 11 318
Звънче, жената, която на чешмата е видяла джиповете даде интервю. Приятелка на Дечо е била по спомен. Каза, че не им е обърнала такова внимание, но си помислил, че в джиповете може да е той.

# 11 319
  • София
Майката каза, че е била с тях в Мексико през цялото време.Ники не е бил сам...И в общи линии няма прекратена връзка родител-дете.
Майката е била в Мексико, но не е живеела с детето и групата, а отделно ( на 5-6 минути от тях). И каза, че най-доброто ѝ решение е било да даде Ники за отглеждане в групата…..

# 11 320
Аз поне се почувствах малко по-добре, като знам че детето е било с майка си ( Ники). Някак си така мога да го приема този живот, до вчера мислих как го е зарязала само и тоя какво е правил с него.

# 11 321
Майката обяснява, че оръжията в хижата били пушки за пейнтбол и лъкове... За съжаление звучи като човек, който смята да оправдае ИК.
Били й правили палачинки, сарми и гледали филм и тя си прекарала прекарасно в хижата... Леле тая жена не е в час. Sad
И криминалиститв казаха това. Оръжия с разрешително- 3 бр за шестимата(?). Това може да е ловна пушка или по-трудно пистолет.

# 11 322
  • софия
Звънче, жената, която на чешмата е видяла джиповете даде интервю. Приятелка на Дечо е била по спомен. Каза, че не им е обърнала такова внимание, но си помислила, че в джиповете може да е той.
Не е викана от органите. Знам, че даде интервю. И нея я оплюхте.
Органите не са я търсили да дава сведения. Не телевизията.

И теорията, че родителите не съдействат се пропуква. Майката каза, че по собствено желание е отишла да дава сведения и не са се държали особено предразполагащо с нея, както и с други, които са били там затова.

# 11 323
Е, не знаем дали е давала сведения. Може и да е. То на тоя брифинг кое по-напред да питаш. Аз специално нищо не съм казала за нея, не знам защо пишеш в множествено число.

# 11 324
  • софия
Не е. Току-що го каза майката на Николай.

Общи условия

Активация на акаунт