Криминални досиета

• 540 153
  • 11 824
  •   150
Отговори
# 11 355
  • софия
Не знаела какви оръжия имало в хижата, но всички знаели, че има стая за глина!
-----------
Другото, което ми направи впечатление, е начинът, по който бащата на А. и майката на Н. говорят за децата си. Много странни словосъчетания използват.
Напротив. Каза, че е влизала във всяка стая и няма такива оръжия, за които се обясняваше в началото - че имало арсенал.

# 11 356
  • Пловдив
Започват да се пропукват основни опорки.
Ники не е бил захвърлен от майка си, семейството му е живеело на 5 минути от него.
Живеело на 5 минути от него, а не е живеел със семейството си. Доооста голяма разлика, според мен.

# 11 357
Ама хора, масово теориите тук се пропукват.
1. Ако са природозащитни, кому е нужно да ПАЛЯТ хижата, че и животните?
2. От излезналите кадри от стаите в хижата, ясно се виждат будистки книги и обекти. Очевидно са вярвали в това. В будизма се вярва, че убийството и самоубийството, ще те доведат до “най-ниското ниво” в следващия ти “живот””.
3. Пак се връщам на следното - защо им трябва цял ден да се гръмнат? Защо Калушев да ходи да го прави отделно, нейде из балкана? Как три трупа са един до друг, ако са се самоубили?

# 11 358
И да покажат записи от убийството, пак ще се намерят хора да кажат, че са монтирани и не са истински, мафията е замесена и тн, така че не знам дали има смисъл…

# 11 359
Не знаех, че зад всеки осъден за убийство, или извършено самоубийство в страниците по делото има и запис от това как го е направил.

# 11 360
  • Варна
Майката държеше да де знае, че от тази ракурс от който показаха кадрите -камера там няма. Разбрала за случилото се като й се обадили за палежа, каза, че не може да каже кой. Тръгнала “към морето”. Това е обширно понятие, не знам какво означава просто към морето. И мен че впечатли самообладанието й. Каза,че повече не смята да говори пред камери, смятам, че трябваше да й се отдели повече време.

# 11 361
Сега си спомням, че в първия ден съобщиха, че полицията е получила уведомление от майката на един от Петрохан, че няма връзка със сина си.Явно е била тя.Но ...нали 24 ч.   щото е пълнолетен...

# 11 362
Абе какви будисти са били тия…

# 11 363
Това с брадата на брадатия не е вярно. Имаше снимки някъде как са наредени. Не му е изгоряла брадата.

Какво? Изтекли са снимки, на които се виждат загиналите?!

# 11 364
Интервюто на майката не беше, защото се притеснява какво мисли обществото за нея. Ядосана е от лъжите, които се разпространяват. Всички непознати се изказаха само близките не може.
Последната и грижа е какво мисли обществото, но явно и е важно
О да , защитава детето си .

# 11 365
Тръгнала “към морето”. Това е обширно понятие, не знам какво означава просто към морето.

Е каза към къщата. Всички знаят къде е къщата. Къде другаде на морето да ходи, на плаж ли?

# 11 366
  • София
Не беше ли майката на Калушев се свързала с полицията? Заради прощалното съобщение? И друга майка ли е звъняла, или аз нещо не съм схванала.

# 11 367

Каза също и че е потърсила съдействието на полицията.
Но водещият, на чието самообладание тук се възхищават, не попита каква е била реакцията на полицията, нито дали тя в крайна сметка е отишла на морето и какво е заварила там, а я прекъсна с обяснението, че ефирът не е безкраен.

Или не сте гледали внимателно или не знам, но нямаше нужда Дойнов да я пита каквото и да било, защото тя помоли да я остави и той наистина я остави сама да разкаже какво се е случило, когато е отишла (да, отишла е) на морето.
И какво е обяснила?

# 11 368
Абсолютно нищо не разбрах цяла седмица, честно.
Не мога да разбера кой лъже.
Де факто никой не лъже: налудността за един психотик е напълно отговаряща на реалността. Т.е. всичко е истинно… и достоверно според страдащия.

# 11 369
Родителите на убитите деца не вярват,че ги е убил Калушев.  Те смятат, че това е направил някой друг.

Както и да ги наричате и категоризирате, това е тяхната истина. Те не са си захвърлили децата, оставили са ги при човек, на когото се доверяват за да водят начин на живот, който одобряват. И не са били далече от тях.

Затова всякаква истерия, дали си децата на педофила, какви родители са тия и т. н.е  безпредметна. Това не е тяхната истина, те не са си зарязали децата. Не са ги дали на педофила и не смятат, че той е убиец. Затова и дават изявления, смятат, че трябва да се търси друг убиец.

Не знам дали има други убийци, не съм врачка. Според мен няма. Но няма и педофили на които са дадени деца.

Така че е излишно да се коментират родителите по тоя грозен начин.

Общи условия

Активация на акаунт