Криминални досиета

• 538 737
  • 11 816
  •   56
Отговори
# 11 340
Глина и сарми има в главата на тая жена, което си е оставила детето при тия психопати.

# 11 341
  • софия
Каза, че е ходила до морето. Трябва пак да изслушам, но е ходила и до морето, защото е знаела, че са там.

Беа, кой кого на кого е дал?

# 11 342
Защо изобщо го е дала? Не са имали какво да ядат, не е имала друг избор ли? Нищо не оправдва този избор за мен.
Каза ли с какво се е занимавала? Писахте горе, че са били заможно семейство.

# 11 343
От Бърд.бг бяха споделили, че версията за самоубийство често се използва за случаи, които тр да се приключат бързо без да тр да се отварят наново. От друга страна има много ситуации на родители, които си мислят, че познават децата си, докато не се случи нещо неприятно и после следва "Ама той/ тя не е такъв". С което не казвам, че случаят с тази майка е същият, но все пак. Да посещаваш детето си веднъж - два пъти в периоди от време не означава, че можеш да имаш реалистични впечатления. Ако този лагер/ група са толкова миролюбиви, защо не са сред хората в някое село, където можеш да си вземеш достатъчно голям имот, а трябва да живееш по чукарите.

# 11 344
При толкова камери, запис как си говорят , сбогуват, а телата са отвън застреляни, няма ли запис как/кой ги стреля? Или точно тогава няма запис, няма обхват на камерата. Естествено

Със сигурност камерите са заснели кое как е станало, но на обществото няма да бъде показан целия брутализъм около смъртта на тези хора.
Според мен версията на МВР за станалото е истината.
 Да се надяваме, че мъжете са описали мотивите си някъде в мейл или по друг начин, за да се знае точната причина за този трагичен изход.

# 11 345
Защо изобщо го е дала? Не са имали какво да ядат, не е имала друг избор ли? Нищо не оправдва този избор за мен.
Не го е дала, бре, с него е била...

# 11 346
Рангелова,
в наказателното право е така - извън всякакво съмнение. в световната и европейска практика, поне ЕСПЧ и СЕС
Не извън всякакво, а извън разумно съмнение - в Булгаристан на цацата, сарафа и изтеклите мандати. Разликата е голяма.С това съм съгласна!!!

Със сигурност според практиката на ЕСПЧ (Европейски съд по правата на човека), в Страсбург и СЕС (Съдът на Европейския съюз), в Люксембург Прокуратурата е длъжна да докаже вина извън всяко съмнение или още казано "всяко съмнение е в ползва на обвиняеми/подсъдимия".
И да, СЕС се явява по-висш от всички български съдилища, защото тълкува частта от законодателството на ЕС, което е над българското. Има прекалено много решения, естествено и Директиви и т.н.

Но в Булгаристан си перкат по Сталински - извън разумно съмнение. В смисъл - избират една хипотеза, хвърлят 2-3 доказателства и това се приема за разумно съмнение. И се огнорират всички доказателства, които я оборват

И това е една от многото причини да не вярваме на разследващи, прокурори и съдии, защото почти винаги оставят огромни съмнения.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:54 от biborana

# 11 347
Много добре се вижда датата и часа на записа!
Майката да се успокои и да внимава какво говори, защото интервюто само създаде едно неприятно лично мое отношение към нея.
Датата е 01.02.2026 г. 10.00 часа, а после 16,20 часа.

# 11 348

Каза също и че е потърсила съдействието на полицията.
Но водещият, на чието самообладание тук се възхищават, не попита каква е била реакцията на полицията, нито дали тя в крайна сметка е отишла на морето и какво е заварила там, а я прекъсна с обяснението, че ефирът не е безкраен.

Или не сте гледали внимателно или не знам, но нямаше нужда Дойнов да я пита каквото и да било, защото тя помоли да я остави и той наистина я остави сама да разкаже какво се е случило, когато е отишла (да, отишла е) на морето.

# 11 349
Не знаела какви оръжия имало в хижата, но всички знаели, че има стая за глина!
-----------
Другото, което ми направи впечатление, е начинът, по който бащата на А. и майката на Н. говорят за децата си. Много странни словосъчетания използват.

# 11 350
  • # супернатурална #
Започват да се пропукват основни опорки.
Ники не е бил захвърлен от майка си, семейството му е живеело на 5 минути от него.
Не били автомати, а пейнт-бол пушки.
Имало е 4 джипа в деня на трагедията, които не са на организацията.
Желая на близките на жертвите да намерят сили да изровят истината. И изказвам искрени съболезнования.
Парадоксалното е, че във форум за майки може да се налети на  най-голяма злоба към друга майка.

# 11 351
С него е била докога?: В Мексико в съседна къща. А в България - направо с Ламата го е оставила май.
Лично имам много сериозни разсъждения по темата. Детето е карма. Не можеш ей така да го дадеш на друг и да ти е леко. То си е пак там някъде, твоето дете. А ти къде си?

# 11 352
  • София
Аз поне се почувствах малко по-добре, като знам че детето е било с майка си ( Ники). Някак си така мога да го приема този живот, до вчера мислих как го е зарязала само и тоя какво е правил с него.
Еми то за това много пъти се апелираше да се придържаме към известното, а не да си доизмисляме, запълвайки липсващата информация с нашите страхове.

Много ми е тъжно днес, каквато и да е историята на убийства/самоубийства, рабирам ясно, че са си отишли хора, които са били ценени и обичани....деца 😔😔 намерени застреляни някъде по чукарите.  Оства много горчиво усещане, че не са били защитени, че полицията не е имала представа какво се случва...тежко е, 6 човека. Не съм гледала майките, но си представям болката им.
Да почиват в мир, съболезнование на близките.

# 11 353
При случай, който смрази цялата държава аз смятам, че е редно да се покажат записите без значение колко са брутални. Спомням си само преди няколко месеца, че колкото пъти си отворех ФБ, толкова пъти виждах убийството на украинското момиче в метрото. Съвременните хора за жалост сме нагледали на какво ли не, но за да си върнем поне малко доверието в институциите и в държавата, трябва да знаем истината.

# 11 354
  • sofia
Има 4 гилзи в Петрохан и 4 рани, като един от тях има 2 рани, за това казаха убийство и самоубийство/самоубийства. Т.е. един от тях е убил друг с два изстрела и после се е самоубил.
Нали всички са загрижени за близките на жертвите,  незнам защо се  очаква да прожектират по ТВ как се самоубиват. С оглед и това , което видях като роднини до тук, мисля, че тези детайли са достатъчни за да се каже какво е станало в общи линии и повече публична информация наистина пречат на разследването. Жената вече има адвокат, който й е казал какво да пита по телевизията във връзка с разследването и ще борят записите, защото камера няма. Явно са й останали още пари.

Общи условия

Активация на акаунт