Криминални досиета

• 545 667
  • 12 108
  •   314
Отговори
# 11 250
  • София
Напротив, писмото е явно прощално и то беше най-голямата следа (поне за тези, които не сме гледали записите) какво се е случило.
Казва, че е опитал да спаси момичето. И че това е преляло чашата.
Доколкото разбрах от МВР момичето е живяло в хижата (не знам дали е била там в деня, в който са решили за самоубийството)
За мен момичето / болното/, според писмото, е ключът.
Чак да се самоубият, след като така хубавичко са си стъкмили удобства, уединение, защита и дейност, и изведнъж ЧАК такова изтрещяване.
Докато не разберем как са " лекували" момичето и как/ слава богу/, се е измъкнало, че сега е ЖИВО/ каза един от брифинга/, и го натърти, няма да се знае мотивът.
И аз така мисля, натъкнали са се на грешното дете, с грешното семейство, може да е имало заплахи от разправа, че и въздействат и т.н. Нещо от такъв тип е застрашило цялата комуна и гнездото, което са си устроили до степен, че да е фатално. А фатални могат да са само много тежки разкрития - някакви големи злоупотреби, включително с децата.
Не е задължително това да е детето, с което са се препънали, но съобщението до майката на Лама за това насочва.

# 11 251
  • Варна
А като са природозащитници защо им е да палят хижата като има шанс пожарът да се разпростре и в гората?  Не е ли това против всичките им идеи
Природозащитничеството им е алиби и прикритие за друга дейност. Нямало е реална причина да са точно там.

И това го знаеш откъде?
Защо смяташ че са им продали хижата и са ги оставили да си развяват коня? Имали са протекции, очевидно не защото работят ползу роду.

Кой им е продал хижата? Ако тръгнем по тази следа, тя води до Борисов, нали? Значи, навързахме Борисов, Терзиев, Безуханова и Сандов в общ съмнителен бизнес. Това по твоята логика, не по моята.
Да, нещо такова ми се върти в главата. Не знам коя е Безуханова, но тези момчета са имали протекции на високо ниво

# 11 252
Откачалка. Абсолютна сектантка.

# 11 253
Рангелова,
в наказателното право е така - извън всякакво съмнение.

Не извън всякакво, а извън разумно съмнение. Разликата е голяма.

# 11 254
Да, бащата Макулев не си е променил мнението за Калушев. Вече разбирам, защо никой от семейството не се е противопоставил на пребиваването на Алекс при Калушев. Предполагам, че да живееш с такъв човек е истински ад. Съчувствам на жена му, дано намери покои.

# 11 255
Голяма грешка правят тези хора, че говорят по телевизията. И майката, и бащата. Защо го правят, не го разбирам това.

# 11 256
А майката на Ники какво каза и тя ли е спокойна.

# 11 257
Не знам коя е Безуханова, но тези момчета са имали протекции на високо ниво
Беше основател на едно движение Moovit, после беше част от Да, България. Като цяло с НПО-та се свързва.
И аз очаквам майката да се държи като бащата, до последно ще си защитават ИК.

# 11 258
А майката на Ники какво каза и тя ли е спокойна.
Доста даже. Смята, че било професионално извършено убийство.

# 11 259
Майката казва, че са били прекрасни хора. Приятелите им същото говорят. Как пък никой не е усетил, че са секта?! Не се връзва. Хора с професии, пари, имоти....
Според нея е убийство заради нещо, което са видели

# 11 260
  • вкъщи
Майката ги защитава, не смята че е самоубийство. Това бил най-хармоничната среда, в  която е била. Прекрасни, чудесни интелигентни хора.

# 11 261
  • при късмета
Няма да се разбере цялата истина за случая, това е повече от ясно. От целия втрещяващ казус, за мен най-втрещяващото е бащата на Александър. току що прочетох, че не си бил променил мнението за Калушев. Не го проумявам. Той е по-лош и от убиеца/те, който или които да са. Как живеят такива хора? Изрод, как може детето ти да е мъртво заради някого, че може и лично да го е убил, а той да продължава да твърди, че бил по-по-най?

Едит: за чия майка става въпрос, това съм пропуснала?

# 11 262
Майката по-добре да не беше излизала по телевизията. Може да е моментно състояние, но точно сега, не е много ок.

# 11 263
Майката ги защитава, не смята че е самоубийство. Това бил най-хармоничната среда, в  която е била. Прекрасни, чудесни интелигентни хора.
Ох, майко мила… добре, че не гледам.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 20:21 от Rimmona

# 11 264
Коги разбереш, че не е дошъл караконджул, ни мексиканската мафия. Много ми е жал за децата (Николай си е бил дете) и кучетата.

Общи условия

Активация на акаунт