Криминални досиета

• 532 632
  • 11 535
  •   485
Отговори
# 11 370
Родителите на убитите деца не вярват,че ги е убил Калушев.  Те смятат, че това е направил някой друг.

Както и да ги наричате и категоризирате, това е тяхната истина. Те не са си захвърлили децата, оставили са ги при човек, на когото се доверяват за да водят начин на живот, който одобряват. И не са били далече от тях.

Затова всякаква истерия, дали си децата на педофила, какви родители са тия и т. н.е  безпредметна. Това не е тяхната истина, те не са си зарязали децата. Не са ги дали на педофила и не смятат, че той е убиец. Затова и дават изявления, смятат, че трябва да се търси друг убиец.

Не знам дали има други убийци, не съм врачка. Според мен няма. Но няма и педофили на които са дадени деца.

Така че е излишно да се коментират родителите по тоя грозен начин.

# 11 371

Каза също и че е потърсила съдействието на полицията.
Но водещият, на чието самообладание тук се възхищават, не попита каква е била реакцията на полицията, нито дали тя в крайна сметка е отишла на морето и какво е заварила там, а я прекъсна с обяснението, че ефирът не е безкраен.

Или не сте гледали внимателно или не знам, но нямаше нужда Дойнов да я пита каквото и да било, защото тя помоли да я остави и той наистина я остави сама да разкаже какво се е случило, когато е отишла (да, отишла е) на морето.
И какво е обяснила?

Ами подробно разказа, явно не сте гледали. Стигнала е там, било пълно не само с полиция, ами и с тежковъоръжени специални части, не са я пуснали в къщата, питали я дали знае къде има ключ за къщата и т.н.

# 11 372
Да, тези хора не страдат много. Направили са най-доброто, мяркали са се наоколо понякога. Какво да се иска от един родител. Лесно е.

# 11 373
  • Пловдив
Родителите на убитите деца не вярват,че ги е убил Калушев.  Те смятат, че това е направил някой друг.

Както и да ги наричате и категоризирате, това е тяхната истина. Те не са си захвърлили децата, оставили са ги при човек, на когото се доверяват за да видят начин на живот, който одобряват.

Затова всякаква истерия, дали си децата на педофила, какви родители са тия и т. н.е  безпредметна. Това не е тяхната истина, те не са си зарязали децата. Не са ги дали на педофила и не смятат, че той е убиец. Затова и дават изявления, смятат, че трябва да се търси друг убиец.

Не знам дали има други убийци, не съм врачка. Според мен няма. Но няма и педофили на които са дадени деца.

Така че е излишно да се коментират родителите по тоя грозен начин.
Ок, не е убиец, най-прекрасен духовен водач е. Но не мога да уважавам мнението на хора, които са си оставили децата да ги ОТГЛЕЖДА друг, майката сама казва, че е живеела на 5 минути, не е живеела със детето си.

# 11 374
Ако майката е имала възможност да живее в Мексико, най-вероятно е имала възможност и да задоволява нуждите на детето си за екстремни преживявания и в България, а не на майната си в Мексико.
Но това са родители с алтернативни решения за отглеждане, най-вероятно тя също е била против ходенето на училище, лекарства и ваксини, с подобни възгледи като и самия основател на Роук. Така че какво й се чудим, толкова е била вързана с тези хора и на същия акъл, че ще си защитава сектата до край. И да, секта е, защото са замесени пари.

# 11 375
Майката беше плашеща - да осъзнаеш, че са ти убили детето и тя да е толкова емоционална дистанцирана и защитаваща убиеца. Не може да не знаела будизма, но нищо не каза.
Всички са впрегнати да оневиняват гуруто. Тази жена не проля ни една сълза.

# 11 376
Пътят към ада винаги е постлан с добри намерения.

# 11 377
Ок, не е убиец, най-прекрасен духовен водач е. Но не мога да уважавам мнението на хора, които са си оставили децата да ги ОТГЛЕЖДА друг, майката сама казва, че е живеела на 5 минути, не е живеела със детето си.
Съгласна съм. Какъв е бил смисълът да живее в отделна къща, а не при майка си, (като са на 5мин) щом идеята е била само за екстремните спортове?

# 11 378
  • # супернатурална #
Започват да се пропукват основни опорки.
Ники не е бил захвърлен от майка си, семейството му е живеело на 5 минути от него.
Живеело на 5 минути от него, а не е живеел със семейството си. Доооста голяма разлика, според мен.

Живеела е на 5 минути от него/предполага се, че е прекарвала време всеки ден с него, а не го е "предала" "захвърлила" на произвола. Разликата е много по-голяма

# 11 379
На мен ми е интересно какво ги е направило такива. Толкова различни, чисто психологически...

# 11 380
Съгласна съм. Какъв е бил смисълът да живее в отделна къща, а не при майка си, (като са на 5мин) щом идеята е била само за екстремните спортове?
Предполагам, че детето така е искало. И тя е задоволила всички прищевки. Искала е най-доброто, давала е пари. Майка е. Не е тя престъпникът в случая. Така е разбирала родителството.
Кой и как точно се е възползвал от нея е работа на полицията да разбере.

# 11 381
Няма да се разбере цялата истина за случая, това е повече от ясно. От целия втрещяващ казус, за мен най-втрещяващото е бащата на Александър. току що прочетох, че не си бил променил мнението за Калушев. Не го проумявам. Той е по-лош и от убиеца/те, който или които да са. Как живеят такива хора? Изрод, как може детето ти да е мъртво заради някого, че може и лично да го е убил, а той да продължава да твърди, че бил по-по-най?

Едит: за чия майка става въпрос, това съм пропуснала?
Майката на Ники, оставила го да отрасне от 11 годишен с ламата, според показание на свидетел, населяван от И.К., смята, че атмосферата е била прекрасна в хижата...а имаме много сигнали през годините за педофилия. Потрес, потрес...

Това с живеенето на 5 мин ми напомня Майкъл Джексън, който манипулира майката да се разгара на друг етаж, за да насилва детето й. 9 годишно дете, което е било ВЛЮБЕНО в Майкъл Джексън и му просветнало, че е било насилвано чак като голям мъж самият той баща.

# 11 382
.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:13 от Amarilis@

# 11 383
И после се е заселила край новия им дом в България ли на 5 минути пак?

# 11 384
А уважаваш ли поета Недялко Йорданов. Защото и той е оставил големият му син на отглеждане на 5 мин (при майка си)? Ама не сме го обявили за убиец и реално не. И се възхищаваме на поезията му (поне аз, де).

Общи условия

Активация на акаунт