Криминални досиета

• 542 156
  • 11 918
  •   252
Отговори
# 11 400
Майката също споделя неща за Дзогчен и проникновените послания на лама Иво. Има и редовни публикации против ваксините.
Ако не беше тази трагедия, доста хора щяха да се посмеят на този начин на мислене.

Нормално, всички са били част от тези учения и духовни практики.

# 11 401
Беше обяснено. Не е момиче, просто едното от момчетата е с дълга коса.

О, това съм го пропуснала. Нали имало някакво момиче и реших, че е то. Тогава кое е момчето? Николай или Александър?

# 11 402
Каза, че Ники е поискал да живее с тях. Тя живеела на 5-6.минути от тях.
Не искам да я коментирам тая жена, предизвика такъв гняв в мен.
Откъде е инфото за смс на бащата на А. до бтв?
Жал.ми е за 2те.момчета и никой друг. Деца без избор

# 11 403
На пресконференцията никой не е казал, че някой е в главата с два куршума. Стига глупости.

# 11 404
Аз донякъде се успокоявам, че не страдат толкова видимо. Ако се обвиняваха, как ще живеят от тук на сетне. По-добре е за тях така да мислят, направили са най-доброто на което са били способни. Има ли смисъл да изживеят остатъка от живота си в ад. Има ли смисъл да четат какво пишем ние. Не.

# 11 405
На пресконференцията никой не е казал, че някой е в главата с два куршума. Стига глупости.
аз така чух. Трима убити, четири гилзи, един с два куршума в главата.

# 11 406
Напротив, една жена, криминалист мисля, според мен се изпусна и го каза.

# 11 407
Изумително е, че почти седмица не са могли да локализират кемпера, при все, че имаше стихотворение на Ботев във фейса на Калушев с потенциална локация, която да се провери. Вероятно са били твърде фокусирани в едно, а другото е убягнало.

А там, където си казват "За мен беше чест" и там си личи йерархията: само двама събират ръце и покланят глава на Иво (който в същия момент отпива от термочаша). Ако беше нещо някакаво фатално като решение, щяха да го направят и тримата, няма елемент на взаимност, а на йерархия. По-скоро нещо са свършили някаква работа там и се възнаграждават.

За прегръдката -  не ми прилича на сбогуване за дълго време, по-скоро им е било обикновен ежедневен ритуал, когато се разделят. Личи си, че са си били близки. Логично е Алекс да не е в прегръдка с тях, защото е продължавал с Калушев. Ако беше прегръдка за някакво общо взето решение, щеше да ги прегърне и той. И Николай.

За другия запис вечерта - ток няма, те с фенерчета, най-вероятно отиват да видят какво става в самото помещение, откъдето идва огъня.

Тези записи нищо не доказват, моменти извадени от контекста, съжалявам, но явно дотолкова са успели да свържат нещата.
Труден случай, извън възможностите на разследващите по нашите географски ширини. Както вчера на брифинга си го признаха - "без аналог", иначе казано - нямат капацитета, но се опитват.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:48 от mariposa_viv

# 11 408
На колко е бил Ники, като е поискал? И дали не е прекарал време преди това там, да го омотат да иска? 11 годишно няма да иска баща си или майка си, ами чичо лама.

# 11 409
# 11 410
  • софия
Още в началото казаха, че един от убитите има 2 огнестрелни рани.

# 11 411
  • София
Беше обяснено. Не е момиче, просто едното от момчетата е с дълга коса.

О, това съм го пропуснала. Нали имало някакво момиче и реших, че е то. Тогава кое е момчето? Николай или Александър?

Има и момиче, на което са помагали и за което Калушев говори в съобщението, но засега не е показана никъде. Явно не е била там тогава.

# 11 412
Каза, че Ники е поискал да живее с тях. Тя живеела на 5-6.минути от тях.
Не искам да я коментирам тая жена, предизвика такъв гняв в мен.
Откъде е инфото за смс на бащата на А. до бтв?
Жал.ми е за 2те.момчета и никой друг. Деца без избор
Точно! А родителите-зомбирани и безхаберни до последно!

# 11 413
  • Пловдив
Майката държеше да де знае, че от тази ракурс от който показаха кадрите -камера там няма.
Как така няма камера там, а има кадри?

# 11 414
Казаха, че изстрелите са били от упор или много, много близо. За какво му е на последния останал, който явно се е самоубил, да убива един от останалите с 2 изстрела от упор

Общи условия

Активация на акаунт