Както и да ги наричате и категоризирате, това е тяхната истина. Те не са си захвърлили децата, оставили са ги при човек, на когото се доверяват за да водят начин на живот, който одобряват. И не са били далече от тях.
Не знам дали има други убийци, не съм врачка. Според мен няма. Но няма и педофили на които са дадени деца.
Така че е излишно да се коментират родителите по тоя грозен начин.
Не е безпредметна, защото тези родители няма да са последните, които решеват, че нещо там не могат да се справят с някое осем годишно и то трябва да отиде при някакви чичовци-рейнджъри.
Тези хора просто не са адекватни. Започва майката да говори за оръжия и вика - най-доброто ми решение беше да го дам там, не знам какви оръжия са намерили, там имаше стая за музика, работилница за глина, най-невероятната библиотека, невероятни неща. Бащата на другото дете и той ги реди някакви странни.
Никой не очаква от тях да са по телевизорите 24 часа след като децата им са намерени мъртви, никой няма да ги осъди, ако поискат да останат сами със скръбта си. В такъв момент да излезеш по телевизията и да държиш тон на водещия е меко казано странно.