Криминални досиета

• 544 520
  • 12 060
  •   299
Отговори
# 11 385
  • Пловдив
Започват да се пропукват основни опорки.
Ники не е бил захвърлен от майка си, семейството му е живеело на 5 минути от него.
Живеело на 5 минути от него, а не е живеел със семейството си. Доооста голяма разлика, според мен.

Живеела е на 5 минути от него/предполага се, че е прекарвала време всеки ден с него, а не го е "предала" "захвърлила" на произвола. Разликата е много по-голяма
Живота на 5 минути от детето ти не е като живот с детето ти. Не мога да си представя как не ви е ясно.

Ок, не е убиец, най-прекрасен духовен водач е. Но не мога да уважавам мнението на хора, които са си оставили децата да ги ОТГЛЕЖДА друг, майката сама казва, че е живеела на 5 минути, не е живеела със детето си.
А уважаваш ли поета Недялко Йорданов. Защото и той е оставил големият му син на отглеждане на 5 мин (при майка си)? Ама не сме го обявили за убиец и реално не. И се възхищаваме на поезията му (поне аз, де).
Не, не го уважвам. И качествата му като поет нямат НИКАКВА връзка с капацитета му като родител.

# 11 386
Предполагам, че детето така е искало. И тя е задоволила всички прищевки
Аха, ще слушам аз 11г дете с кой иска да живее…

# 11 387
Значи тръгва някакъв наказателен отряд с качулки и маски. Минава първо през хижата, убиват тримата там и после чакат няколко дена кемпера с другите трима да обиколи България, да ги изчака да стигнат до Околчица и да свитне другите трима там.
Верно ли?

# 11 388
  • софия
Не съм сигурна, че всички, особено някои, гледаме и слушаме едно и също. Със сигурност чуваме различни неща.

Интервюто с майката на Николай.

# 11 389
На майка си са оставяли почти всички през соца бебетата си. Къде е майка пенсионерка, къде е въоръжен гуру лама?

# 11 390
Майката също споделя неща за Дзогчен и проникновените послания на лама Иво. Има и редовни публикации против ваксините.
Ако не беше тази трагедия, доста хора щяха да се посмеят на този начин на мислене.

# 11 391

Кое е това момиче?!? 😳

# 11 392
  • София
Беше обяснено. Не е момиче, просто едното от момчетата е с дълга коса.

# 11 393
Може да е момчето с вързана коса Sad

# 11 394
Скрит текст:
Родителите на убитите деца не вярват,че ги е убил Калушев.  Те смятат, че това е направил някой друг.

Както и да ги наричате и категоризирате, това е тяхната истина. Те не са си захвърлили децата, оставили са ги при човек, на когото се доверяват за да водят начин на живот, който одобряват. И не са били далече от тях.
Затова всякаква истерия, дали си децата на педофила, какви родители са тия и т. н.е  безпредметна.
Скрит текст:
Това не е тяхната истина, те не са си зарязали децата. Не са ги дали на педофила и не смятат, че той е убиец. Затова и дават изявления, смятат, че трябва да се търси друг убиец.

Не знам дали има други убийци, не съм врачка. Според мен няма. Но няма и педофили на които са дадени деца.

Така че е излишно да се коментират родителите по тоя грозен начин.

Не е безпредметна, защото тези родители няма да са последните, които решеват, че нещо там не могат да се справят с някое осем годишно и то трябва да отиде при някакви чичовци-рейнджъри.

Тези хора просто не са адекватни. Започва майката да говори за оръжия и вика - най-доброто ми решение беше да го дам там, не знам какви оръжия са намерили, там имаше стая за музика, работилница за глина, най-невероятната библиотека, невероятни неща. Бащата на другото дете и той ги реди някакви странни.
Никой не очаква от тях да са по телевизорите 24 часа след като децата им са намерени мъртви, никой няма да ги осъди, ако поискат да останат сами със скръбта си. В такъв момент да излезеш по телевизията и да държиш тон на водещия е меко казано странно.

# 11 395
  • Пловдив
На майка си са оставяли почти всички през соца бебетата си. Къде е майка пенсионерка, къде е въоръжен гуру лама?
Докато не се обърне колата и някой умре.

# 11 396
това е Александър

# 11 397
Значи тръгва някакъв наказателен отряд с качулки и маски. Минава първо през хижата, убиват тримата там и после чакат няколко дена кемпера с другите трима да обиколи България, да ги изчака да стигнат до Околчица и да свитне другите трима там.
Верно ли?
Като самоубилият се с два куршума в главата. Верно ли?

# 11 398
Къде са многото сигнали за педофилия? Прокуратурата каза един, недоказан. Може ли линк?

# 11 399
Започват да се пропукват основни опорки.
Ники не е бил захвърлен от майка си, семейството му е живеело на 5 минути от него.
Живеело на 5 минути от него, а не е живеел със семейството си. Доооста голяма разлика, според мен.

Живеела е на 5 минути от него/предполага се, че е прекарвала време всеки ден с него, а не го е "предала" "захвърлила" на произвола. Разликата е много по-голяма
Живота на 5 минути от детето ти не е като живот с детето ти. Не мога да си представя как не ви е ясно.

Ок, не е убиец, най-прекрасен духовен водач е. Но не мога да уважавам мнението на хора, които са си оставили децата да ги ОТГЛЕЖДА друг, майката сама казва, че е живеела на 5 минути, не е живеела със детето си.
А уважаваш ли поета Недялко Йорданов. Защото и той е оставил големият му син на отглеждане на 5 мин (при майка си)? Ама не сме го обявили за убиец и реално не. И се възхищаваме на поезията му (поне аз, де).
Не, не го уважвам. И качествата му като поет нямат НИКАКВА връзка с капацитета му като родител.
Най-малкото да може ламата и детето да правят каквото искат, без да им се бърка майката-не денем, ами нощем...

Общи условия

Активация на акаунт