Криминални досиета

• 555 765
  • 12 560
  •   299
Отговори
# 11 430
Аз няколко извода правя. Първо, очевидно имаме умишлено изкривяване на истината с педофилски истории от страна на Сарафов и сие. Второ, беше нарисуван категорично неистински образ на сектата, от властите. Нито насила ги държат децата, нито са изолирани, нито родителите няма достъп, ми напротив даже ако желаят може през цялото време да са с тях.

Защо държавата умишлено преиначава истината за характера на така наречената секта. И не вярвам, че майката си защитавала избора да си даде детето на педофили, и лъже най нагло.

# 11 431
То остави, че показва средни пръсти, а другия надига чаша с нещо, цялостно не изглеждат в час. Твърде превъзбудено се държат.

# 11 432
Самоубили са ги по някакви причини. Явно са замесени някои от силните на деня в мръсна история и да няма гласност. Никакви религии не са причина. Така мисля.
Каквито и съмнения да имах, записите ги разсеяха. Дано като приключи разследването публикуват всичко от камерите.

# 11 433
  • в страната на чудесата
Тези кадри на мен приличат като да показват разединение с ИК и подигравка след потеглянето на кемпера… сякаш са решили да развалят калимерата… и някой да е недоволен.
Алекс е по-малък от сина ми, не мога да повярвам какъв изрод може да извърши това.
Може да греша, но ще трябват още филми за да убедят общността, че това е самоубийство
може някой да е запалил пожара за да излязат навън… нищо не показва тоя запис освен още въпроси…

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:42 от Leika_moja

# 11 434
  • софия
Не знам как виждате определени пръсти в тези размазани образи. В чашата може да има чай.

# 11 435
Самоубийство с 2 куршума?? Че пък и с толкова сигурна ръка, че стреляш отдалече...

# 11 436
Записът показва хора , които се смеят, кучето скача, застреляни са… да открият кой ги е застрелял

# 11 437
Не чухте ли какво каза майката - там нямало камера в тази посока,.от която показаха записите.  И може да са станали свидетели на нещо.

# 11 438
  • Варна
Майката държеше да де знае, че от тази ракурс от който показаха кадрите -камера там няма.
Как така няма камера там, а има кадри?
Не знам, не мога да кажа. Това твърдеше майката. Има коментари във фейсбук, че това са кадри на нивото на снимащ човек и никой няма да сложи там камера насред двора, ето тук:
https://www.facebook.com/share/1DAczG5UAa/?mibextid=wwXIfr

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:31 от Ivka_smile

# 11 439
  • софия
Друго се сетих: вторият запис уж показва как палят хижата и на него се вижда как влизат в нея, а отстрани, в задния ляв ъгъл, вече има пушек.

# 11 440
Самоубийство с 2 куршума?? Че пък и с толкова сигурна ръка, че стреляш отдалече...
Не самоубийство, а един е стрелял към останалите и тях не е успял да улучи.
Не знам странно ми е да си представя колко трябва да си решен и същевременно да не трепнеш да си натиснеш спусъка към слепоочието…

# 11 441
Майката държеше да де знае, че от тази ракурс от който показаха кадрите -камера там няма.
Как така няма камера там, а има кадри?
Е, тя каза, че няма камера там. Пък после каза, че да, явно има камера, но е от раздяла по друго време- когато са тръгвали към морето.
Открито объркана жена, но непоклатима. Ще съди постове на хора за клевета. Яла сарми и палачинки. Ами ще си готвят, няма да пуснат някой с кетъринг там, да премине оградите.
И какво очаква в село Българи- да я пуснат в къща, която претърсват, и то когато  има тройно убийство и трима в неизвестност?
Адвокатът и е абсолютно некомпетентен.

# 11 442
Това, че има библиотека и стая за глина, не оневинява.Калушев. Това, че майката не е виждала оръжия, не значи, че не е имало. Хората от селото свидетелстваха, че рейнджърите се разхождат с автомати.
Не мога да си представя да изгубиш детето си и да не си разстроен и да не показваш капчица емоция.

# 11 443
То остави, че показва средни пръсти, а другия надига чаша с нещо, цялостно не изглеждат в час. Твърде превъзбудено се държат.

Е стига де. Да не са на погребение? Защо да не се лигавят и дори да пият? Сами кочове в пущинака като лордове ли трябва да се държат?

# 11 444
На мен ми направи впечатление как русата дама от пресконференцията специално млъкна за секунда и си погледна в бележника, за да прочете в каква поза е намерено детето. Странно, че не е запомнила такава ужасяваща подробност.
Както и ми е странно да се преразказват свидетелски показания за напрежението в групата, за липсата на подкрепа и тн., при наличие на следствена тайна. Май се позовават на нея само, когато им е угодно.

Общи условия

Активация на акаунт