Криминални досиета

• 548 259
  • 12 227
  •   326
Отговори
# 11 505
Абе защо на никой друг не му направи впечатление, че ако профила във фейса на тази жена, който някой сподели тук е на интервюираната преди малко от Ники Дойнов, тя е майка на Алекс не на Николай…
Аз наистина съм в потрес от объркването като цяло.
Какво объркване? Александър е едно от най-разпространените мъжки имена.
"Тази жена" Е майка на Николай.
И има още един син, който се казва Алекс на 14-15 г. ли?

# 11 506
  • София
Хора, тръгнете ли по линията, че нещо е манипулирано, то всичко може да е манипулирано. Запис на Калушев как се гръмва да ви дадат, самопризнания пред нотариус да покажат, винаги и всичко може да е фалшификация. Трябва да има някаква разумна граница, моля ви се, помислете си къде бихте я сложили за себе си в този момент.
Не се учудвам, че родителите на жертвите, в пълен шок в момента, са във фаза на отричане. Щом съфорумки, които не са засегнати пряко от случая, са там, то какво да очакваме?!

# 11 507
Ама това не е всеобщо известна информация, колко деца има тази жена, та на 4тата минута да ви бъде отговорено.

# 11 508
Абе защо на никой друг не му направи впечатление, че ако профила във фейса на тази жена, който някой сподели тук е на интервюираната преди малко от Ники Дойнов, тя е майка на Алекс не на Николай…
Ох, а защо да няма? Кое е невероятното?

# 11 509
  • София
Възможно е да има и други деца. Но да, това е нейният профил.

# 11 510
Във всички интервюта, аз виждам неадекватни родители с големи финансови възможности. Не ги оправдавам да поверят децата си на някакви хора, които имали "само пейнтбол пушки или спортни арбалети, че и законно оръжие". А някои от тях, само са гравитирали наоколо в Мексико. Промити мозъци ли са, не знам. Глезотия от свръх задоволеност ли е, не знам. Но за мен, родител да не каже 2 думи за изгубеното си дете, а да възхвалява начина на живот на някого и прекрасните си моменти с него, е меко казано психарско. И всички т.нар. приятели на тези одухотворени планинари звучат като облъчени.

# 11 511
Не, не е вярно, че са казали, че сигналът е САМО един. Един сигнал е лийкнат от елфите и пресата, но се говореше за сигналИ, като се конкретизираха поне 2 сигнала -- един за 9 годишен (предполагам Леон) и един за 15 годишен. Но според журналиста в Бивол е имало и още сигнали.?

Поне на брифинга категорично казаха за 1 /един/ сигнал към прокуратурата за посегателства срещу деца и че тече проверка дали са постъпвали някакви сигнали към МВР. От 53-та минута.

Към прокуратурата не знам колко сигнала са стигнали, но до ДАНС има пратен поне един сигнал по Деньо Денев за"паравоенни структури и сексуално посегателство над  малолетни и непълнолетни деца", а преди това още 22ра година до ГДБОП има пратен друг сигнал, отново свързан със злоупотреба с деца.

# 11 512
  • Пловдив
Е, нали майката на Александър Макулев се казваше Десислава? Не Ралица?

# 11 513
Скрит текст:
У  нас досега не са се случвали подобни неща и нормално всички да са готови по-скоро да повярват в извънземни и всякакви конспиративни теории, отколкото да приемат, че има толкова лоши хора, чак толкова лоши наистина, че те могат да са били симпатични, да са будили доверие у другите и накрая да се е стигнало дотук. Таргета на Калушев официално са били тормозени в училище деца, деца от разбити семейства или с отсъстващи родителски фигури. Това си е психопатска класика и подобни истории се случват непрекъснато в други страни.

Не харесвам Сарафов, не съм фен на държавното управление, но тук тия неща трябва да се отличават.

Как не са намерили кемпера? И как си представяте, че го намират? Това не е американски касов хит, за да стоят от някакви служби пред мощни компютри, които ползват свързани всички камери в страната плюс лицево разпознаване и разпознаване на номера. ТОЛ камерите правят снимки и то на нарушения, тук нямаме някаква единна мрежа за видеонаблюдение с всички екстри.

Другото не е нещо невероятно и невиждано. Малко медитации, друсане с контрол на дишането и лишаване на мозъка от кислород си е класика, по 4-5 часа така и то не халюцинации и психоза, ами всичко може да стане.
И само ще ви припомня Спас от Кочериново, също психопат, успял да се представя за друг човек с години и да излъже топ журналисти, които живеят и работят по света. Интелигентни хора с критично мислене, не деца. А той пълен смотаняк от някакво село. Това е психопат. Умеят ги тези неща.
Добре написано, но не е професионално да поставяш диагнози (доколкото съм чувала, си психолог).

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 22:13 от Tsugumi_

# 11 514
А, то никой не знае как се манипулира час и дата, нали?
Тя не казва, че е манипулиран. Внушава, че въобще няма.

# 11 515
"Ще се видим по по-хубав начин" .
На юен не ми прилича да планират нещо.
И отрязъка, когато влизат в хожата, отзад вече гори, но не е в полезрението им изобщо.

# 11 516
Това май е защитен механизъм

# 11 517
  • Пловдив
Политическите пристрастия като цяло странно много изкривяват оценките за нещата навсякъде, където на собственика на пристрастията му се привиди политика.

# 11 518
Нещо невероятно ли виждате в това?
Какво точно ровите? Дори елементарна информация е трудно да разберете.
Доста груб коментар, просто попитах защото ми се стори странно съвпадението и реших, че може би е някаква грешка. Освен това не видях  снимки на Николай в този профил, с само на по-малко момче…
Какво значи “ровите” някой беше споделил профила и го разлгледах. Нещо забранено ли има? Или само вие може да ровите, гледате и коментирате в темата

# 11 519
Защо преместиха кемпера на ход? Не трябваше ли да го запечатват, да го качат на платформа? Нали е местопрестъпление?
Това и мен ужасно много ме изненада. Да удариш бронята на някой на светофар не мърдаш колата цял ден, а тези влязоха в кемпера и го подкараха

Общи условия

Активация на акаунт