Криминални досиета

• 547 449
  • 12 185
  •   308
Отговори
# 11 565
По педофилската линия оттук насетне могат да излязат сведения само от други деца, участвали в лагерите и другите дейности или живели в комуните. Или от техни близки.

Засега имаме един сигнал до прокуратурата, който е стигнал доникъде поради отказ от съдействие на родители и близки, което не означава непременно, че няма нищо за разследване. Имаме, според медиите, и една анонимна жертва на сексуални посегателства от малко населено място в Софийска област. Но много хора няма да повярват, докато някой не излезе с лицето си, а това е много трудно в такива ситуации.
Вижте, двете неща са различни. Ако престъплението е от личен характер (клевета, обида и т.н.), оттеглянето на тъжбата спира разследването, но ако сигналът е за престъпление от общ характер, включително педофилия, то разслвдащите, дори и при оттеглен сигнал са длъжни да продължат.

Това е така, но в брифинга днес прокурорката няколко пъти натърти, че разследването е спряно именно по тази причина -- отказ от съдействие.

# 11 566
Работата на криминалните психолози е именно да правят профил дори на лица , с които не контактуват .
Профил от криминален психолог работещ по случая има ли ?

# 11 567
Никола Тесла, ами ето и аз задавам въпрос.
Как си обяснявате, че 3мата с кемпера, ако са в критична, животозастрашаващи ситуация и свидетели на тройна екзекуция, не са успели да сигнализират за ставащото?
Ако ИК може да използват социалните мрежи, за да сложи стихотворение на Ботев, защо не драсна 3 реда да каже "Хора, помагайте, 3ма са убити, преследват ни"?

Ами ако тримата са убити преди другите в хижата, ако са ги заловили на излизане от хижата, как да съобщят?

# 11 568
Освен предложената от полицията версия:
А) опасността е дошла неочаквано и не са имали време
Б) може и да са сигнализирали
В) да нямат доверие на властите, не желавт да се издават.

# 11 569
Нова, не става дума за лагер, а става дума за дългосрочно съжителстване на деца с мъже без семейства. За това говорим. Няма нужда да ти се привижда нещо, то е казано директно --- деца, които са дадени да ги отглеждат чужди мъже, които нямат приятелки или съпруги. Леон почти година е изкарал с ламата в хижа Петрохан и няма данни да е воден на училище през този период. За Алекс също няма данни да ходи на училище, той живее с ламата и други чичковци от 12 годишен. Това лагер ли е?

Според разследващите, детето е убито от Калушев..това готино ли е?

Ако е убито от Калушев, за което засега няма нищо официално, това прави Калушев убиец, не педофил. Същото се отнася и за неходенето на училище, няма общо с педофилия.

# 11 570
Нешка беше ли въоръжена? И нейните момичета играеха гимнастика, а не будистки практики по 5 часа дневно. Как може да се сравнява нормален спорт и усилия с живот с някакъв човек, който е против нормалното образование?

Откъде  знаеш, че няма жертви и там? Да не ядат да не станат дебели....

Показаха в репортажа четирима мутряги. Чудят се в нета от коя служба са, чак страшни

Абсолютно. По една или друга причина, познавам Нешка и действително е ФАКТ, че има не малко момичета, които не са издържали психически.
Но да, това се толерира, сигурно защото е жена и не е разполагала с физическо оръжие. Нищо, че то и анорексии и булимии могат да са за цял живот. Simple Smile

Ами то и ламата са го толерирали години наред да насилва деца, докато не се самоубили 4-5 човека и, докато той лично не убил едно детенце от упор.

# 11 571
Оххх...аз лично си мисля, че нито т.нар  "рейнджъри", нито родителите са или били "лоши" хора. По принцип хората, които се занимават с екстремни спортове, са по-особени : чувствителни, интелигентни, обичайно алтруистични, затворени и дистанцирани към различните от тях, но не агресивни, склонни към вманиачаване и мистицизъм. И като цяло с някаква форма на дефицит в живота си, която компенсират чрез постижения, непосилни за останалите, което ги кара да се чувстват значими и омаловажава евентуалния им провал в други социални области. Имат и верни фенове, обикновено подобен тип хора, които им се възхищават. Все повече си мисля, че тези хора са били симпатичти като цяло, даже полицията на ГЕРБ призна, че наистина са помагали на официалните власти /индиректно потвърдиха Терзиев/. Имам предчувствие, че и педофилията може да не е била консумирана, по-скоро лидерът ми изглежда стоик, та ми се струва, че е само грууминг относно децата, но не ги е пипал физически. Засега де.
 Родителите явно са фенове и приятели, с подобен светоглед, не могат да допуснат, че са сгрешили и отричат фактите. Обратното би ги смазало психически, особено ако споделят религиозните вярвания на гуруто, остават без никаква вътрешна опора.
Изобщо страшно ми е мъчно за всички. Раздялата на тримата мъже е покъртителна, те се смеят през сълзи. Ламата застрелва дете, което се моли. Вероятно вярвайки че го отвежда в нов прекрасен свят, жертвайки собствената си  карма. Изобщо...реве ми се. Човекът е най-прекрасното и отвратително животно едновременно. Как се е стигнало дотук?  С малко черен хумор : ако нямаха достъп до сериозни пари като повечето пещерняци, водолази и други авантюристи, сигурно още щяха да са живи, щото щяха да са заети да мислят как да си финансират хобитата.

# 11 572
Нешка беше ли въоръжена? И нейните момичета играеха гимнастика, а не будистки практики по 5 часа дневно. Как може да се сравнява нормален спорт и усилия с живот с някакъв човек, който е против нормалното образование?

Показаха в репортажа четирима мутряги. Чудят се в нета от коя служба са, чак страшни

Абсолютно. По една или друга причина, познавам Нешка и действително е ФАКТ, че има не малко момичета, които не са издържали психически.
Но да, това се толерира, сигурно защото е жена и не е разполагала с физическо оръжие. Нищо, че то и анорексии и булимии могат да са за цял живот. Simple Smile

Ами то и ламата са го толерирали години наред да насилва деца, докато не се самоубили 4-5 човека и, докато той лично не убил едно детенце от упор.

Ама вие присъствала ли сте, че да знаете кой какво и с кого е правил?
Стига сме си съчинявали разкази по недовършена картинка.

# 11 573
А ако не се беше стигнало до смъртта на тези деца и бяха станали “някои” както каза майката Ники е бил най-младия гмуркач на 30м, ако имената им се бяха прочули, въпреки будистките им/му ( Калушев) възгледи или въпреки живота на децата далеч от родители и приятели? Тогава всички щяха да ръкопляскат на тези родители и да им казват “браво”, тези родители са мислели, че сбъдват мечтите на децата си, най-вероятно самите деца са искали това за себе си, а родителите са се опитвали да им подсигурят бъдеще. Стига сте съдили спрямо тази ситуация, не мисля че изобщо на някого би му минало нещо подобно през мислите, най-малко на родители, които са мислели, че сбъдват най-съкровените мечти на децата им.

# 11 574
До Дамасцена, която изписа 30 коментара във форума, но не можа да скролне няколко поста по-долу във Фейса.

Майката на Ники е публикувала Моята молитва на Ботев през 2013.
Скрит текст:

Също така будистко стихотворение, в което се говори за преплетени ръце.
Скрит текст:

# 11 575

А аз на Нешка няма да и поверя и домашна хлебарка!

# 11 576

Ама вие присъствала ли сте, че да знаете кой какво и с кого е правил?
Стига сме си съчинявали разкази по недовършена картинка.
Не, но това не пречи да се говори с категоричност.
Всички останали, които не го смятаме за правилно и нормално, и не говорим с такава убеденост, сме изгубили връзка с разума и принципите си, защото сме политически пристрастни.

# 11 577
5 часа медитация на дете, че ш до се хвалиш с това по форумите, нормално ли е? Че и майката до е знаела и да е била съгласна. зловещо.

# 11 578
Тези постове, които сте публикували на мен не ми излизат обаче…

# 11 579
Никола Тесла, ами ето и аз задавам въпрос.
Как си обяснявате, че 3мата с кемпера, ако са в критична, животозастрашаващи ситуация и свидетели на тройна екзекуция, не са успели да сигнализират за ставащото?
Ако ИК може да използват социалните мрежи, за да сложи стихотворение на Ботев, защо не драсна 3 реда да каже "Хора, помагайте, 3ма са убити, преследват ни"?

Аз не съм вътре в следствието. Не мога по конкретни детайли да говоря, от разследването. Аз днес това което видях и се убедих окончателно (за себе си), след като видях майката, в лъжите на Сарафов и сие, за характера на сектата. Оказа че тая секта нито са педофили, нито са затворено общество, нито държат децата в изолация, нито пречат на родителите да си виждат децата, дори им позволяват през цялото време да са с тях ако желаят. Това, видях днес. Едни лъжи на Сарафов и сие. На нея вярвам, на Сарафов който иска да вярва, да му вярва. Сарафов отдавна е загубил моето доверие. Още от времето на едни джуджета, и днес се убедих още веднъж, че има защо.

От там нататък каква е целта на властта да изкривява истината е отделен  въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт